Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Review: Nutri Rich Oil (apricot) by Nutrimetics


Γεια σας!

Με αφορμή ένα μικρό πρόβλημα ξηροδερμίας που εμφανίζω στη ζώνη Τ τις τελευταίες μέρες, σκέφτηκα να σας μιλήσω για το προϊόν που με βοηθά πάντα να αντιμετωπίζω τέτοια έκτακτα περιστατικά.
Λίγο η έλλειψη διάθεσης τα τελευταία βράδια για ολοκληρωμένο ντεμακιγιάζ (τι να σου πρωτοκάνουν τα έρμα τα μαντηλάκια μόνα τους;), λίγο η διατροφή μου που τις τελευταίες μέρες μόνο υγιεινή δεν τη λες, λίγο και η αλλαγή καιρού λόγω άνοιξης, ήρθε το δερματάκι μου και αφυδατώθηκε! Αραιά και που, λοιπόν, το παθαίνω και η λύση που έχω βρει είναι το βερυκοκέλαιο της Nutrimetics.
Βασικό συστατικό του είναι το έλαιο της "ψίχας" του κουκουτσιού του βερύκοκου. Περιέχει βιταμίνες Α και Ε, είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας, έχει αντιγηραντικές ιδιότητες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πρόσωπο και σώμα είτε σκέτο είτε αναμεμειγμένο με κάποια άλλη υδατική κρέμα. Έχει, τέλος, μια ελαφριά γλυκερή-φρουτώδη μυρωδιά.


Η γνώμη μου:

Το χρησιμοποιώ κάθε βράδυ σε πρόσωπο-μάτια-λαιμό σκέτο, κάνοντας απαλό μασάζ, έως ότου απορροφηθεί. Το πρωί έχει αφήσει μια ελάχιστη λιπαρότητα, αλλά αφού πλύνετε το πρόσωπό σας, θα το νιώθετε πολύ ενυδατωμένο και ανανεωμένο. 

Ως μείον του, θα μπορούσα να αναφέρω την ιδιαίτερα λιπαρή υφή του (που μοιάζει με αυτή της βαζελίνης), πράγμα που δεν είναι και ότι πιο ευχάριστο για το πρόσωπο και ίσως το κάνει ακατάλληλο για τις πιο λιπαρές επιδερμίδες.

Ακόμη, στο προϊόν αποδίδονται και επιπλέον θεραπευτικές ιδιότητες σε εγκαύματα, αλλεργίες, εκζέματα, ραγάδες, αλλά και επουλωτική δράση σε τραύματα. Τα αναφέρω απλώς, καθώς δεν το έχω χρησιμοποιήσει για κάποια τέτοια περίπτωση, οπότε δεν έχω γνώμη για την αποτελεσματικότητά του σε κάτι τέτοιο.

Στα πρακτικά τώρα! Κοστίζει γύρω στα 60$ η συσκευασία των 60ml, τιμή αρκετά τσιμπημένη, αλλά πρόκειται για ένα πολυχρηστικό προϊόν, ενώ θα σας κρατήσει αιώνες, μιας και χρειάζεστε την απειροελάχιστη ποσότητα για κάθε χρήση.

Εδώ και περίπου έναν χρόνο η εταιρία Nutrimetics δε δραστηριοποιείται πια στην Ελλάδα, οπότε μπορείτε να βρείτε το βερυκοκέλαιο στο site της εταιρίας εδώ.

Το έχετε δοκιμάσει; Γνωρίζετε την εταιρία; Θα δοκιμάζατε κάποιο τέτοιο προϊόν; Αν έχετε να μου προτείνετε κάποια πιο οικονομική εναλλακτική για τέτοιο προϊόν, θα χαρώ πολύ :)


17 σχόλια:

  1. Είμαι φαν των ελαίων αλλά βερυκοκέλαιο δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ!Θα το δοκιμάσω σίγουρα,αλλά θα ψάξω για κάτι πιο φθηνό..Ωραίο post,πολύ χρήσιμο! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ:) Αν βρω κάτι πιο οικονομικό, θα το προτιμήσω κ εγώ εννοείται, αν κ πιστεύω πως το συγκεκριμένο θα το έχω έως ότου λήξει, μιας και ούτε το 1/4 δε χρησιμοποίησα ακόμα κ το έχω πάνω από 1 χρόνο :P

