Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

It's a Review! Προϊόντα από το e-shop thebeautysecrets.gr









Το e-shop www.thebeautysecrets.gr είναι ένας χώρος, στον οποίο μπορείτε να βρείτε εύκολα και σε πολύ οικονομικές τιμές προϊόντα περιποίησης, είδη μακιγιάζ, αλλά και μια μεγάλη γκάμα αρωμάτων τύπου. Τα μεταφορικά του e-shop είναι από τα πιο χαμηλά που θα βρείτε σε αντίστοιχα ηλεκτρονικά καταστήματα, μιας και ανέρχονται στα 2-5 ευρώ ακόμα και με αντικαταβολή. Η υπεύθυνη του e-shop, Λένα, είναι πάντα διαθέσιμη να λύσει κάθε σας απορία και να σας εξυπηρετήσει!



Ας περάσουμε σε δύο προϊόντα του e-shop που χρησιμοποιώ εδώ και αρκετό διάστημα και στις εντυπώσεις που μου άφησαν:



Άρωμα τύπου La Vie Est Belle, by Lancome





Το άρωμα που έχει γίνει η αγαπημένη επιλογή για τις βραδινές εξόδους! Μυρίζει ακριβώς, όπως και το αυθεντικό και έχει πολύ καλή διάρκεια, μιας και με ελάχιστους ψεκασμούς κρατάει 4-5 ώρες στο δέρμα, ενώ οι γύρω σας θα το μυρίζουν για ακόμη περισσότερη ώρα. Η μυρωδιά του είναι αρκετά γλυκιά και κλασικά γυναικεία και συνιστώ σε όσες δεν το έχετε δοκιμάσει, να κάνετε μια βόλτα σε κάποιο κατάστημα καλλυντικών, ώστε να διαπιστώσετε τον λόγο, για τον οποίο το τελευταίο διάστημα το συγκεκριμένο άρωμα είναι ό,τι πιο must!  Διατίθεται σε συσκευασίες των 50 ml και των 100 ml. Η υπεύθυνη με ενημέρωσε πως είναι διαθέσιμα στο e-shop, επίσης, αφρόλουτρο, αλλά και κρέμα σώματος με το ίδιο άρωμα, τα οποία και θα τιμήσω με την πρώτη ευκαιρία!  Δείτε τα αρώματα του e-shop εδώ.

Τιμή: 50 ml / 10 ευρώ  &  100 ml / 18 ευρώ.





Fashion Make Up ~ Eyeshadow Palette in "Green", No 6






Μια παλέτα 6 σκιών σε γήινες και πράσινες αποχρώσεις. Κάποιες έχουν μεταλλικό τελείωμα και κάποιες πιο σατινέ, ενώ τα χρώματά τους δένουν πολύ όμορφα μεταξύ τους και τονίζουν αρκετά τα καστανά/μελί μάτια, ενώ αναδεικνύουν πολύ όμορφα τους πράσινους τόνους. Έχουν εξαιρετική χρωματική απόδοση, αναμειγνύονται πολύ εύκολα και έχουν πολύ καλή διάρκεια. Χωρίς primer μένουν αναλλοίωτες για 6 τουλάχιστον ώρες, ενώ με primer ξεπερνούν το 12ωρο. Σίγουρα θα δοκίμαζα και άλλες αποχρώσεις, αλλά και άλλα προϊόντα της ίδιας εταιρίας, την οποία και δε γνώριζα, αλλά μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Δείτε το προϊόν στο e-shop εδώ.

Τιμή: 3,5 ευρώ.





Links επικοινωνίας:




***


Θα χαρώ να μου πείτε τη γνώμη σας για τα συγκεκριμένα προϊόντα, αλλά και τις εντυπώσεις σας, εάν τα έχετε δοκιμάσει.

Σας φιλώ!



Ευχαριστώ θερμά την υπεύθυνη του www.thebeautysecrets.gr για την αποστολή των προϊόντων.




8 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο review! Τα αρώματα τύπου μας αρέσουν πολύ! Τα χρώματα της παλέτας φαίνονται πολύ ωραία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστώ πολύ :) Τα αρώματα τύπου μάλλον έχουν γίνει η τελευταία αδυναμία μου :) Η παλέτα είναι πολύ όμορφη πραγματικά! :) Καλή σας χρονιά!

      xx

      Διαγραφή
  2. λοιπον τα αρωματα απομιμησεις εχουν εξελιχτει πολυ και νομιζω οτι πλεον αποτελουν την ιδανικοτερη λυση για perfume freaks οπως εγω...παλιοτερα τα σνομπαρα αλλα τωρα εχω αναθεωρησει!και η παλετα πολυ ενδιαφερουσα και σε εξαιρετη τιμη!σιγουρα θα περασω μια βολτα απο αυτο το καταστημα!
    φιλακια=κατερινα http://beautifulgirlsgroup.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή κ εγώ έχω σχέση εξάρτησης με τα αρώματα θα συμφωνήσω μαζί σου! Είναι πολύ καλή επιλογή για καθημερινή χρήση σίγουρα, αλλά και για να δοκιμάζουμε νέες επιλογές!

      xx

      Διαγραφή
  3. Το άρωμα μου αρέσει και μένα!
    Οι σκιές φαίνονται πολύ καλές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που άρεσε κ σένα! Οι σκιές είναι εξαιρετικές! Πρόσφατα δοκίμασα κ μία ακόμα παλέτα της ίδιας εταιρίας με καφέ αποχρώσεις κ ξετρελάθηκα!

      xx

      Διαγραφή
  4. Πολύ ωραίες οι αποχρώσεις στις σκιές!Και φαίνονται πολύ καλές όσον αφορά την απόδοση!

    http://touchyourownbeauty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νά 'σαι καλά! Όντως γράφουν πολύ καλά, με έχουν αφήσει πολύ ευχαριστημένη :)

      xx

      Διαγραφή