Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

My Night Routine - Η βραδινή μου ρουτίνα



Μεγάλο βάσανο η βραδινή περιποίηση, αλλά καθώς είναι άκρως απαραίτητη, κάνω την καρδιά μου πέτρα κάθε βράδυ και εγώ και καταλαμβάνω το μπάνιο για κανένα τεταρτάκι!
Πάμε να σας δείξω ποια προϊόντα χρησιμοποιώ, ώστε να αφαιρέσω το μακιγιάζ της μέρας, να καθαρίσω το πρόσωπό μου και να το ενυδατώσω:

Ξεκινάω αφαιρώντας την περισσότερη ποσότητα του μακιγιάζ με τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ της Septona. Έχω τη ροζ εκδοχή, με αμυγδαλέλαιο και γάλα και είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Είναι αρκετά υγρά, αφαιρούν πολύ καλά το μακιγιάζ (ακόμα και τη μάσκαρα) και  μυρίζουν πάρα πολύ όμορφα.


Στη συνέχεια, καθαρίζω το πρόσωπό μου με το το υγρό καθαρισμού Pure Nature της Oriflame (Βρείτε επιπλέον πληροφορίες γι'αυτό στα αγαπημένα του προηγούμενου μήνα, πατώντας εδώ) . Είναι οργανικό προϊόν, περιέχει acai και ρόδι και έχει αντιοξειδωτική δράση. Καθαρίζει πολύ καλά, ενυδατώνει, μυρίζει υπέροχα και χρειάζεστε ελάχιστη ποσότητα για όλο το πρόσωπο. Το χρησιμοποιώ σε συνδυασμό με ένα σφουγγαράκι κυτταρίνης για το πρόσωπο της Oriflame. Σ' αυτό το σημείο θέλω να πω, πως είμαι φαν του διπλού καθαρισμού και, αν δεν πέσει νερό και σαπούνι στο πρόσωπό μου, δεν το νιώθω καθαρό, όποιο προϊόν και αν χρησιμοποιήσω για ντεμακιγιάζ.


Το δέρμα μου έχει τάση ακμής, οπότε τις μέρες που εμφανίζω κάποιο σπυράκι χρησιμοποιώ τοπικά τη λοσιόν ενάντια στην ακμή Dalacin C της Pfizer. Κάνει εξαιρετική δουλειά, βοηθώντας να μειωθούν τα ήδη υπάρχοντα σπυράκια, αλλά και να μη βγουν όσα νιώθετε πως είναι έτοιμα να "σκάσουν". Οk, μπορεί να μην το έθεσα καλά, αλλά καταλάβατε τι εννοώ.


Σειρά έχει ο ορός. Χρησιμοποιώ ορό μόνο το βράδυ και τελευταία δοκιμάζω τον ορό Visionnaire της Lancome. Έχει ανάλαφρη υφή, ωραίο άρωμα, απορροφάται αμέσως και βοηθά στις δυσχρωμίες και στους πόρους.


Ενυδάτωση! Ως κρέμα προσώπου χρησιμοποιώ την ενυδατική της Δήμητρας Γουλά. Είναι φτιαγμένη για τις δικές μου ανάγκες και περιέχει τριαντάφυλλο, πρόπολη, βιταμίνη Ε και αλόη. Μυρίζει υπέροχα, ενυδατώνει καταπληκτικά, αλλά τώρα που ζέστανε ο καιρός τη βρίσκω βαριά για την ημέρα, οπότε τη χρησιμοποιώ ως ενυδατική νυκτός. Βρείτε πληροφορίες γι'αυτή, αλλά και για το πως μπορείτε και εσείς να αποκτήσετε προϊόντα φτιαγμένα αποκλειστικά για εσάς, πατώντας εδώ.

Ως κρέμα ματιών χρησιμοποιώ τις τελευταίες μέρες την Plump & Go από την That's Better. Ωραία ενυδάτωση, χωρίς να βαραίνει και, επειδή πάλι έχω κάνει αναλυτικό review για τα προϊόντα της That's Better, μπορείτε να βρείτε επιπλέον πληροφορίες εδώ. Επίσης, αν έχετε κάποια καλή κρέμα ματιών να μου προτείνετε, θα χαρώ, γιατί είμαι σε αναζήτηση τον τελευταίο καιρό.  


Τέλος, ενυδατώνω τα χείλη μου με το χρόνια αγαπημένο Tender Care από την Oriflame. Το λατρεύω! Ενυδατώνει σε βάθος και είναι κατάλληλο για χρήση σε όποια σημείο χρειάζεστε ενυδάτωση. Το έχω στο άρωμα βανίλια, που είναι και η αγαπημένη μου εκδοχή του.

Κλείνοντας, έχω να σας πω πως έχω φτιάξει πρόσφατα μια σελίδα για το blog μου στο facebook και θα χαιρόμουν πολύ, αν μου δείχνατε και εκεί την υποστήριξή σας! Βρείτε με εδώ: www.facebook.com/pages/Dream_Of_Beauty

Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Ποιες οι εντυπώσεις σας;
Εσείς τι προϊόντα χρησιμοποιείτε το βράδυ;
Σας φιλώ, Beauties!

15 σχόλια:

  1. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ....ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ! ΦΙΛΑΚΙΑ <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα! Και το καλό είναι ότι τα πετυχαίνεις συχνά 2+1 ;) Τα έχω λατρέψει κ έχω ήδη back up :)

      Διαγραφή
  2. Το Dalacin το έχω και εγώ.. είναι μια καλή λοσιόν για να προσέξουμε το πρόσωπο μας εμείς με ακμή!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Yeap :D Και δεν ξηραίνει καθόλου σε αντίθεση με παρόμοια προϊόντα!

      Διαγραφή
  3. Αχ αυτη η βραδινη περιποιηση!!!!!!!Πολυ μου αρεσε το post σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναγκαίο κακό είναι! Σ'ευχαριστώ πολύ και χαίρομαι που σου άρεσε! :)
      xx

      Διαγραφή
  4. Κι εγώ βαριέμαι τρελά το βράδυ, αλλά πρέπει. Και συμφωνώ για το νερό και το "σαπούνι", μόνο έτσι αισθάνεσαι καθαρό το δέρμα. Ωραία ανάρτηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ, Βίκυ! :) Πρέπει να την κάνουμε τη "θυσία" κ αφού την κάνουμε, ας βάλουμε νερό και καθαριστικό, για να γίνει σωστά :)
      xx

      Διαγραφή
  5. alli mia pou varietai to vradu!! :D :D
    ta septona ta xrhsimopoiw ki egw alla oxi ka8imerina..den kanei kalo sto derma!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χι χι μάλλον είμαστε πολλές! Σε τι αναφέρεσαι; Μιλάς για την τριβή στο δέρμα;

      Διαγραφή
    2. oxi mono trivi..den ka8arizoun se va8os!se sxesi diladi me neraki h galaktwma ntemakigiaz!

      Διαγραφή
    3. Συμφωνώ απολύτως! Γι'αυτό χρησιμοποιώ και καθαριστικό με σαπούνι μετά, γιατί αν δεν πέσει νεράκι, δε νιώθω καθαρό το πρόσωπό μου έτσι και αλλιώς :)

      Διαγραφή
  6. Η βραδινή περιποίηση είναι άκρως απαραίτητη! Ποτέ για ύπνο βαμμένες κορίτσια!
    Εγώ προσωπικά, βέβαια, τα αποφεύγω τα μαντηλάκια γιατί τρίβουν το πρόσωπο & διεγείρουν τους σμηγματογόνους αδένες έχω αακούσει.. Εγώ χρησιμοποιώ το γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ της Avene για ευαίσθητα δέρματα..
    Ωραίο ποστ!!

    xx
    FashionEvELand | FEEL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις απόλυτο δίκιο, Εύα μου! Τα μαντηλάκια δεν είναι για μόνιμη χρήση, θα συμφωνήσω :) Έχω ακούσει τα καλύτερα για τα καθαριστικά της Avene και θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω κάποιο!

      xx

      Διαγραφή