Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Celebrities Eyelashes: Dry Shampoos by Girlz Only - Ξηρά Σαμπουάν από την Girlz Only



Η εταιρία Celebrities Eyelashes δραστηριοποιείται στον χώρο ομορφιάς εισάγοντας στην Ελλάδα κατ' αποκλειστικότητα τα προϊόντα αρκετών εταιριών, δίνοντας μας έτσι τη δυνατότητα να έρθουμε σε επαφή με νέες τάσεις, όπως είναι τα extensions βλεφαρίδων, τα body glitter tattoos, μακιγιάζ και μαύρισμα με αερογράφο, αξεσουάρ μαλλιών, ακόμα και βλεφαρίδες αυτοκινήτων! Αξίζει να επισκεφθείτε το site τους, στο οποίο λειτουργεί και e-shop, ώστε να ενημερωθείτε για τις παραπάνω δραστηριότητες, αλλά και πολλές άλλες επιπλέον. 

Η εταιρία Girlz Only, της οποίας αποκλειστικός αντιπρόσωπος είναι η Celebrities Eyelashes, φέρνει στην ελληνική αγορά τα ξηρά σαμπουάν (dry shampoos), τα οποία απευθύνονται στη σύγχρονη γυναίκα που θέλει να δείχνει περιποιημένη, ακόμα και αν διαθέτει ελάχιστον χρόνο, αφού μπορεί ενδιάμεσα στα κανονικά λουσίματα, να έχει με έναν ψεκασμό ανάλαφρα μαλλιά, χωρίς ίχνος λιπαρότητας.

Τα dry shampoos υπόσχονται πως πέρα από το να διώξουν τη λιπαρότητα, καταφέρνουν να δώσουν αίσθηση φρεσκάδας, όγκο και όμορφο άρωμα. Επίσης, διατηρούν το χρώμα των μαλλιών, ενώ η χρήση τους είναι αρκετά απλή: Ανακινείτε και ψεκάζετε από απόσταση περίπου 20 εκατοστών τις ρίζες. Κάντε ελαφρύ μασάζ με τα δάχτυλά σας και, τέλος, χτενίστε με μια βούρτσα.

Δοκιμάζοντας το προϊόν στην εκδοχή "Party nights" και " Hazy Days", με δύο διαφορετικά αρώματα (ένα φρουτώδες και ένα λουλουδάτο αντίστοιχα), έχω να πω πως μου άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις, ξεπερνώντας κάθε άλλο παρόμοιο προϊόν της αγοράς έχω δοκιμάσει. Δίνουν πραγματικά υπέροχο άρωμα που μένει στα μαλλιά σας, αφαιρούν κάθε ίχνος λιπαρότητας, το αποτέλεσμά τους διαρκεί όλη τη μέρα, ενώ πολύ σημαντικό είναι πως δεν αφήνουν αυτό το άσπρο εφέ που συχνά κάνουν αντίστοιχα προϊόντα και δυσκολευόμαστε να αφαιρέσουμε. Επίσης, δεν παρατήρησα καμία ενόχληση κατά τη χρήση και το βρίσκω ιδανικό για χρήση τη δεύτερη μέρα μετά το λούσιμο.

Προσοχή! Το προϊόν δεν αντικαθιστά το κανονικό λούσιμο, αλλά βοηθά στη διατήρηση της ζωντάνιας των μαλλιών τη δεύτερη μέρα ή μας σώζει σε έκτακτες περιπτώσεις που δεν προλαβαίνουμε να λουστούμε, αλλά θέλουμε να δείχνουμε περιποιημένες. 


Κυκλοφορεί σε 3 εκδοχές: 
  • Dawn 'til dusk με άρωμα εσπεριδοειδών

  • Party night με φρουτώδες άρωμα

  • Hazy days με λουλουδάτο άρωμα

Τέλος, κυκλοφορούν σε συσκευασίες των 150 ml και κοστίζουν 6,90 ευρώ. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Επισκεφθείτε τη Celebrities Eyelashes:
- Στο site τους, που μπορείτε να βρείτε και το e-shop: www.celebritieseyelashes.gr
- Στη σελίδα τους στο facebook: https://www.facebook.com/celebritieseyelashes

Πώς σας φαίνονται τα προϊόντα; Θα δοκιμάζατε κάτι τέτοιο;
Σας φιλώ, Beauties!

*Ευχαριστώ θερμά τη Celebrities Eyelashes για την αποστολή των προϊόντων.
** Οι φωτογραφίες, πέραν της πρώτης που εμφανίζεται, προέρχονται από το επίσημο site της Celebrities Eyelashes






6 σχόλια:

  1. Μια χαρααα... σε περιμενω και στο δικο μου blog...
    http://katerinakiforever.blogspot.gr/2013/06/beauty-dontstag.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε πάρα πολύ DREAM OF BEAUTY για την αναφορά σας για το ξηρό σαμπουάν GIRLZ ONLY και για τα καλά σας λόγια!!!!!!!!!!!!!Με μια διόρθωση όμως στην τιμή που είναι στα 6,90.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ ευχαριστώ για τη δυνατότητα να το δοκιμάσω και χαίρομαι που σας άρεσε :) Η διόρθωση έγινε ήδη :)

      Διαγραφή