Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Αγαπημένα Μαρτίου - March favourites!



Γεια σας!

Πάει και ο Μάρτιος, ο οποίος μόνο άνοιξη δε μας θύμισε, μιας και οι ηλιόλουστες μέρες ήταν ελάχιστες, αλλά εμείς δεν το βάζουμε κάτω!
Περισσότερη έμφαση έδωσα στην περιποίηση του προσώπου μου με μάσκες, πήλινγκ κ.λπ., μιας και το δέρμα μου δεν ήταν σε καθόλου καλή κατάσταση, οπότε χρησιμοποίησα λίγα προϊόντα, από τα οποία τα πιο πολλά σας τα έχω ξαναδείξει. Ότι συγκέντρωσα, όμως, είναι εδώ, για να τα μοιραστώ μαζί σας :)

1)Pantene, Hairspray
Είναι για κανονική/χονδρή τρίχα και υπόσχεται μέγιστο κράτημα. Εγώ βρήκα τη λακ αυτή πολύ καλή, μιας και έδινε πολύ καλό κράτημα, χωρίς να κολλάει τα μαλλιά, έφευγε σχετικά εύκολα με το βούρτσισμα και μυρίζει αρκετά όμορφα. Είναι το 2ο μπουκάλι που αγοράζω και θα την προτιμήσω μάλλον ξανά.

2) Bioten, Intensive anti-cellulite serum
Εντατικός ορός κατά της κυτταρίτιδας. Κάνει εξαιρετική δουλειά, είναι ότι πιο αποτελεσματικό έχω δοκιμάσει στην κατηγορία του και αρκετά οικονομικό. Δε θα πω περισσότερα, γιατί έχω κάνει αναλυτικό post γι'αυτό το προϊόν που μπορείτε να δείτε εδώ.

3) Essence, forget it - 3 in 1 concealer
Μιας και όπως σας είπα, είχα πολλά να καλύψω αυτόν τον μήνα, τα διορθωτικά χρώματα του κονσίλερ αυτού με βοήθησαν πολύ. Όσο φτιάχνει ο καιρός και  υφή του μαλακώνει γίνεται όλο και πιο εύχρηστο, ενώ το χειμώνα δε δουλεύεται εύκολα, καθώς είναι λίγο ξηρή η σύστασή του. Είναι από τα καλά concealer - corrector της αγοράς και είναι, επίσης, πολύ οικονομικό. Αναλυτικό review για τα προϊόντα της essnce μπορείτε να δείτε εδώ.

4) Avon, Precision glimmer -  powder eyeshadow, silver
Καταπληκτικό προϊόν, για να δώσετε λάμψη στην εσωτερική γωνία του ματιού (εφέ που προτιμώ σε όλα μου τα μακιγιάζ). Δίνει έντονο αποτέλεσμα και είναι πολύ σταθερό. Λόγω της συσκευασίας του, είναι ιδιαίτερα εύχρηστο.

5)Avon, κραγιόν σε απόχρωση plumberry
Από τη σειρά με τα κραγιόν με διπλό πυρήνα, το συγκεκριμένο δίνει  φωτεινό και "ζουμερό" εφέ για πρωί, ενώ φεύγοντας αφήνει ένα πολύ όμορφο χρώμα, σαν stain. To μόνο μείον του είναι η διάρκεια, καθώς είναι πολύ ενυδατικό.

6)Murad, Sunblock (spf 30)
Επειδή είμαι πολύ ανοιχτόχρωμη, με το φτιάχνει λίγο ο καιρός, χρησιμοποιώ πολλά προϊόντα με υψηλό δείκτη προστασίας. Η συγκεκριμένη αντηλιακή προσώπου είναι πολύ ενυδατική, μυρίζει ευχάριστα (προσωπικά μου θυμίζει λεμόνι), αλλά αφήνει αρκετή λιπαρότητα, λόγος που θα με κάνει να μην την προτιμήσω ξανά.

7)Radiant - Luminnese, in "mint"
Βάση για το foundation, σε πράσινη απόχρωση, για να "ακυρώνει" τις κοκκινίλες του προσώπου. Βρίσκω ότι κάνει δουλειά σ'αυτό, σταθεροποιεί το make up, αλλά τη βρίσκω λίγο λιπαρή για τη δική μου επιδερμίδα. Η συγκεκριμένη συσκευασία είναι σε trial size, αλλά δε νομίζω να την αγόραζα.

8)Avon, EDT Vanilla Blossom
Με υπέροχο άρωμα βανίλιας και λουλουδιών είναι ότι πρέπει για την άνοιξη! Σε συσκευασία των 15 ml είναι ότι πρέπει για την τσάντα, ενώ η διάρκειά του σε μένα ήταν γύρω στις 3 ώρες.

Αυτά από μένα! Εσείς τι χρησιμοποιήσατε πιο πολύ μέσα στον Μάρτιο;


          Για τα προϊόντα της Avon, να ευχαριστήσω τη γλυκύτατη Κατερίνα, καθώς τα κέρδισα με μερικά άλλα προϊόντα σε giveaway στο you tube. Βρείτε το κανάλι της εδώ.

   

8 σχόλια:

  1. apo tis Bioten ta proionta menw panta eyxaristimeni!!
    katapliktiko post !:)
    perna apo to blog mou an theleis na deis review gia MAC lipstick kai mascara!
    filakiaa

    www.fashionrailways.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ:) Η αλήθεια είναι ότι έχει πολύ καλά προϊόντα η bioten γενικά! Εννοείται θα τσεκάρω το blog σου :)
      Φιλιά

      Διαγραφή
  2. Ωραίες επιλογές!Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο από τα προϊόντα,αλλά μπαίνω στον πειρασμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ :D Ελπίζω, αν δοκιμάσεις κάτι, να σου αρέσει εξίσου! Φιλιά

      Διαγραφή
  3. to kragionaki fainetai fantastiko!den exw dokimasei ta sugkekrimena...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι είναι!! Μακάρι να συνεχίσει να κυκλοφορεί, γιατί νομίζω στους τελευταίους καταλόγους δεν υπάρχει:/

      Διαγραφή
  4. H Λακ της Pantene είναι και δική μου αγαπημένη! Μου τελειώνει και σίγουρα θα την ξανά πάρω!
    Το Luminnese, in "mint" της Radiant το είχα αγοράσει παλιότερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή