Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Review: Νέα προϊόντα μακιγιάζ από την Avon




Μια νέα σειρά προϊόντων μακιγιάζ από τη γνωστή και αγαπημένη εδώ και αρκετά χρόνια εταιρία Avon Cosmetics. Έχω δοκιμάσει αρκετά προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησής της και την κατατάσσω στις αξιόλογες εταιρίες, με οικονομικές τιμές, οι οποίες είναι αρκετά δελεαστικές με τις πολύ συχνές προσφορές που κάνει η εταιρία σε όλα τα είδη που εμπορεύεται.

Τα νέα προϊόντα μακιγιάζ έχουν πολύ προσεγμένες συσκευασίες, πολύ καλή ποιότητα στο σύνολό τους και όμορφες αποχρώσεις. Προσοχή νομίζω πως αξίζει να δώσετε ειδικά στα προϊόντα για τα χείλη! Πάμε να δούμε τις δικές μου εντυπώσεις από όσα δοκίμασα:


Ideal Flawless pressed powder




Έχει πολύ ελαφριά υφή και αφήνει ανάλαφρο τελείωμα. Η κάλυψή της είναι μέτρια και είναι κατάλληλη, για να σετάρει το foundation. Κρατάει ματ την επιδερμίδα για αρκετές ώρες και τη βρίσκω καλή για καθημερινή χρήση. Η συσκευασία της διαθέτει έναν μεγάλο  και πρακτικό καθρέφτη και σίγουρα θα την τιμήσω σε μια αρκετά πιο ανοιχτή απόχρωση, μιας και η "medium beige" που έλαβα είναι αρκετά σκούρα για μένα και μπορώ να τη χρησιμοποιήσω μόνο το καλοκαίρι. Τέλος, έρχεται στην ποσότητα των 10 gr. που βρίσκω πολύ καλή για μια πούδρα.


Τετραπλή και Διπλή παλέτα σκιών True Colour




Έχουν καλή χρωματική απόδοση, δουλεύονται εύκολα και έχουν πολύ καλή διάρκεια. Η διπλή παλέτα είναι στην απόχρωση "ocean weaves" με πολύ όμορφα καλοκαιρινά χρώματα, ενώ αγάπησα την τετραπλή "berry love", που είναι ιδανική για καθημερινή χρήση, καθώς οι αποχρώσεις της είναι πιο γήινες και τονίζουν ωραία κάθε χρώμα ματιών.


Mascara Mega Effects



Πολύ πρωτότυπη και ενδιαφέρουσα συσκευασία που αμέσως κέντρισε την προσοχή όλων μας. Ανοίγοντας το καπάκι της, βγαίνει ένα βουρτσάκι με λαβή, η οποία λυγίζει σε όποια γωνία επιθυμείτε, ώστε να γίνει εύκολα η εφαρμογή της (να γιατί πολλές κοπέλες συχνά "στραβώνουν" το πινελάκι της μάσκαρα που χρησιμοποιούν).

Βρήκα ότι προσφέρει κυρίως διαχωρισμό με μία στρώση, ενώ για να έχω το πλέον επιθυμητό αποτέλεσμα με όγκο και καμπύλη χρησιμοποιώ τρεις στρώσεις. Είναι στην απόχρωση "Blackest Black" και πραγματικά τιμά το όνομά της, μια και δίνει έντονο μαύρο χρώμα. Είναι άοσμη, στεγνώνει γρήγορα, έχει καλή διάρκεια και αφαιρείται εύκολα με οποιοδήποτε προϊόν ντεμακιγιάζ. Μείον της για μένα είναι πως, έως να συνηθίσεις τη χρήση της, είναι εύκολο να λερωθείς. Επίσης, παρότι η συσκευασία δείχνει μικρούλα, περιέχει 9ml προϊόντος, δηλαδή όσο και οι περισσότερες μάσκαρα.



Lip liner - ultra glimmerstick


Έχω την απόχρωση "true red", την οποία και λάτρεψα! Πρόκειται για ένα κερασί κόκκινο με υπέροχη χρωματική απόδοση και ματ υφή. Είναι ιδανικό και για χρήση σε ολόκληρα τα χείλη ως κραγιόν και πραγματικά διαρκεί πολλές ώρες.


