Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

It's a Review ~ Προϊόντα Aloe Plus Natural Cosmetics από το inatural.gr






Τα ηλεκτρονικά φαρμακεία έχουν πλέον μπει για τα καλά στη ζωή μας, μιας και μπορούμε ανά πάσα στιγμή της ημέρας εύκολα και γρήγορα μέσα από την υπολογιστή μας να επιλέξουμε προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ, εγκεκριμένα από ειδικούς και προσαρμοσμένα στις ανάγκες μας και όλα αυτά σε πολύ χαμηλότερες τιμές από τα φυσικά φαρμακεία.


www.inatural.gr
Όλα τα παραπάνω έρχεται να ικανοποιήσει το ηλεκτρονικό φαρμακείο www.inatural.gr. Πρόκειται για ένα καλοσχεδιασμένο site, με πολύ λεπτομερή διαχωρισμό των προϊόντων του σε κατηγορίες, κάνοντας έτσι πολύ ευκολότερη την αναζήτηση του ιδανικού για εμάς προϊόντος. Η δυνατότητα Ask the Experts που παρέχεται μέσω του site σας επιτρέπει να απευθυνθείτε σε κάποιον ειδικό και αναφέροντάς του το πρόβλημα και τις ανάγκες σας, σας συστήνει τα ιδανικά προϊόντα για εσάς. Το σύστημα πόντων επιβραβεύβει  τους πελάτες μέσω δωροεπιταγών, εκπτώσεων και δώρων, ενώ οι προσφορές του ανανεώνονται συχνά και μπορούν να φτάσουν στα χέρια σας είτε με δωρεάν μεταφορικά, εάν οι αγορές σας ξεπεράσουν τα 35 ευρώ είτε μόλις με κόστος 2 ευρώ (από τις οικονομικότερες επιλογές που μπορείτε να βρείτε).

Κατόπιν επικοινωνίας μας, το inatural.gr μου απέστειλε 5 προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος από την Aloe Plus Natural Cosmetics, ώστε να μοιραστώ μαζί σας την άποψή μου για αυτά. 

Η Aloe Plus είναι μια σειρά προϊόντων που παράγονται αποκλειστικά σε ελληνικά εργοστάσια από την εταιρία Kappas Aloe Plus LTD. Κυρίαρχο συστατικό όλων είναι φυσικά η 100% οργανική αλόη που περιέχουν σε υψηλή συγκέντρωση, γνωστή σε όλες μας για τις ευεργετικές της ιδιότητες σε δέρμα και μαλλιά, αλλά και στον οργανισμό μας γενικότερα. Τέλος, είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι τα προϊόντα της εταιρίας δε δοκιμάζονται σε ζώα, δεν περιέχουν parabens ή άλλα χημικά συστατικά που έχουν κατηγορηθεί για τις βλαβερές επιδράσεις τους στον άνθρωπο και το περιβάλλον, ενώ είναι και μικροβιολογικά ελεγμένα.

Ας περάσουμε, όμως, αναλυτικά στα προϊόντα που δοκίμασα:



Aloe Plus - 24 Hours Face Cream with Hippophae & Spiroulina



Μια 24ωρή ενυδατική κρέμα προσώπου, κατάλληλη για κανονικές επιδερμίδες. Περιέχει έλαιο ιπποφαές που έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές και επουλωτικές ιδιότητες και σπιρουλίνα που ενισχύει την ανανέωση των κυττάρων και αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος. Έρχεται σε μια πολύ όμορφη γυάλινη συσκευασία και έχει αρκετά συμπαγή σύσταση, Δουλεύοντας ελάχιστη ποσότητα στα δάχτυλά σας, μπορείτε να ενυδατώσετε όλο το πρόσωπο, χωρίς να νιώσετε βαρύ το αποτέλεσμα. Είναι αγαπημένη μου επιλογή για πρωινή χρήση, πριν κάνω το μακιγιάζ μου, μιας και ενυδατώνει το δέρμα, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα ή να βγάζει κατά τη διάρκεια της μέρα. Το μόνο μείον της για μένα είναι πως έχει σχετικά έντονη μυρωδιά για προϊόν προσώπου.
Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Κόστος: 16,83 ευρώ / 50 ml



