Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Review: Προϊόντα μαλλιών Marrakesh με μαροκινό έλαιο αργκάν και κανναβέλαιο




Η εταιρία Marrakesh  είναι μια εταιρία, τα προϊόντα της οποίας είναι με 100%  vegan έλαια κάνναβης και αργκάν. Ιδιαίτερα γνωστή και πολυσυζητημένη στον beauty χώρο τον τελευταίο καιρό με πιο δημοφιλές προϊόν το Marrakesh Oil. Η εταιρία μου απέστειλε κάποια από τα προϊόντα της, ώστε να τα δοκιμάσω, συνοδευόμενα από έντυπο υλικό με πληροφορίες για τα συστατικά και την ορθή χρήσης του καθενός.


Marrakesh Original Shampoo



Πρόκειται για ένα επαγγελματικό σαμπουάν, κατάλληλο για κάθε τύπο μαλλιών. Έχει μαλακτικές ιδιότητες και βοηθά στην καταπολέμηση της ψαλίδας. Είναι 100% vegan και cruelty free.
Κάνει πολύ καλό καθαρισμό, αν και θα χρειαστείτε λίγη παραπάνω ποσότητα απ’τα κοινά σαμπουάν, όπως συμβαίνει με όλα τα φυτικά σαμπουάν άλλωστε. Κατόπιν επικοινωνίας μου την εταιρία, οι υπεύθυνοι μου ανέφεραν σχετικά με αυτό το θέμα:

 "Όταν έχουμε φυτικά σαμπουάν χωρίς SLS (τα βλαβερά θειικά οξέα που δημιουργούν αφρό), πάντοτε στην πρώτη εφαρμογή ο αφρός είναι λιγότερος. Για δική σας πληροφόρηση, σας ενημερώνουμε ότι σε κάθε λούσιμο είναι προτιμότερες 2 εφαρμογές: η πρώτη καθαρίζει την τρίχα εξωτερικά από τα βαριά υπολείμματα (σκόνες, λίπη κλπ.) και η δεύτερη (με λιγότερη ποσότητα) τελειοποιεί τον καθαρισμό στην τρίχα και στο τριχωτό, ενώ παράλληλα τα φυτικά συστατικά περιποιούνται τα μαλλιά."

Μυρίζει απίστευτα όμορφα (προσωπικά μου θυμίζει καραμέλα), αλλά δυστυχώς η μυρωδιά δε μένει στα μαλλιά. Προσφέρει απαλότητα, λείανση, δε βαραίνει καθόλου τα μαλλιά και βοηθά στο να χτενιστούν πολύ εύκολα.
Τα 236 ml κοστίζουν 16 ευρώ.


Ελιξήριο μαλλιών Marrakesh Oil



Πρόκειται για ένα πολυχρηστικό έλαιο, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε νωπά ή στεγνά μαλλιά. Περιέχοντας μαροκινό έλαιο αργκάν και κανναβέλαιο, δίνει λάμψη, ενυδατώνει, θρέφει, προστατεύει από τη θερμότητα, μειώνει τον χρόνο στεγνώματος κατά 40%, ελέγχει την ψαλίδα, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε ξανθά μαλλιά, καθώς είναι εντελώς άχρωμο. Φυσικά ισχύει ό,τι και παραπάνω σχετικά με τη απολύτως φυσικά συστατικά του.
Λάτρεψα τη μυρωδιά του, η οποία είναι ακριβώς σαν αυτή του σαμπουάν και μένει αρκετές ώρες στα μαλλιά. Δε βαραίνει καθόλου τα μαλλιά και δεν αφήνει καμιά αίσθηση λιπαρότητας. Βοηθά πολύ στο να χτενιστούν εύκολα τα μαλλιά, παρότι τα δικά μου είναι μακριά και λεπτά και έχουν την τάση να μπερδεύονται πολύ μετά το λούσιμο. Το λάτρεψα και μπήκε στη wish list μου!
Τα 60ml κοστίζουν 23 ευρώ.


Ισιωτική Marrakesh KaHm




Είναι ένα ελιξήριο-ισιωτική, που υπόσχεται ίσιωμα χωρίς χρήση ιδιωτικής ή βλαβερών χημικών ουσιών. Περιέχει μαροκινό έλαιο αργκάν, κανναβέλαιο και κερατίνη. Χρησιμοποιείται μετά το λούσιμο, ακολουθεί στέγνωμα με μια πλατιά βούρτσα και το αποτέλεσμα κρατά έως το επόμενο λούσιμο.
Παρότι τα μαλλιά μου είναι εκ φυσικού μου ίσια, μπορώ να πω ότι μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Πέρα από το ότι έχει το ίδιο υπέροχο άρωμα με τα παραπάνω προϊόντα και με συνδυασμό και των τριών, μένει πολλές ώρες στα μαλλιά, βρήκα ότι λειαίνει την τρίχα και «καμουφλάρει» την ψαλίδα, κάνοντας ιδιαίτερα απαλά τα μαλλιά, σε σημείο που μπορείτε να τα χτενίσετε μόνο με τα δάχτυλά σας. Η μητέρα μου που έχει αρκετά σγουρά μαλλιά το αγάπησε!
Τα 60ml κοστίζουν 23 ευρώ.


Την εταιρία Marrakesh μπορείτε να βρείτε:

Επίσης, στο site της εταιρίας μπορείτε να βρείτε και τις πολύ συχνές προσφορές που κάνουν σε όλα τα προϊόντα, ώστε να τα βρείτε σε πολύ πιο οικονομικές τιμές.



8 σχόλια:

  1. Τολμώ να πω πως το λαδάκι για τα μαλλιά και η ισιωτική τους είναι απλά τέλεια!!Ωραίο ποστ...Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα συμφωνήσω απόλυτα! Σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Φιλάκια :)

      Διαγραφή
  2. Αχ το ποστ σου απλα σε ταξιδευει!Τα λες τοσο ωραια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι όμορφο σχόλιο!! Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ και χαίρομαι που σου άρεσε :)

      Διαγραφή
  3. Φαίνονται πολύ τέλεια!!Τα μαλλιά μου που είναι χοντρά και σκληρά θα τα αγαπούσαν!!Και μυρίζουν και καραμέλα ε??Τέλειο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ αξιόλογα προϊόντα πραγματικά! Αξίζουν τη φήμη τους ;)

      Διαγραφή
  4. Υπέροχο ποστ και άκρως ενημερωτικό. Δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά η ισιωτική μου κλείνει το μάτι! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ και χαίρομαι που σου άρεσε :) Η ισιωτική κάνει πολύ καλή δουλειά και είμαι σίγουρη πως θα σου αρέσει. Αν τη δοκιμάσεις, περιμένουμε εντυπώσεις :)

      Διαγραφή