Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

13 αγαπημένα προϊόντα για το 2013! ~ 2013's favourite products





Άργησα πολύ, αλλά εν τέλει τα 13 αγαπημένα προϊόντα του 2013 είναι εδώ!
Με ένα σύντομο post λόγω έλλειψης χρόνου, αλλά και γιατί για τα περισσότερα προϊόντα σας έχω μιλήσει σε reviews και σε αναρτήσεις με αγαπημένα μηνών, θα σας παρουσιάσω τα προϊόντα που χρησιμοποίησα και ξεχώρισα για το 2013 και φυσικά θα τα τιμήσω ξανά και ξανά!




Οι beauty αγάπες μου για το 2013:







  1. Victoria - Quick Dry Spray: Ένα σπρέι που βοηθά το μανό να στεγνώνει γρηγορότερα. Κάνει εξαιρετική δουλειά στεγνώνοντας σχεδόν άμεσα τα νύχια, δεν αφήνει σημαδάκια, φουσκαλίτσες κ.λπ. και είναι πολύ οικονομικό. Το βρίσκετε στα Jumbo και πραγματικά αξίζει να του δώσετε μια ευκαιρία.
  2. Dalon - Μάσκα αργίλου: Μια μάσκα που περιέχει άργιλο σε μορφή πάστας, κατάλληλη για πρόσωπο και σώμα. Κάνει πολύ καλή δουλειά σε λιπαρά και ακνεϊκά δέρματα, προσφέροντας καλό καθαρισμό.
  3. Girlz Only - Dry Shampoo, Hazy Days: Ένα dry shampoo με υπέροχη μυρωδιά, που φρεσκάρει τα μαλλιά και τους δίνει όγκο. Διώχνει την όψη λιπαρότητας που έχουν οι ρίζες των μαλλιών τη δεύτερη μέρα μετά το λούσιμο και, αν έχετε μαλλιά με τάση λιπαρότητας, πρέπει να το δοκιμάσετε!
  4. Fresh Line - Shower Gel "Ορφέας & Ευρυδίκη": Ένα αφρόλουτρο με άρωμα βανίλιας και musk. Αφήνει πολύ ενυδατωμένο και όμορφα αρωματισμένο το δέρμα για αρκετές ώρες μετά το ντουζ. Ιδανικό για όσες προτιμούν τις γλυκές μυρωδιές στο μπάνιο τους.
  5. Calvin Klein - Euphoria EDP: Το αγαπημένο μου άρωμα. Φέτος το φόρεσα πιο πολύ από ποτέ. Έχει έντονη, βαριά, γυναικεία μυρωδιά με κύριαρχες νότες αυτές της ορχιδέας και της βανίλιας. Πολύ ιδιαίτερο άρωμα που θα κάνει τους πάντες γύρω σας να σας ρωτούν γι'αυτό.
  6. Hair Bean: Μια no tangle βούρτσα μαλλιών σε πολύ πιο οικονομική εκδοχή από τις γνωστές βούρτσες τέτοιου είδους. Τη χρησιμοποιώ non stop εδώ και μήνες μετά το λούσιμο, για να ξεμπερδέψω τα μαλλιά μου και δεν την αλλάζω με καμιά άλλη. Δείτε περισσότερες φωτογραφίες και πληροφορίες εδώ.
  7. Pfizer - Dalacin C: Τοπική λοσιόν που δρα ενάντια σε σπυράκια και ατέλειες. Χρησιμοποιείται έως και 2 φορές τη μέρα και λειτουργεί ξηραίνοντας το σπυράκι. Δεν αφυδατώνει το δέρμα και αυτό είναι που με έκανε να το ξεχωρίσω. Τέλος, κοστίζει γύρω στα 3 ευρώ, τιμή από τις οικονομικότερες για προϊόντα τέτοιου είδους.
  8. Vichy - Dermablend: Ένα foundation για όσες θέλετε πλήρη κάλυψη. Ματ αποτέλεσμα, ανάλαφρο εφέ και σταθερό αποτέλεσμα. Επίσης, η ανοιχτότερη απόχρωση Opal, No 15 ταιριάζει απόλυτα στη δική μου ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα.
  9. Lovie - Lipstick No 37: Ένα κραγιόν σε μια φούξια απόχρωση, ιδανική για άνοιξη-καλοκαίρι. Είναι ενυδατικό, με πολύ καλή χρωματική απόδοση και καλή διάρκεια που με ένα μολύβι χειλιών από κάτω, γίνεται εκπληκτική.
  10. Korres- Eyeliner Pencil,  Volvanic Minerals: Το ιδανικό μαύρο μολύβι για μένα! Γράφει πολύ έντονα, είναι ιδιαίτερα μαλακό και έχει κρεμώδη υφή, χαρακτηριστικά που το κάνουν ιδανικό για χρήση στην υγρή γραμμή του ματιού. Επίσης, διαρκεί ώρες!
  11. Golden Rose - Waterproof Lipliner, No 55: Ένα κοραλί μολύβι χειλιών σε πρακτική μορφή, μιας και είναι αυτόματο. Γράφει πολύ έντονα και λάτρευα να το χρησιμοποιώ όλο το καλοκαίρι, εφαρμόζοντάς το ως κραγιόν σε ολόκληρα τα χείλη.
  12. Dido - Compact Powder: Πρέπει να χρησιμοποίησα 7-8 τέτοιες συσκευασίες τον τελευταίο χρόνο και αυτό λέει πολλά. Είναι πολύ καλυπτική, δε δείχνει βαρύ το πρόσωπο και κρατάει για ώρες μακριά τη λιπαρότητα. Μόνο μείον της είναι πως περιέχει λίγη ποσότητα και προσωπικά με καθημερινή χρήση μου κρατάει γύρω στον 1 μήνα, κάτι που συγχωρώ, μιας και είναι πολύ οικονομική.
  13. Seventeen - Fast Finish Top Coat: Ένα top coat για γρήγορο στέγνωμα και extra λάμψη. Κάνει και τα δύο που υπόσχεται και επιπλέον επιτείνει κατά πολύ τη διάρκεια του κάθε μανό. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;




