Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Αγαπημένα προϊόντα Μαΐου



Μήνας με πολλά σκαμπανεβάσματα, αλλά πάει και ελπίζουμε στα καλύτερα με τον επόμενο! Η αλήθεια είναι προσπάθησα και κατάφερα να ασχοληθώ λίγο παραπάνω με την περιποίηση μου και πάμε να δούμε τα προϊόντα που με βοήθησαν σ'αυτό.

Le petit Marseillais - Σαμπουάν με λευκή άργιλο και γάλα γιασεμιού
Απευθύνεται σε μαλλιά με λιπαρές ρίζες και ξηρές άκρες, κάτι που το κάνει απόλυτα ιδανικό για μένα! Ρυθμίζει τη λιπαρότητα, κρατώντας τα μαλλιά μου σε καλή κατάσταση ακόμα και τη δεύτερη μέρα, μυρίζει όμορφα και η μυρωδιά μένει για μερικές ώρες, οπότε το τιμώ συχνά.

Nivea - Harmony Time cream shower
Από τα πολύ αγαπημένα μου αφρόλουτρα! Μυρίζει καταπληκτικά, έχει πλούσια υφή και είναι πολύ ενυδατικό. Επίσης, κάνει πολύ εύκολα αφρό και χρειάζεστε την ελάχιστη ποσότητα! Αν η μυρωδιά έμενα λίγο παραπάνω στο δέρμα δε θα το άλλαζα ποτέ, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα σ'αυτή τη ζωή :P

Oriflame - Pure Nature: Acai & Pomegranate
Μυρίζει πολύ όμορφα και με ελάχιστη ποσότητα θα αφαιρέσετε όλο το μακιγιάζ σας (αν και προσωπικά κάνω διπλό καθαρισμό με λοσιόν ντεμακιγιάζ κ καθαριστικό προσώπου μετά, γιατί, αν δεν πέσει νεράκι, δε νιώθω καθαρό το πρόσωπό μου).

Pharmasept - Toi Velvet Intensive Foot Cream
Κατάλληλη για σκληρύνσεις σε πόδια, γόνατα και αγκώνες περιέχει υαλουρονικό οξύ, οξέα φρούτων (AHA) και σαλικυλικό οξύ. Δεν περιέχει parabens, είναι δερματολογικά ελεγμένη και την κατατάσσω στα πιο αποτελεσματικά προϊόντα του είδους της. Με λίγο μασάζ απορροφάται σχετικά εύκολα και κάνει πραγματικά πολύ καλή δουλειά. Τη χρησιμοποιώ κάθε βράδυ και είδα βελτίωση, αλλά τη μεγάλη αλλαγή διαπίστωσε η μαμά μου, καθώς με εντατική χρήση ξεπέρασε ένα πολύ έντονο πρόβλημα ξηροδερμίας στις φτέρνες. Μείον για μένα η δυσάρεστη μυρωδιά της.


Hydra Body Oil από τη Δήμητρα Γουλά
Πρόκειται για λαδάκι ενάντια στην κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος με βασικό συστατικό την κανέλα. Το τελείωσα μέσα στον μήνα που πέρασε και έχω να πω τα καλύτερα: ενυδάτωση, καθόλου λιπαρή ή βαριά υφή, παρότι λαδάκι, σύσφιξη και πολύ όμορφο άρωμα. Δείτε αναλυτικό review εδώ.

Dido - Compact Powder No1
Ελαφριά υφή, πολύ ανάλαφρο αποτέλεσμα, αλλά και πολύ σταθερό, ενώ η απόχρωση είναι η πλέον ιδανική για το δικό μου χρώμα. Είναι η αγαπημένη μου για καθημερινή χρήση.

Seventeen - X-ordinare Mascara (in 01, black)
Αμφιλεγόμενο προϊόν απ'ότι διαπίστωσα μετά από σχετικό review που έκανα γι'αυτή (δείτε το εδώ), αλλά εγώ την αγαπώ! Έχω μήκος, όγκο και με λίγη προσπάθεια και καμπύλη, οπότε στην τιμή των 10 ευρώ τη βρίσκω ιδανική για καθημερινή χρήση.

Lovie - Lipstick No 37
Το ιδανικό φούξια! Τέλεια χρωματική απόδοση, ματ τελείωμα και μένει πραγματικά πολλές ώρες με ένα μολυβάκι από κάτω. Πήρα πολλά κοπλιμέντα φορώντας τα και νομίζω ότι θα τιμήσω πολύ όλο το καλοκαίρι.

Essence - I love Style liquid eyliner
Μια εμμονή αυτόν τον μήνα με το eyeliner... Ένιωθα άτονα τα μάτια χωρίς αυτό, οπότε υπήρχε σε κάθε μου μακιγιάζ. Είναι πολύ σταθερό και έχει έντονο μαύρο χρώμα.

Έχετε δοκιμάσει κάτι από αυτά; Αν ναι, περιμένω εντυπώσεις, αλλά και τι αγαπήσατε εσείς μέσα στον μήνα που μας πέρασε :)

Σας φιλώ, Beauties!


8 σχόλια:

  1. Νομιζω βρηκα το επομενο σαμπουαν που θα δοκιμασω!Τα μαλλια μου ειναι ετσι ακριβως οποτε κατι μου λεει οτι θα τα παμε καλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου έδωσα ιδέα :) Περιμένουμε τις εντυπώσεις σου, όταν το δοκιμάσεις :)

      Διαγραφή
  2. Έχω δοκιμάσει το σαμπουάν.και δυστυχώς στα δικά μου μαλλιά δεν έκατσε καθόλου καλά!Μου τα έκανε ακόμη πιο ξηρά,τα μπέρδευε,δεν τα ενυδάτωνε καθόλου..Μάλλον είναι για περισσότερο λιπαρά μαλλιά-κι όχι για ξηρές άκρες.Από τα υπόλοιπα δεν έχω δοκιμάσει κάτι,αλλά η κρέμα ποδιών μου κίνησε την περιέργεια! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χμ, προσωπικά παρότι έχω αρκετά ξηρές άκρες, δεν παρατήρησα κανένα πρόβλημα, αν κ χρησιμοποιώ leave in conditioner μετά, οπότε ίσως εξισορροπείται κάπως. Η κρέμα ποδιών είναι απίστευτη, αλλά τις τελευταίες μέρες δοκιμάζω κάποια που μάλλον την ξεπερνά, οπότε αναμείνατε για σχετικό review ;)

      Διαγραφή
    2. Γενικά έχω διαβάσει θετικές κριτικές,οπότε μάλλον τα μαλλιά μου έχουν το πρόβλημα!Περιμένουμε κριτική! :D

      Διαγραφή
  3. to shower apo nivea fainetai wraio!!den exw dokimasei kanena apo ta agapimena sou tou mina!!!!!
    pantws genika ta sampouan apo Le petit Marseillais den mou ka8ontai kala!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πραγματικά πολύ καλό το cream shower της nivea :) Είναι, όπως κάτσει η κάθε εταιρία στην κάθε κοπέλα:) Σε μένα είναι η ιδανική από προϊόντα τύπου που βρίσκουμε σε super market :)

      Διαγραφή