Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Το GFC κλείνει! Πως να ακολουθείτε τα αγαπημένα σας blogs.



Τέλος εποχής φαίνεται πως ήρθε για το  Google Friend Connect (GFC), όπως όλα δείχνουν και όλες αναρωτηθήκαμε με ποιο τρόπο θα παρακολουθούμε πλέον τα αγαπημένα μας blogs, αλλά ένας επιπλέον πονοκέφαλος προστέθηκε για όσες ασχολούνται με το blogging: Πώς θα βρίσκουν το δικό μας blog όσες ενδιαφέρονται;

Η λύση έρχεται μέσω του Google+ και του Bloglovin'. Πρακτικά, πληκτρολογώντας μια από τις υπηρεσίες στο google, μπορείτε να ανοίξετε έναν λογαριασμό (στο Google+ προφανώς έχετε ήδη οι περισσότερες) και σας παρέχετε η δυνατότητα να ακολουθείτε μέσα από εκεί όλες τις bloggers που έχουν καταχωρήσει το blog τους σ'αυτές τις υπηρεσίες, κάνοντας απλώς αναζήτηση για το blog που σας ενδιαφέρει. Επιπλέον, στο Bloglovin' σας δίνεται η δυνατότητα να ακολουθήσετε αυτόματα όλα τα blogs που ακολουθείτε ήδη μέσω GFC, τσεκάροντας την αντίστοιχη επιλογή από τις ρυθμίσεις. 

Όσες θέλετε να βρείτε το δικό μου blog, μπορείτε να το κάνετε στα ακόλουθα links:
Θα χαρώ να σας δω και εκεί!
Σας φιλώ, Beauties!


4 σχόλια:

  1. Μάλιστα τραγικό λίγο γιατί αν έχει πάνω από 800 άτομα όπως έχει το παλιό μπλογκ που έγραφα άντε να τους μαζέψεις! Ασε που δεν μπορώ για κάποιο λόγο στο δικό μου να προσθεσω το link του bloglovin...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε καταλαβαίνω απόλυτα... Όλους μας πάει πίσω αυτό :/ Ειλικρινά, υπηρεσία της google δεν περίμενα με τίποτα να κλείσει και θεωρούσα ράδιο αρβύλα τον ντόρο που γινόταν πριν καιρό...αλλά τελικά για τίποτα δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι!

      Διαγραφή
  2. Μακάρι να μη γίνει!!!!!!!! :( Τέλος πάντων...θα μάθουμε να ακολουθούμε και μέσω άλλων εφαρμογών τι να κάνουμε.... Καλή σου μέρα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτι ακούω πως η κατάργηση αφορά μόνο το google reader και όχι το gfc, τουλάχιστον για τη 1 Ιουλίου... άντε να δούμε! Πάντως, σίγουρα πρέπει να βρούμε εναλλακτικές! Καλή μέρα και σε σένα :)

      Διαγραφή