Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

It's a review! Dermablend Foundation από τη Vichy




Ένα διορθωτικό foundation, με υψηλή κάλυψη, κατάλληλο για επιδερμίδες με μέτριες και σοβαρές ατέλειες. Πρόκειται για  ένα λεπτόρρευστο προϊόν, με ελαφριά υφή παρά την τόσο αποτελεσματική καλυπτικότητά του (έχει 25% μεγαλύτερη συγκέντρωση χρωστικών ουσιών από άλλα αντίστοιχα προϊόντα), που αφήνει ματ τελείωμα στην επιδερμίδα. Ισχυρίζεται πως η διάρκειά του αγγίζει τις 16 ώρες, ενώ προσφέρει και ισχυρή αντηλιακή προστασία με sfp 35. 


Βρίσκω πως είναι από τα καλύτερα προϊόντα κάλυψης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, εάν έχετε ακνεϊκό δέρμα και ανήκει στα best sellers προϊόντα της Vichy. Η σύνθεσή του αφήνει το δέρμα να αναπνέει, χωρίς να φράζει τους πόρους, αφήνοντας ένα άψογο, αλλά έχει βαρύ αποτέλεσμα. Την κάλυψή του μπορείτε να τη χτίσετε, καθώς σας δίνει τα δυνατότητα να απλώσετε και δεύτερη ή ακόμα και τρίτη στρώση προϊόντος, εάν έχετε πολύ έντονο πρόβλημα (αφού πάντα στεγνώσει η προηγούμενη), χωρίς να δείχνετε cakey. Εάν η επιδερμίδα σας είναι ξηρή / κανονική δε θα χρειαστείτε πούδρα, για να το σετάρετε, αλλά εάν έχετε μικτό / λιπαρό δέρμα, μια ελαφριά στρώση πούδρας στη ζώνη Τ θα σας εξασφαλίσει σταθερότητα και μέγιστη διάρκεια.

Ακόμα, η σύνθεσή του είναι κατάλληλη για ευαίσθητα δέρματα, δεν περιέχει parabens, είναι υποαλλεργικό, δε δημιουργεί μαύρα στίγματα και είναι εντελώς άοσμο. Βγαίνει σε 5 αποχρώσεις (προσωπικά είμαι στο Νο 15, opal, που είναι και η ανοιχτότερη απόχρωσή του).

Παρότι πολλές κοπέλες το βρίσκουν βαρύ για το καλοκαίρι, προσωπικά θεωρώ πως με μια ελαφριά στρώση δεν το νιώθεις καν στο πρόσωπο, ενώ με δείκτη προστασίας 35 (που είναι ότι καλύτερο έχω δει σε foundation) το εντάσσω στις καλύτερες επιλογές για πρωινή χρήση. Τα τελευταία 2 χρόνια δε λείπει από το νεσεσέρ μου ποτέ και νομίζω πως αυτό σημαίνει πολλά, μιας και το δέρμα μου είναι μικτό με τάση ακμής και κοκκινίλες, οπότε χρειάζεται extra προσοχή.

Έρχεται σε συσκευασία των 30 ml και κοστίζει γύρω στα 20 ευρώ, ενώ μπορείτε να το βρείτε αρκετά πιο οικονομικά σε on-line φαρμακεία.

Επιπλέον πληροφορίες για τα προϊόντα της Vichy, που γνωρίζω και εμπιστεύομαι χρόνια τώρα, μπορείτε να βρείτε:

Το έχετε δοκιμάσει;
Σας φιλώ, Beauties!



13 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφο post.! :)
    Αν και πλέον (ευτυχώς) δεν έχω πρόβλημα ακμής..έχω πολύ ευαίσθητο δέρμα στον ήλιο και κάποια σημαδάκια από την ακμή (αχ αυτή η ακμή)..
    Λέω να ρίξω μια ματιά και να την κάνω την δοκιμή, μιας και έχει τόσο μεγάλο δείκτη προστασίας.
    Φιλιά πολλά.!

