Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Review: Προϊόντα από την That's Better Cosmetics




Η That's Better είναι μια ελληνική εταιρία, η οποία περιλαμβάνει καλλυντικά προϊόντα περιποίησης για πρόσωπο και σώμα, κατάλληλα για να ικανοποιήσουν κάθε τύπο επιδερμίδας, προσαρμοσμένη στη λογική των all in one προϊόντων, ώστε να διευκολυνθεί η μέση γυναίκα να ακολουθεί ένα πρόγραμμα ομορφιάς μέσα σε μια έντονη μέρα.

Βασικό συστατικό όλων των προϊόντων της είναι το Acai Berry. Πρόκειται για ένα φρούτο που εδώ και αιώνες καλλιεργείται στα τροπικά δάση του Αμαζονίου, αλλά μόνο τα τελευταία χρόνια η δυτική κοσμετολογία άρχισε να αξιοποιεί τις ιδιότητές του, που είναι:

  • αντιοξειδωτικές
  • αντιγηραντικές
  • ενυδατικές
  • καταπραϋντικές
  • αναζωογονητικές
  • επανορθωτικές
Κατόπιν επικοινωνίας, η εταιρία μου απέστειλε ορισμένα δείγματα, τα οποία μιας και περιείχαν σχετικά μεγάλες ποσότητες, μου επέτρεψαν να βγάλω κάποια πρώτα συμπεράσματα, τα οποία και θα μοιραστώ μαζί σας.

Plump & Go
face & eye cream



Πρόκειται για ένα πολυχρηστικό προϊόν, κατάλληλο για χρήση σε μάτια, πρόσωπο και λαιμό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέρα, μιας και παρέχει και αντηλιακή προστασία από ακτίνες UVA και UVB, αλλά και ως κρέμα νυχτός. Υπόσχεται διόρθωση ατελειών και αντιγηραντική προστασία, ενώ περιέχει, πέρα από το Acai Berry που υπάρχει σε όλα τα προϊόντα, βιταμίνες C και Ε, υαλουρονικό οξύ που ενυδατώνει και λειαίνει λεπτές γραμμές και εκχύλισμα του φυτού Maca που τονώνει και δίνει λάμψη στο δέρμα.
Είναι λεπτόρρευστη κρέμα και απορροφάται σχετικά γρήγορα. Στα μάτια είναι ότι πιο ενυδατικό και ελαφρύ έχω δοκιμάσει και, επίσης, είναι πολύ καλή βάση για μακιγιάζ. Για χρήση σε όλο το πρόσωπο τη βρήκα κάπως βαριά, αλλά ως κρέμα ματιών κάνει εξαιρετική δουλειά. Μείον για μένα είναι ότι δε μου άρεσε η μυρωδιά της. 
Τιμή: 27 ευρώ / 50 ml

Yummy Mummy
fat firmer



Τζελ αδυνατίσματος που δρα κατά του τοπικού πάχους και ενάντια στην όψη φλοιού πορτοκαλιού. Στα βασικά συστατικά του είναι το κολλαγόνο, η καφεϊνη και το συστατικό Escin, τα οποία βοηθούν στη μικροκυκλοφορία, στη λείανση της επιδερμίδας και στη λιποδιάλυση, χαρίζοντας λεία και απαλή επιδερμίδα. Συνιστάται η χρήση του 2 φορές την ημέρα για τουλάχιστον 4 εβδομάδες, ώστε να δείτε αποτελέσματα.
'Ένα από τα δύο αγαπημένα μου προϊόντα από όσα δοκίμασα! Μυρίζει υπέροχα (μου θυμίζει αντρικό άρωμα), απορροφάται κατευθείαν, αφήνει μια υπέροχη αίσθηση δροσιάς και ανανέωσης στο σώμα. Για τα αποτελέσματά του ως προς το αδυνάτισμα, δε σχημάτισα γνώμη με τόσο μικρή χρήση, αλλά μόνο και μόνο για τη μυρωδιά και την υφή του, θα το αγόραζα!
Τιμή: 20,50 ευρώ / 150ml

Creme de la Creme
body cream



24ωρη κρέμα σώματος που παρέχει πλούσια ενυδάτωση και κάνει λεία την όψη της επιδερμίδας. Περιέχει avocado oil και shea butter, που προσφέρουν έντονη θρέψη, ενώ η βιταμίνη Ε και το συστατικό Registril, έχοντας αναπλαστικές ιδιότητες, συμβάλουν στη μείωση εμφάνισης νέων ραγάδων. Η χρήση του προϊόντος επιτρέπεται και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. 
Έχει πλούσια υφή και αργεί σχετικά να απορροφηθεί, κάτι που δε με ενόχλησε, μιας και τη βρήκα πολύ ενυδατική, ενώ το αποτέλεσμα που δίνει στο δέρμα διαρκεί πολλές ώρες. Η μυρωδιά της θυμίζει ακριβό γυναικείο άρωμα και διαρκεί πολύ.
Τιμή: 22,50 ευρώ / 150ml

