Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Review: προϊόντα της Golden Rose!



Γεια σας!

Πριν λίγους μήνες ακούγοντας για την Golden Rose μέσω του you tube και βλέποντας διάφορα προϊόντα της σε αναρτήσεις πολλών blogger, θέλησα να δοκιμάσω κάποια από αυτά. Οι υπεύθυνοι της εταιρίας είχαν την καλοσύνη να μου στείλουν κάποια προϊόντα και έτσι έχω την ευκαιρία να σας μιλήσω γι'αυτά.

- Ball blusher, No 1
Ένα ρουζ σε ροδακινί τόνους, που σας δίνει τη δυνατότητα να χτίσετε εσείς την ένταση που θέλετε. Είναι πολύ σταθερό, η απόχρωσή του ταιριάζει με πολλά μακιγιάζ και δίνει ένα φρέσκο χρώμα υγείας σε ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες. Περιέχει 27 γρ. προϊόντος και είναι δερματολογικά ελεγμένο.

                          


- Lip pencil, No 55


Το ιδανικό κοραλί χρώμα για τα χείλη σας! Είναι μηχανικό, απίστευτα σταθερό, γράφει ιδιαίτερα έντονα, είναι αδιάβροχο και δερματολογικά ελεγμένο. Το φόρεσα δύο φορές ως κραγιόν σε απλώνοντάς το σε όλα τα χείλη, έμεινε ώρες παρότι έφαγα και ήπια και πήρα πολλά κοπλιμέντα για τα χείλη μου! Τι άλλο χρειάζεται για να το λατρέψω;

Δείτε swatch του ρουζ και του μολυβιού:



- Βερνίκι νυχιών Classics, Νο 132

                          


Γράφει πολύ έντονα ακόμα και με ένα πέρασμα, στρώνει πολύ όμορφα στα νύχια, έχει ένα λεπτό πινελάκι που διευκολύνει την εφαρμογή του και είναι 11 ml. Νομίζω ότι η απόχρωσή του δένει πολύ με το χρώμα του μολυβιού για τα χείλη, τι λέτε;




Πληροφορίες για την εταιρία μπορείτε να βρείτε στη σελίδα τους στο facebook, αλλά και στο site της Londessa, στο οποίο μπορείτε να δείτε τους καταλόγους της εταιρίας. 





6 σχόλια:

  1. Δεν τα εχω ξανακουσει αυτα τα προιοντα, φαινονται ενδιαφεροντα. Ωραιο ποστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. Σ'ευχαριστώ πολύ:) Η αλήθεια είναι ότι έχουν εξαιρετική ποιότητα!

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσε! Κ μένα μου φτιάχνει τη διάθεση, γιατί το έχω 5η μέρα στα νύχια μου και είναι μια χαρά!:D

      Διαγραφή