Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

FM Group ~ Review Προϊόντων + Extra Infos








Η FM Group είναι μια εταιρία ειδών κοσμετολογίας και οικιακής χρήσης που έκανε την εμφάνισή της στην Ελλάδα το 2007. Βασίζεται στο πολυεπίπεδο makreting, κάτι που σημαίνει πως βρίσκετε τα προϊόντα της μέσω αντιπροσώπων - συνεργατών της, ενώ υπάρχει η δυνατότητα για όποιον επιθυμεί να ενταχθεί στο δίκτυο συνεργατών της εξασφαλίζοντας ένα extra εισόδημα. Στην FM Group μπορείτε να βρείτε μια πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων αρωματοποιίας (αρώματα τύπου, λοσιόν σώματος, κρέμες χεριών, roll on, after shave, αρωματικά σπρέι χεριών κ.λπ.), είδη μακιγιάζ και πινέλα, προϊόντα περιποίησης, εξειδικευμένη σειρά προϊόντων για τα μαλλιά, προϊόντα spa, προϊόντα για το σπίτι, αλλά και για τη φροντίδα κατοικίδιων ζώων. 


Κατόπιν επικοινωνίας μας με την Άννα Χατζηδάκη, συνεργάτιδα της FM Group, μου απέστειλε ορισμένα προϊόντα, για τα οποία και θα σας μεταφέρω τις εντυπώσεις μου:







3 Steps Mascara 
(perfect black)




πηγή: www.fmgroup.gr


Μια μάσκαρα που από την πρώτη ματιά κερδίζει την προσοχή, αφού διαθέτει ένα ιδιαίτερα πρωτότυπο, τρίχινο βουρτσάκι με 3 καμπύλες. Έχει έντονο μαύρο χρώμα με πολύ καλή απόδοση, ενώ θα έλεγα πως πρόκειται για μια μάσκαρα που προσφέρει μήκος και διαχωρισμό. Η σύστασή της επιτρέπει την εφαρμογή πολλαπλών στρώσεων, ώστε να επιτύχετε οποιασδήποτε έντασης αποτέλεσμα επιθυμείτε.







Επίσης, είναι ένα προϊόν με ιδιαίτερα καλή διάρκεια, μιας και το αποτέλεσμά του δεν αλλοιώνεται καθόλου μέσα στη μέρα, χωρίς να αφήνει αντιαισθητικά μαύρα "κομματάκια" κάτω από τα μάτια, όπως πολλές μάσκαρα κάνουν κάποιες ώρες μετά την εφαρμογή. Προσωπικά, τη βρίσκω ιδανική επιλογή για πρωινό μακιγιάζ, μιας και δείχνει το βλέμμα πιο ανοιχτό, τονίζοντάς το χωρίς να δίνει υπερβολικό αποτέλεσμα. Τέλος, αφαιρείται ιδιαίτερα εύκολα με οποιοδήποτε προϊόν ντεμακιγιάζ. 
Τιμή: 10,80 ευρώ / 8 ml










Metallic Eyeshadow
(cosmic brown)


πηγή: www.fmgroup.gr



Μεταλλική σκιά σε μια taupe - μπρονζέ απόχρωση. Είναι ιδιαίτερα μαλακή στη υφή και θυμίζει σχεδόν κρεμώδες προϊόν, ενώ εφαρμόζεται και δουλεύεται πολύ όμορφα, κάνοντας τη διαδικασία του blending γρήγορη και εύκολη. Η χρωματική της απόδοση είναι εξαιρετική, θυμίζοντας σε ποιότητα σκιές ματιών high end εταιριών, ενώ το συγκεκριμένο χρώμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και μόνο του για ένα κλασικό smokey look. Στα συν της συγκαταλέγεται και η πολύ καλή της διάρκεια στα βλέφαρα, καθώς ακόμα και χωρίς primer μένει στη θέση της έως ότου αποφασίσετε εσείς να την αφαιρέσετε. 
Τιμή: 8,20 ευρώ / 2,6 gr.







Δείτε swatch της σκιάς: 




Οι άλλες αποχρώσεις που κυκλοφορούν: 



πηγή: www.fmperfumestore.co.uk







Τέλος, είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω και δύο δείγματα της FM Group: 


  • Άρωμα Amour, by Kenzo: ένα γλυκό άρωμα, με έντονα στοιχεία βανίλιας και πούδρας. Πολύ καλή επιλογή για πρωί, με πολύ ικανοποιητική διάρκεια που φτάνει τις 4 ώρες. 

  • Advanced Foundation (in "beige nude"): Στη σύνθεσή του περιέχεται σιλικόνη, βιταμίνες C και E, διαθέτει φίλτρα προστασίας UV και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Η κάλυψή του είναι μεσαία προς υψηλή και διαρκεί περίπου 8 ώρες στο δικό μου μικτό δέρμα χωρίς primer. Τέλος, έχει ένα πολύ όμορφο λουλουδένιο άρωμα, κάτι ιδιαίτερο πρωτότυπο για ένα foundation.






Για περισσότερες πληροφορίες, παραγγελίες προϊόντων, αλλά και για συνεργασία μπορείτε να απευθυνθείτε στην Άννα Χατζηδάκη, η οποία θα σας λύσει κάθε σας απορία και θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε τον κόσμο της FM Group!

Στοιχεία επικοινωνίας:

- Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6983922065 & 6943502817
- E-mail: xatz.anna@yahoo.gr
- Facebook: Life by Natural Products
- Blog: www.perfumeproducts.blogspot.gr



Τέλος, στην πλευρική στήλη του dreamofbeauty22.blogspot.gr μπορείτε να βρείτε έναν μόνιμο σύνδεσμο που επιλέγοντάς τον, θα οδηγείστε στη σελίδα "Life by Natural Products" της Άννας Χατζηδάκη, όπου θα μπορείτε να ενημερώνεστε για τα προϊόντα της FM Group, τις προσφορές που τρέχουν, διαγωνισμούς, συμβουλές ομορφιάς και πολλά άλλα! 





Θα χαρώ να μοιραστείτε μαζί μας τη γνώμη σας για τα προϊόντα της FM Group, αλλά και την εμπειρία σας, εάν έχετε ήδη δοκιμάσει κάποια από αυτά.

Σας φιλώ!




Ευχαριστώ θερμά τη σελίδα Life by Natural Products για την αποστολή των προϊόντων.

8 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε πολύ Ειρήνη, και με μεγάλη μας χαρά θα απαντήσουμε σε οποιαδήποτε πληροφορία ζητήσετε! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νά 'σαι καλά, Άννα! Κ εγώ σ'ευχαριστώ για την ευκαιρία να γνωρίσω την εταιρία και για την όμορφη συνεργασία :)

      xx

      Διαγραφή
  2. Η σκιά είναι απλά φανταστική!
    Όλα φαίνονται πολύ όμορφα!
    Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η σκιά φαίνεται πολύ ωραία και με πολύ καλή απόδοση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά, είναι από τις καλύτερες σκιές που έχω δοκιμάσει! Γράφει τέλεια με ένα μόνο πέρασμα :)

      xx

      Διαγραφή