Skin Work Out
facial scrub



Το δεύτερο αγαπημένο μου προϊόν από την εταιρία! Είναι ένα scrub με πλούσια υφή, κάνοντας την απολέπιση με κόκκους ρυζιού. Περιέχει αμυγδαλέλαιο και βιταμίνες Β, C και Ε και έτσι, πέρα από την απολεπιστική δράση, ενυδατώνει το δέρμα, αφήνοντάς το λείο και απαλό.
Μυρίζει πολύ όμορφα, οι κόκκοι του καθαρίζουν εις βάθος την επιδερμίδα, ενώ κατά τη χρήση νιώθετε ένα ήπιο γδάρσιμο, πράγμα που επιζητώ στα scrub, γιατί νιώθω ότι καθαρίζουν πραγματικά το πρόσωπό μου. Το λάτρεψα!
Τιμή: 18,50 ευρώ / 75ml

After Party Secret
serum προσώπου



Πρόκειται για έναν ορό αποκατάστασης, κατάλληλο για χρήση μετά από ένα κουραστικό και βαρύ πρόγραμμα. Ακόμα και μετά από ελάχιστες ώρες ύπνου, το After Party Secret υπόσχεται δέρμα ξεκούραστο, φωτεινό και ανανεωμένο, αλλά και απαλλαγμένο από ερυθρότητα και ερεθισμούς.
Τον βρήκα πολύ ενυδατικό, σε σημείο που να τον θεωρήσω βαρύ για το δικό μου πρόσωπο, δεν απορροφάται εύκολα και η υφή του θυμίζει περισσότερο κρέμα και όχι ορό. Επίσης, δε μου άρεσε η μυρωδιά του, γεγονός που προσωπικά αρκεί, ώστε να με απωθήσει ένα προϊόν (όλοι έχουμε τις ιδιοτροπίες μας..!).
Τιμή: 27,50 ευρώ / 50ml

Face Lift
facial mask



Πλούσια μάσκα θρέψης και ενυδάτωσης, κατάλληλη για πιο ώριμες και ξηρές επιδερμίδες. Έχει επανορθωτική δράση, δίνει λάμψη, λειαίνει λεπτές γραμμές και όλα αυτά βασισμένα στο Acai Berry, το υαλουρονικό οξύ και στη βιταμίνη Ε που περιέχει.
Παρότι δεν ενδείκνυται ούτε για την ηλικία μου, αλλά και ούτε για τον τύπο επιδερμίδας μου, μπορώ να πω πως μου άφησε αρκετά καλή εντύπωση. Είναι όντως αρκετά ενυδατική, οπότε έπεσε κάπως βαριά στη δική μου μικτή επιδερμίδα, αλλά δίνει βαθιά ενυδάτωση και αφήνει πολύ απαλό το δέρμα. Η εφαρμογή της είναι πολύ ευχάριστη, καθώς μυρίζει πολύ όμορφα και απλώνεται πανεύκολα.
Τιμή: 24ευρώ / 50ml

Συμπερασματικά, μπορώ να πως έμεινα πολύ ευχαριστημένη από το σύνολο των προϊόντων και σίγουρα θα προτιμήσω ξανά το scrub για το πρόσωπο και το τζελ αδυνατίσματος. Bonus: Οι συσκευασίες των προϊόντων αναγράφουν από ένα μικρό αστείο ποιηματάκι η κάθε μια, σχετικά με το προϊόν και τη χρήση του, κάτι που τις κάνει απόλυτα χαριτωμένες!

Τα προϊόντα της That's Better μπορείτε να τα βρείτε σε όλα τα φαρμακεία του δικτύου Αdvance Pharmacies.

Για επιπλέον πληροφορίες για τα προϊόντα και επικοινωνία με την εταιρία:
*Ευχαριστώ την εταιρία για την αποστολή των προϊόντων
**Οι φωτογραφίες των full size συσκευασιών προέρχονται από το επίσημο site της That's Better Cosmetics

6 σχόλια:

  1. aaaa omorfo review...bravo...fenonte oraia pragmata..
    filakia polla!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ και χαίρομαι που σου άρεσε! Είναι πραγματικά πολύ αξιόλογα προϊόντα στο σύνολό τους :)

      Διαγραφή
  2. Δεν ήξερα ότι η that's better είναι ελληνική εταιρεία!Πολύ χρήσιμο το review σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, είναι και πρέπει να το προωθήσουν παραπάνω, γιατί είναι στα συν τους!:) Χαίρομαι που φάνηκε χρήσιμο :)

      Διαγραφή
  3. ήθελα να ρωτήσω κατά πόσο υπάρχουν στη Κύπρο αυτά τα προιόντα και που μπορώ να τα βρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα! Μπορείς να δεις τη λίστα με τα σημεία πώλησης εδώ: http://www.advancepharmacies.gr/el/pharmacies?page=1
      Τα στοιχεία της εταιρίας για περισσότερες λεπτομέρειες είναι: διεύθυνση: Αλ.Παναγούλη 8 & Γούρδωνος - Ν.Ιωνία, Αθήνα, Τηλ.: 210 2711840 & Fax: 210 2711841. Επίσης, μπορείς να επικοινωνήσεις μέσω facebook με τους υπεύθυνους εδώ: https://www.facebook.com/thatsbettercosmetics?fref=ts
      Ελπίζω να εντοπίσεις τις πληροφορίες που θέλεις. Για οποιοδήποτε πρόβλημα, θα χαρώ να βοηθήσω!

      Διαγραφή