Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Αγαπημένα Ιανουαρίου! - January's Favourites




Γεια σας!

Καλό μήνα σε όλες εύχομαι! Ο Φεβρουάριος μόλις μας χτύπησε την πόρτα, πράγμα που σημαίνει ότι έφτασα η ώρα για τα αγαπημένα Ιανουραίου. Πάμε, λοιπόν να τα δούμε :)






1) Softino - Baby wipes 
Τα χρησιμοποιώ, για να καθαρίζω τα χέρια μου από make up, concealer κ.λπ. κατά το μακιγιάζ. Μυρίζουν υπέροχα, είναι όσο υγρά πρέπει και έχουν χοντρό πανάκι. Τα βρίσκουμε στα σούπερ μάρκετ Lidl.

2) Maycheer - Super Plus BB Cream  (θα ακολουθήσει αναλυτικό review)
Από τα νέα αποκτήματα! Θα πω μόνο ότι μου αρέσει πάρα πολύ και τη χρησιμοποίησα στα περισσότερα μακιγιάζ μου αυτό τον μήνα, μιας και τη γνώμη μου θα τη δείτε αναλυτικά σε review που θα ακολουθήσει.

3) Essence - Fix & Matte translusent loose powder
Τη χρησιμοποίησα, για να σετάρω το concealer μου και πραγματική κάνει πολύ καλή δουλειά σ'αυτό. Το κρατάει στη θέση του μέχρι και 10-12 ώρες, ακόμα κ αν δεν είναι σταθερό. (δείτε αναλυτικό review γι'αυτή εδώ).

4) Avon - Shimmering Body Powder (της αρωματικής σειράς soft musk)
Έχει λεπτή υφή, υπέροχο άρωμα, αν κ το shimmer της δεν διακρίνεται. Τη χρησιμοποίησα πολλές φορές μέσα στον μήνα και έμεινα πολύ ευχαριστημένη απ'αυτή.

5) Burberry - Body (EDP)
Υπέροχο άρωμα με απίστευτη διάρκεια! Το συγκεκριμένο άρωμα υποτίθεται πως προσαρμόζεται στο pH του σώματος και μυρίζει διαφορετικά στην κάθε γυναίκα (αν κ όσες ξέρω να το έχουν μυρίζουν, όπως εγώ :P). Έχω την eau de parfum εκδοχή του και είναι στα 35 ml.

6) Fargon - αντισηπτικό χεριών
Περιέχει 70% αλκοόλ, πράγμα που το κάνει ιδανικό για καθαρισμό των χεριών κατά το μακιγιάζ, ώστε να σιγουρευτώ ότι τα χέρια μου είναι απόλυτα καθαρά. Δεν περιέχει χρωστικές και αρωματικές ουσίες (προσωπικά, μου μυρίζει έντονο οινόπνευμα) και για όσες ενδιαφέρονται, να πω ότι η fargon είναι ελληνική εταιρία.

7) Oriflame - Tender care (vanilla)
Απίστευτα ενυδατικό, με υπέροχο άρωμα. Το χρησιμοποιώ για ενυδάτωση των χειλιών μου κατά το βραδινό beaute :p

8) Oriflame - Absolute concealer for eyes (pink)
Ελαφρύ concealer, με ροζ υποτόνους. Φωτίζει το βλέμμα πολύ, αν κ δεν είναι ιδιαίτερα σταθερό, αλλά το σετάρω με την πούδρα της essence που σας ανέφερα, οπότε το έλυσα αυτό. 

9)Essence - Eyebrow stylist set
Το σετ αυτό περιέχει 2 σκιές σε μια ανοιχτή κ μια πιο σκούρα απόχρωση, φυσικά ματ μιας και μιλάμε για φρύδια. Για να πετύχω την ιδανική απόχρωση για μένα αναμειγνύω τα 2 χρώματα. Την εφαρμόζω με λοξό πινέλο για eyeliner και πετυχαίνω ένα αρκετό φυσικό αποτέλεσμα.


Random favourites!
1) Σοκολάτα milka.... μμμιαμ!

Και φυσικά οι συσκευασίες είναι άδειες, έτσι;


2) Sex & the City (φταίει το m.tv. που μας το θύμισε ξανά και μας βάζει σε πειρασμό :p)

Πρόκειται για ένα μιξ των ξένων pop - dance κομματιών που ακούστηκαν περισσότερο μέσα στο 2012. Τα κομμάτια συνδυάζονται με βάση  στίχους, μελωδία ή σκηνές των video clip τους που δένουν και όλα αυτά μέσα σε 8 λεπτά μόνο! Βγαίνει κάθε χρόνο κάτι αντίστοιχο από έναν τύπο που φτιάχνει τα βίντεο και τα ανεβάζει στο youtube εδώ και 3 χρόνια. Πραγματικά αξίζει τον κόπο να το ακούσετε!

Φιλιά!!

4 σχόλια:

  1. Ωραίες επιλογές!Το άρωμα το έχω μυρίσει και είναι φανταστικό! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτή η μίλκα η πρώτη ποιά είναι;;;;πως και δεν την έχω πετύχει πουθενά;;;;
    υ.γ και τα καλλυντικά είναι ωράια!!!αλλά η σοκολάτα πάντα κλέβει την παράσταση,χιχιχι@!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως, η σοκολάτα πρωταγωνιστεί! :p Αυτή λέγεται plum cream και είναι limited edition. Τα Χριστούγεννα την πρωτοείχα δει και είναι τέλεια! Αν τη βρεις πουθενά δοκίμασέ τη! Έχει γεύση δαμάσκηνο, λέει, αλλά θυμίζει πολύ έντονα λικέρ κεράσι :)

      Διαγραφή