Lip crayon - ultra colour



To αγαπημένο μου προϊόν από όσα δοκίμασα! Η απόχρωση "reddy for me" είναι ένα καταπληκτικό κατακόκκινο χρώμα με χρυσό glitter μέσα και κρεμώδη υφή. Παρά τo glitter, μου άρεσε πολύ, αν και συνήθως προτιμώ πιο ματ υφές. Έχει καταπληκτική χρωματική απόδοση με ένα πέρασμα και η εφαρμογή του είναι πολύ πρακτική, λόγω της συσκευασίας του. Είναι μηχανικό, διαρκεί γύρω στις 4 ώρες μόνο του, ενώ με μολύβι από κάτω μένει έως ότου το αφαιρέσετε εσείς! Φεύγοντας, αφήνει χρώμα στα χείλη, λειτουργώντας ως stain.


Κραγιόν Ultra Rich Colour


Σικάτη συσκευασία που θυμίζει ακριβό κραγιόν, σε όμορφη καθημερινή απόχρωση σε τόνους του ροζ-φούξια το "fuchsia fever" είναι ενυδατικό, έχει μέση διάρκεια (όπως και κάθε ενυδατικό προϊόν για τα χείλη) και αφήνει πολύ ωραία αίσθηση στα χείλη. Έχει και αυτό shimmer, πράγμα που δε με ενθουσιάζει, αλλά δείχνει ογκώδη τα χείλη και είναι ιδανικό για πρωινή χρήση.


Μανό nailwear pro+ 


Σίγουρα η χρυσοπράσινη απόχρωση "green goddess" μας φοβίζει λίγο, αλλά δείχνει πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Έχει πολύ λεπτό και εύχρηστο πινελάκι, καλή χρωματική απόδοση από το πρώτο πέρασμα, πολύ καλή διάρκεια και αφαιρείται εύκολα με ασετόν. 

Την εταιρία τη βρίσκετε:
Στο επίσημο site www.avoncosmetics.gr και στο facebook www.facebook.com/pages/Avon-Cosmetics-Greece-Official-Page.

Πώς σας φαίνονται τα νέα προϊόντα της Avon; Θα τα δοκιμάζατε; Ποιο προϊόν ξεχωρίσατε;

Ευχαριστώ θερμά την εταιρία Avon για την αποστολή των προϊόντων. 


12 σχόλια:

  1. Όντως πολύ πρωτότυπη η συσκευασία Mascara Mega Effects! Ωραίο review! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και αποτελεσματικό το προϊόν! Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ :)

      Διαγραφή
  2. Ωραίες συσκευασίες!
    Αυτό που ξεχώρισα απ' όλα είναι το lip crayon-ultra colour(φαίνεται πολύ καλό).

    journeytofantasy.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι και το δικό μου αγαπημένο προϊόν απ'όλα και ανυπομονώ να κυκλοφορήσουν, για να το αγοράσω και σε άλλες αποχρώσεις!

      Διαγραφή
  3. Φαίνονται πολύ ωραία.. Η μάσκαρα έχει πολύ καλή ποσότητα γιατί οι περισσότερες μάσκαρα έχουν γύρω στα 7ml.. (τουλάχιστον αυτές που έχω εγώ)!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με κερδισε το lip crayon!Σιγουρα θα το δοκιμασω οταν βγει!Υπεροχο review!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε!! Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια :)

      Διαγραφή
  5. aaaa esu prolaves!!!!!!!!egw isa isa pou ta dokimasa sto xeri!!
    i mascara mou arese arketa!!alla gmt mou moutzourwnei :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από την πρώτη μέρα που το πήρα το δοκίμασα, δεν κρατιέμαι σε κάτι τέτοια :P Αν εννοείς κατά τη χρήση, θέλει προσοχή :/ Κ εγώ την πρώτη φορά λερώθηκα, αλλά στην πορεία θα βρεις τον τρόπο ;)

      Διαγραφή
    2. ναι ναι κατα την χρήση!!θελει προσοχή!!

      Διαγραφή