      Διαγραφή
  2. Εχω ακουσει για το βερυκοκελαιο θελω πολυ να το δοκιμασω
    Σε προσκαλώ στο μπλογκ μου και αν θες μπορουμε να ακολουθήσουμε η μια την άλλη...
    http://allthingsyouare.blogspot.gr/2013/04/aybe-its-maybelline-for-each-month.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπίζω να το δοκιμάσεις, γιατί είναι πολύ καλό προϊόν! Ήδη έγινα μέλος στο blog σου και θα χαιρόμουν, αν γινόσουν κ εσύ στο δικό μου :)
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  3. Mε μεγάλη μου χαρά , αν έχεις και φεισμπουκ σελίδα να κάνουμε κ εκεί γιατί από Ιούνιο μας αποχαιρετά το gfc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σελίδα του blog δεν έχω ακόμα, αλλά έχω προσωπικό προφίλ. Αν θέλετε, κάντε με add εδώ: https://www.facebook.com/profile.php?id=100004428758968&ref=tn_tnmn
      :)

      Διαγραφή
  4. kalhspera ayta exoyn fugei apo ellada kai xtes ta eida se ena magazaki shtn geitonia m einai kala genika?kai wraio blog!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, όντως Πέγκυ, έχουν σταματήσει να κυκλοφορούν στην Ελλάδα δυστυχώς. Είναι πολύ ποιοτικά προϊόντα και μάλιστα ήταν αρκετά ακριβά, αλλά άξιζαν απόλυτα τα λεφτά τους. Λογικά, πλέον θα κυκλοφορούν και σε πιο προσιτές τιμές, μιας και θα υπάρχουν σε μορφή "στοκ". Δοκίμασε προϊόντα περιποίησης άφοβα!

      Διαγραφή
  5. http://beautyandcocooningtime.blogspot.gr/
    kai to diko mou blog pou plen dne grafw tis apopseis m gia kallyntika tha xarw na se dw egina melos kai sto diko s!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Eιρηνη Ν. σε παρακαλω ενημερωσε με περαιτέρω για αυτό το προιόν το οποίο το είχα στο παρελθόν καθώς το αγόρασα σε κάποια επίδειξη της Neutrimetics και είχα ενθουσιαστει !! ήταν ότι καλύτερο είχα δοκιμάσει -δεν ήξερα ότι η εταιρεια είχε φυγει απο Ελλάδα- το προιον το ψάχνω καιρό και δεν το βρίσκω!!και στο site που παραπέμεπεις δεν το εχουν!! το απέσυραν?? ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΓΙΑ TO BLOG !!SUPER!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου, Δήμητρα!
      Σ'ευχαριστώ θερμά για τα καλά σου λόγια! Δυστυχώς, την εταιρία δεν τη βρίσκουμε στην Ελλάδα και λυπάμαι ιδιαίτερα, μιας και αγαπούσα πολλά από τα προϊόντα της. Πλέον μπορείς να τα αναζητήσεις μέσω internet και να τα παραγγείλεις διαδικτυακά ή, αν είσαι τυχερή, να βρεις κάποια σε καταστήματα με στοκ καλλυντικών.

      xx

      Διαγραφή
  7. Εμένα γιατί μου βγάζει ότι γίνεται αποστολή μόνο στην Αυστραλία και στη Νέα Ζηλανδία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή το link μπήκε κατά τη δημιουργία της ανάρτησης (ένα χρόνο πριν δηλαδή), ίσχυαν άλλα δεδομένα :( Δυστυχώς πλέον δε γνωρίζω που μπορούμε να βρούμε στην Ελλάδα προϊόντα Nutrimetics :(

      xx

      Διαγραφή
    2. Αααα κρίμα!!! :( Ευχαριστώ πάντως!!! :)

      Διαγραφή
  8. ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΆΝ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΠΡΟΪΌΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! ΕΊΝΑΙ ΘΗΣΑΥΡΟΣ!!! ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΏ ΑΠΟ ΤΟ 1993 ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή