Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Review: Gehwol Αλοιφή για σκασίματα




Τα προϊόντα της Gehwol για τα πόδια τα χρησιμοποιώ τα τελευταία 3 χρόνια και τα βρίσκω πολύ αποτελεσματικά. Δεν έχω δοκιμάσει πολλά διαφορετικά, αλλά ειδικά τη συγκεκριμένη κρέμα την έχω αγοράσει τουλάχιστον 5 φορές. Εμφανίζω ξηροδερμία στα πέλματα, την οποία ελέγχω με βαζελίνη κατά τους χειμερινούς μήνες, αλλά το πρόβλημα εντείνεται το φθινόπωρο και την άνοιξη, οπότε και χρειάζομαι κάτι πιο δραστικό.

Τι είναι:
Πρόκειται για μια περιποιητική αλοιφή που απευθύνεται σε ξηρό/σκασμένο/σκληρό δέρμα, ενώ περιέχει ιατρικό ειδικό σαπούνι, επιλεγμένα λύπη, φιλικά για το δέρμα, φυσικά αιθέρια έλαια, πανθενόλη, αλλά και την ουσία βισαβολόλη, η οποία προέρχεται από το χαμομήλι και προστατεύει από τις φλεγμονές. Ισχυρίζεται ότι με τακτική χρήση το δέρμα αποκτά ξανά την ελαστικότητά του και προστατεύεται από σκασίματα και ερεθισμούς. Επίσης, είναι δερματολογικά ελεγμένο προϊόν.
Είναι αρκετά πηχτό, με λιπαρή υφή (θυμίζει βαζελίνη) και έχει έντονη οσμή, που βρίσκω ότι θυμίζει μέντα.

Τρόποι χρήσης και δράση:
Προσωπικά, τη χρησιμοποιώ, όπως σας είπα, σε περιόδους που εμφανίζω έντονη ξηροδερμία και σκασίματα και το εφαρμόζω κάθε βράδυ. Κατά προτίμηση, φορέστε ένα ζευγάρι κάλτσες αμέσως μετά την εφαρμογή και κοιμηθείτε, ώστε η αυξημένη θερμοκρασία να βοηθήσει το προϊόν να εισχωρήσει καλύτερα στην επιδερμίδα.
Επίσης, είναι κατάλληλο προϊόν για χρήση μετά το πεντικιούρ. Τέλος, ένας ακόμη τρόπος χρήσης είναι να την εφαρμόσετε μετά το μπάνιο, αφού τρίψετε το δέρμα σας με ράσπα, ώστε να απομακρυνθούν νεκρά κύτταρα και ξερό δέρμα.  Από την πρώτη εφαρμογή βλέπετε εξαιρετικά αποτελέσματα, ενώ μετά από λίγες μέρες χρήσης, το δέρμα γίνεται λείο, ενυδατωμένο και τα προβλήματα ξηροδερμίας αργούν να εμφανισθούν ξανά.

Έρχεται σε σωληνάριο των 75 ml, τη βρίσκετε σε φαρμακεία και  τιμή του την τελευταία φορά που το αγόρασα ήταν στα 10,30 ευρώ.

Επίσης, δοκίμασα σε δειγματάκι την Deodorant foot cream, την αποσμητική κρέμα της εταιρίας. Περιέχει εκχύλισμα λαδιού manuka, ψευδάργυρο, λάδι jojoba και αλόη βέρα και υπόσχεται 24ωρη φρεσκάδα. Το δείγμα περιείχε αρκετά ml για να τη δοκιμάσω 3 φορές και έχω να πω ότι μυρίζει πολύ όμορφα και αφήνει ενυδατωμένα τα πόδια, χωρίς την αίσθηση που αφήνει η προηγούμενη κρέμα (που σας είπα ότι μοιάζει με βαζελίνη, αλλά προσωπικά τη βρίσκω πιο δραστική). Πρόβλημα κακοσμίας δεν αντιμετωπίζω, οπότε δεν μπορώ να ξέρω αν βοηθά σ’αυτό, αλλά είναι ένα προϊόν που δε θα αγόραζα, καθώς προτιμώ πιο ενυδατικές υφές για την ενυδάτωση των ποδιών μου. 

Εσείς χρησιμοποιείτε τέτοιου είδους προϊόντα; Έχετε δοκιμάσει αυτήν την εταιρία;


9 σχόλια:

  1. den exw dokimasei tin sugkekrimeni alla eixa dokimasei mia 8ermantiki krema tis idias etairias,i opoia itan polu kali!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχω δοκιμάσει αναλογο προϊόν,μόνο βαζελίνη παλιότερα αλλά σιχαίνομαι την υφή της! :/ Ακούγεται πολύ καλό,και για το καλοκαίρι θα είναι ό,τι πρέπει..:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ουτε εγω την εχω δοκιμασει...θα την εχω υποψη μου όμως..
    φιλια απο http://aworldforwomen-bymanty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σ'ευχαριστώ πολύ, Βίκυ :) Εννοείται πως θα τσεκάρω το giveaway σου! Φιλιά :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν έχω δοκιμάσει κάτι από την εταιρεία αλλά μου φαίνονται πολύ καλά! νομίζω πρέπει να τα κοιτάξω την επόμενη φορά =)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι σίγουρη πως δε θα το μετανιώσεις, αν αγοράσεις κάτι. Είναι από τις καλύτερες στο είδος της :)

      Διαγραφή