Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

It's a review! Panthelol Extra Body Milk & Αντηλιακή Προσώπου



Η Panthenol EXTRA είναι μια σειρά ελληνικών προϊόντων από την εταιρία MEDI SEI. Βασικό συστατικό τους είναι η πανθενόλη:

Η πανθενόλη (βιταμίνη Β5) είναι ένα συστατικό που απορροφάται εύκολα από το δέρμα, έχει επουλωτικές ιδιότητες, αυξάνει τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων στην επιδερμίδα  και ενισχύει την ανανέωσή τους, ενώ παράλληλα δρα υπέρ της διατήρησης της σφριγηλότητας. Γι' αυτούς τους λόγους είναι ένα από τα συστατικά που ιδιαίτερα συχνά συναντάμε στην κοσμετολογία.

Τα προϊόντα Panthenol EXTRA τα βρίσκετε στα περισσότερα φαρμακεία, αλλά και σε on-line φαρμακεία, στα οποία υπάρχει η δυνατότητα να κάνετε σύγκριση τιμών, αλλά και να επωφεληθείτε των προσφορών που συχνά τρέχουν σε κάποια από αυτά. 

Έχοντας δοκιμάσει εντατικά δύο προϊόντα της σειράς Panthenol EXTRA για αρκετό διάστημα, θα σας πω τη γνώμη μου γι' αυτά:




Panthenol EXTRA - Body Milk 24 hours moisture 



Θρεπτικό γαλάκτωμα εντατικής ενυδάτωσης. Έχει ελαφριά υφή, παρότι πολύ ενυδατικό και απορροφάται απευθείας από την επιδερμίδα. Περιέχοντας βιταμίνες Α και Ε, περιποιείται και θρέφει την επιδερμίδα, αφήνοντας ένα διακριτικό και πολύ όμορφο άρωμα. Είναι ιδανικό για χρήση μετά την αποτρίχωση ή την έκθεση στον ήλιο. Επίσης, μετά από εντατική χρήση παρατήρησα αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος.



Panthenol EXTRA Sun Care Cream & Stick, SPF 30


Αντηλιακή κρέμα προσώπου με δείκτη προστασίας 30. Είναι ανθεκτική στο νερό, δεν έχει κολλώδη υφή και απορροφάται άμεσα, χωρίς να αφήνει ιδιαίτερη λιπαρότητα. Λειτουργεί πολύ καλά και κάτω από το foundation, χωρίς να βαραίνει το πρόσωπο. Δεν περιέχει parabens και αλκοόλη, ενώ παρέχει προστασία από ακτίνες UVA και UVB. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.



Στο καπάκι της, θα βρείτε ένα stick, κατάλληλο για χρήση στις ευαίσθητες περιοχές του προσώπου, όπως η μύτη και τα χείλη, που είναι και πιο επιρρεπείς στις βλάβες της ηλιακής ακτινοβολίας, παρέχοντας έτσι ολοκληρωμένη προστασία. 





Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα μπορείτε να βρείτε:


Θα χαρώ να μοιραστείτε μαζί μας τη γνώμη σας για τα προϊόντα της Panthenol EXTRA, εάν τα έχετε δοκιμάσει και εσείς!

Σας φιλώ.

Ευχαριστώ θερμά την εταιρία για την αποστολή των προϊόντων.



11 σχόλια:

  1. Ωραία φαίνεται η αντηλιακή κρέμα προσώπου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γεια σου Ειρήνη, παρακολουθώ το μπλοκ σου 2-3 μήνες, μ' αρέσουν πολυ αυτά που ανεβάζεις για διάφορα καλλυντικά προϊόντα, γιατί εγώ εχω πάντα ένα άγχος αν είναι καλό , αν μου δημιουργήσει πρόβλημα στο δέρμα ( γιατί έχω κάποιες αλλεργίες) !!!!

    το μπλοκ μου.... http://histoiresderoses.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου! Σ'ευχαριστώ πολύ :) Κ εγώ το ίδιο κάνω, όταν πρόκειται να αγοράσω κάτι και με βοηθάει πολύ, οπότε χαίρομαι διπλά που το βρίσκεις χρήσιμο!

      xx

      Διαγραφή
  3. Πολύ ενδιαφέροντα προϊόντα..και η αντηλιακή φαίνεται αρκετά καλή σύμφωνα με τα λεγόμενά σου.. :)

    Alexandra by beautydiarybyalexandra.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου αρέσουν, γιατί είναι πραγματικά πολύ ικανοποιητικά προϊόντα :)

      xx

      Διαγραφή
  4. Γεια σου Ειρηνη μου!Πολυ ενιαφέρον το αρθρο σου!H αληθεια ειναι οτι δεν τα γνωριζα τα προιοντα και τα έμαθα απο εσένα!Σευχαριστω πολυ γιαυτο!!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πραγματικά πολύ! Είναι αξιόλογα προϊόντα και αξίζουν προσοχής :)

      xx

      Διαγραφή
  5. Hi! Thanks for being my subscriber :) I'm member of your blog too!

    xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Την ενυδατική την εχω δοκιμάσει μαζι με αλλα προιοντα της Panthenol extra και τα εχω λατρεψει ολα!!!! Ειναι πολύ καλά και βοηθάνε πολύ το δέρμα στην ενυδάτωση! Πολύ καλό review
    kisses
    Mary
    http://fairymakeuptales.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά, είναι πολύ ποιοτικά προϊόντα! Σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! :)

      xx

      Διαγραφή