Εσείς ποιον προϊόν ξεχωρίσατε για το 2013;
Φυσικά, όπως πάντα, θα χαρώ να μου πείτε την άποψή σας, εάν έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα προϊόντα, για τα οποία σας μίλησα.

Σας φιλώ!




14 σχόλια:

  1. Εγώ έκανα ένα ποστ στο facebook για τα αγαπημένα beauty products για το 2013!
    Και ψάχνω ένα προϊόν σαν το Dalacin! Ευχαριστώ θα το τσεκάρω οπωσδήποτε!
    Μου αρέσει πολύ και ο άργιλος από Dalon!
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, θα το τσεκάρω σίγουρα στο post :)
      Περιμένουμε κ τη δική σου άποψη για το dalacin! Η άργιλος, κλασική αξία, δεν το συζητάμε :)

      xx

      Διαγραφή
  2. Εγώ δεν τα έχω καν διαλέξει ακόμα!!
    Ο πράσινος άργιλος μου αρέσει κι εμένα!!Οπως και η Euphoria!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χιχι δεν πειράζει, νομίζω πως έχει ενδιαφέρον το θέμα, όποτε κ αν γίνει το post :)
      Άσε, έχω έρωτα κ με την άργιλο κ με το euphoria!

      xx

      Διαγραφή
  3. υπεροχα προιοντα!!! θελω να δοκιμασω το πρασινο αργυλο από dalon φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ!
      Θα χαρώ να μας πεις κ την άποψή σου, όταν δοκιμάσεις την άργιλο :)

      xx

      Διαγραφή
  4. το Euphoria είναι υπέροχο άρωμα!!!Πολύ ωραίες όλες σου οι επιλογές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι η αδυναμία μου, το αγαπώ <3
      Χαίρομαι που σου άρεσαν οι επιλογές μου :)

      xx

      Διαγραφή
  5. Καλημέρα! Το ξηρό σαμπουάν μπορούμε να το βρούμε Ελλάδα? Δεν το έχει πάρει το μάτι μου πουθενά! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, το βρίσκουμε Ελλάδα! Υπάρχει σε hondo's center, αλλά μπορείς να το παραγγείλεις και ηλεκτρονικά. Στην ανάρτηση εδώ: http://dreamofbeauty22.blogspot.gr/2013/06/celebrities-eyelashes-dry-shampoos-by.html θα βρεις όλες τις χρήσιμες λεπτομέρειες :)

      xx

      Διαγραφή
  6. Καλησπερα!!! Θα ηθελα να σε ρωτησω απο που προμηθευτηκες το dalacin γιατι δεν μπορω να το βρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. exeis dokimasei ths frezyderm to spot care topikh xrhsh gia spyrakia? Eimai anamesa se afto kai to dalacin!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώτα μου, δυστυχώς, δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και το έχω στα υπόψη για δοκιμή.
      Ό,τι κ αν δοκιμάσεις, θα χαρούμε να μας πεις τις εντυπώσεις σου :)

      xx

      Διαγραφή