    Alexandra by http://beautydiarybyalexandra.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ! Μπράβο που κατάφερες να ξεφορτωθείς την ακμή!:) Αξίζει τον κόπο, γιατί τέτοιο spf, πουθενά ;)

      Διαγραφή
  2. Χμμ εγώ χρησιμοποιώ το Normaderm Teint εδώ και λίγους μήνες αλλά θέλω να δοκιμάσω και το συγκεκριμένο κάποια στιγμή!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έπαιρνα για χρόνια την ενυδατική normaderm κ τη λάτρευα! Το normaderm teint το έχω δοκιμάσει σε δείγμα και μου άρεσε πολύ :)

      Διαγραφή
  3. Θα ήθελα πολύ να το δοκιμασω καποια στιγμή γιατι μ αγαπάει και μένα η ακμή μου και δεν μ αφήνει!χεχε!απλά δεν καταλαβα κάτι...τελικά έχει ή όχι βαρύ αποτέλεσμα??εννοώ φαίνεσαι παστωμενη?(λόγω του οτι εχει τοσο καλή κάλυψη) :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χμ, σε νιώθω με την ακμή! :/ Το αποτέλεσμά του είναι αρκετά ελαφρύ, ειδικά αν αναλογιστούμε την κάλυψή του. Δε λέω πως είναι σαν bb πχ, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν είναι σαν μάσκα, όπως το doublewear που είναι εξίσου καλυπτικό, αλλά πολύ βαρύ.

      Διαγραφή
  4. αν και δεν εχω προβλημα ακμης φαινεται να ειναι πολυ καλο προιον και με τετοιο sfp τελειο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φαίνεται πραγματικά πολύ καλό προϊόν!Αν και χρησιμοποιώ σπάνια foundation,θα ήθελα να το δοκιμάσω κάποια στιγμή..Ωραία ανάρτηση! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, είναι από τα προϊόντα που αξίζουν τη φήμη τους ;)
      xx

      Διαγραφή
  6. Είναι εξαιρετικό προϊόν και με πολύ καλή τιμή για ότι προσφέρει. Πολύ καλή η ανάλυση σου Ειρήνη, το έχω δοκιμάσει επί ένα χρόνο γιατί είχα εμφανίσει κάποιο δερματολογικό πρόβλημα κ είναι ακριβώς αυτό που περιγράφεις. Αυτό που με προστάτεψε κυρίως ήταν ο spf που έχει, και δεν επιδεινωνόταν το πρόβλημα που είχα στο πρόσωπο. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πάρα που σου άρεσε η ανάρτηση και που έχεις κ εσύ την ίδια γνώμη! :) Ελπίζω να βοηθήσουμε κοπέλες με αντίστοιχο πρόβλημα. Μακάρι να βρίσκαμε το spf του σε κάθε foundation!
      xx

      Διαγραφή
  7. Συμφωνώ απόλυτα! Η vichy είναι από τις αγαπημένες μου μάρκες και έχει πολύ καλά προίόντα ειδικά για εμένα που είχα παντα θέματα με ακμή! Πάντως πολύ πολύ σημαντικό για την περιποίηση του προσώπου μας (ειδικά αν έχουμε λιπαρή επιδερμίδα) είναι και ο καθαρισμόσ! τώρα είμαι σε έρευνα αγοράς γτ θέλω να ανανεώσω το νεσεσέρ και μου και έχω βρει εδώ καποια προιοντα για καθαρισμόσ προσώπου https://www.atticabeauty.gr/proioda-omorfias/prosopo/katharismos-demakigiaz/katharistika-prosopou/ που μου φαίνονται πολύ καλά! Λες να μείνω πιστή στη Vichy ή θα μου πρότεινες να δοκιμάσω και κάποια άλλη μάρκα;; έχεις κάποια που προτιμάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή