Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Review: Bioten νέος ορός κατά της κυτταρίτιδας + Extra tips για να μειώσετε την κυτταρίτιδα ως το καλοκαίρι



Ο καιρός ανοίγει, τα ρούχα γίνονται όλο και πιο λίγα και το άγχος της παραλίας πλησιάζει! Για όσες αντιμετωπίζουν πρόβλημα κυτταρίτιδας (και νομίζω είμαστε πολλές) οι κρέμες που την καταπολεμούν, μπορούν να γίνουν ένας καλός μας σύμμαχος. Φυσικά, τα προϊόντα περιποίησης του σώματος μπορούν να συμβάλουν  αρκετά στην καλύτερη εικόνα του σώματός μας, ειδικά αν συνδυαστούν με υγιεινή διατροφή, πολύ νερό και άσκηση.

Οι πιο πολλές από εμάς, θα ακούσαμε πέρυσι το καλοκαίρι για τα προϊόντα κατά της κυτταρίτιδας της Bioten σε μορφή κρέμας, gel ή λαδιού και πολλές θα τα δοκιμάσαμε, μιας και οι τιμές τους ήταν ιδιαίτερα προσιτές.. Προσωπικά, λάτρεψα 2 τέτοια προϊόντα που είχα δοκιμάσει και θα τα αγόραζα ξανά, αν δε δοκίμαζα αυτό το προϊόν.

Σε εκδοχή ορού για πιο εντατικά αποτελέσματα, η συμπυκνωμένη σύνθεση του Anti-cellulite serum καταπολεμά την όψη του φλοιού πορτοκαλιού και υπόσχεται ορατά αποτελέσματα μετά τις 10 μέρες χρήσης. Περιέχει lipofirm (που επαναφέρει τη δομή του κολλαγόνου, αυξάνοντας τη μικροκυκλοφορία) και acai berry (το αποκαλούμενο "super fruit" του Αμαζονίου, που είναι φυσικό  αντικυτταριτιδικό συστατικό) και, όπως όλα τα προϊόντα της bioten, είναι δερματολογικά ελεγμένο και δεν περιέχει parabens. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί 1-2 φορές την ημέρα.


                                   




 Η δική μου γνώμη: Μπορώ να πω ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει στην κατηγορία του! Από την 1η κιόλας χρήση ένιωσα το δέρμα μου αρκετά ενυδατωμένο και πιο σφριγηλό. Τη διαφορά στην όψη της επιδερμίδας, την είδα μετά από την 3η μέρα χρήσης και πλέον 10 μέρες μετά μπορώ να πως έχει κάνει πολύ καλή δουλειά! Προσωπικά, το χρησιμοποιώ 1 φορά την ημέρα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από τη δράση του. Αφήνει ένα πολύ ευχάριστο αίσθημα δροσιάς στην επιδερμίδα (όχι το ήπιο "κάψιμο", όπως άλλα προϊόντα της εταιρίας) και μυρίζει πολύ όμορφα. Απορροφάται κατευθείαν από το δέρμα, δεν κολλάει καθόλου και μπορείτε να ντυθείτε κατευθείαν μετά τη χρήση του, ενώ δεν απαιτεί κάποιο ιδιαίτερο μασάζ, για να λειτουργήσει. Επίσης, η συσκευασία είναι πολύ πρακτική, μιας και έχει αντλία, κάτι που κάνει πολύ εύκολη και γρήγορη την εφαρμογή. Τέλος, μετά από 4 εβδομάδες, το προϊόν υπόσχεται μείωση έως και 3 εκ. στην περιφέρεια των μηρών.

Το μόνο αρνητικό που μπορώ να αναφέρω είναι ότι η μυρωδιά του είναι έντονη και ίσως ενοχλήσει κοπέλες με ευαισθησία στις έντονες οσμές, αν και, πραγματικά, μυρίζει σαν μια καλοκαιρινή λοσιόν σώματος.

Επίσης, θα έβρισκα πολύ καλή την ιδέα να κυκλοφορήσει και σε μεγαλύτερη συσκευασία, μιας και τα 100 ml είναι λίγα για προϊόν σώματος και νομίζω πως όσες το δοκιμάσουν δε θα το αποχωριστούν όλο το καλοκαίρι!

Επιπλέον πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, αλλά και γενικότερα για τη δράση της εταιρίας και ότι νέο κυκλοφορεί, μπορείτε να βρείτε στο site της Bioten.

Extra tips για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας:

  • εφαρμόστε τα προϊόντα κατά της κυτταρίτιδας μετά από το ντουζ και αφού κάνετε scrub στις προβληματικές περιοχές, ώστε να βοηθήσετε τα συστατικά να εισχωρήσουν καλύτερα στο δέρμα σας
  • καταναλώστε φρούτα που περιέχουν στοιχεία που ωφελούν την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, όπως κεράσια, πορτοκάλια, φράουλες, σταφύλια και μάνγκο
  • μείνετε όσο μπορείτε μακριά από τον καφέ, καθώς αφυδατώνει το δέρμα και ενισχύει την εμφάνιση κυτταρίτιδας και αντικαταστήστε τον με παγωμένο πράσινο τσάι και φρέσκους χυμούς φρούτων
  • μειώστε την κατανάλωση του αλατιού, καθώς έχει την ιδιότητα να επιφέρει κατακράτηση υγρών
  • περπατήστε! Ακόμα και μισή ώρα την ημέρα αρκεί, για να ενισχυθεί ο μεταβολισμός μας
  • τέλος, δεχτείτε ότι δεν μπορούμε να την εξαφανίσουμε πλήρως, αλλά μόνο να τη μειώσουμε!

Ευχαριστώ πολύ την Bioten για την αποστολή του προϊόντος.



6 σχόλια:

  1. Θα ήθελα να δοκιμάσω το νέο προϊόν της bioten! Εξάλλου, είμαι πολύ ευχαριστημένη με τα προΊόντα της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως, η bioten έχει πολύ καλά προϊόντα! Είμαι σίγουρη ότι θα σου αρέσει πολύ και η συγκεκριμένη:)

      Διαγραφή
  2. Σκεφτόμουν να δοκιμάσω αυτή με τη θερμαντική δράση, αλλά με έβαλες σε σκέψεις :)
    ♥ ♥ ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εξίσου καλή και αυτή πάντως :) Αν προτιμάς ελαφριά υφή και δροσερό αποτέλεσμα, μάλλον αυτή θα σε βολέψει περισσότερο :)

      xx

      Διαγραφή
  3. Μετά από 2 μπουκαλια ορου της Bioten και μασαζ πρωι βραδυ,δεν ειδα καμια διαφορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια ε; Λυπάμαι. Ίσως το συγκεκριμένο προϊόν δε λειτούργησε στο δικό σου δέρμα. Εγώ αγαπώ όλα τα προϊόντα της Bioten κατά τις κυτταρίτιδας που εχω δοκιμάσει (4 συνολικά) και ήδη έχω προμηθευτεί τα απαραίτητα για το φετινό καλοκαίρι :p Ενημερωτικά πάντως, λανσάρουν διαρκώς νέα προϊόντα με διαφορετικές συνθέσεις, υφές και συστατικά, οπότε σίγουρα θα υπάρχει κάποιο και για σένα :)

      xx

      Διαγραφή