Aloe Plus - Shower Gel, Vanilla



Αφρόλουτρο ήπιας σύνθεσης με άρωμα βανίλιας. Πέραν από την αλόη, περιέχει και πανθενόλη, η οποία καταπραΰνει τυχόν ερεθισμούς στο δέρμα. Έχει αρκετά έντονη και γλυκιά μυρωδιά βανίλιας που αγαπώ και πάντα προτιμώ, ειδικά για αυτή την εποχή. Η μυρωδιά του δε μένει μετά το μπάνιο στο σώμα σας, αλλά για όση ώρα το χρησιμοποιείτε σας φτιάχνει τη διάθεση! 
Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Κόστος: 4,34 ευρώ / 300 ml



Aloe Plus - Body Lotion, Velvet



Ενυδατική λοσιόν σώματος με άρωμα πούδρας. Περιέχει πανθενόλη, αλλαντοΐνη, δαμασκηνέλαιο και avocadin, αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος και είναι κατάλληλη για ξηρές επιδερμίδες. Έχει υπέροχη υφή, απλώνεται πολύ εύκολα στο δέρμα και απορροφάται γρήγορα, το άρωμά της είναι απλώς εξαιρετικό και έχει καταπληκτική διάρκεια. Τι άλλο να ζητήσουμε;
Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Κόστος: 8,93 ευρώ / 300 ml



Aloe Plus - Body Butter, White Musk



Body butter ίσως στο δημοφιλέστερο άρωμα όλων των εποχών, το musk. Έχει πλούσια υφή και ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα, αφήνοντάς του ένα πολύ όμορφο, αλλά και διακριτικό άρωμα με πολύ καλή διάρκεια. Ανάμεσα στα συστατικά του συγκαταλέγονται και το shea butter και cocoa butter, γνωστά για τις ισχυρές ενυδατικές τους ιδιότητες. Χρειάζεται λίγη ώρα για να απορροφηθεί, αλλά το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει! Bonus: Έρχεται σε συσκευασίες δύο διαφορετικών ποσοτήτων, με την πιο μικρή από αυτές που είναι στα 50 ml να είναι ιδιαίτερα πρακτική για να την έχετε στο νεσεσέρ σας, αλλά και πολύ οικονομική,  ώστε να δοκιμάσετε το προϊόν σε όλες τις διαθέσιμες μυρωδιές και να καταλήξετε στη δική σας αγαπημένη.
Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Κόστος: 2,72 ευρώ / 50 ml & 8,93 ευρώ / 200 ml



Aloe Plus - Hair Mask for Dry Hair



Μάσκα μαλλιών, κατάλληλη για ξηρή τρίχα. Προσφέρει εντατική ενυδάτωση και θρέψη σε ξηρά και αφυδατωμένα μαλλιά. Χρησιμοποιείται μετά το λούσιμο και αφού παραμείνει μερικά λεπτά ξεβγάζεται, αφήνοντας μαλακά τα μαλλιά σας και όμορφα αρωματισμένα. Δε βαραίνει καθόλου την τρίχα και είναι κατάλληλη ακόμα και για χρήση μετά από κάθε λούσιμο.
Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ

Κόστος: 8,76 ευρώ / 200 ml



Χρήσιμα links για περισσότερες πληροφορίες και όλη την γκάμα προϊόντων:



Εσείς έχετε κάνει ποτέ παραγγελία από το inatural.gr; Έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα προϊόντα της Aloe Plus; Θα χαρώ σε κάθε περίπτωση να  μοιραστείτε μαζί μας τις εντυπώσεις σας.
Σας φιλώ!


*Ευχαριστώ το inatural.gr για την αποστολή των προϊόντων.
**Οι τιμές που αναφέρονται είναι οι τρέχουσες, όπως φαίνονται έως και τη στιγμή της δημοσίευσης στο site.




7 σχόλια:

  1. Η αλόε βέρα είναι θαυματουργή πραγματικά, οπότε φαντάζομαι τα εν λόγω προϊόντα θα κάνουν θαύματα <3

    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν το συζητάμε, κάνει θαύματα η αλόη :) Και, ναι, όντως είναι υπέροχα :)

      xx

      Διαγραφή
  2. Πολυ ωραια ολα!!! Εχω δοκιμασει το body butter velvet κ τ λατρεψα!!! Φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσαν! Έχω βάλει στο μάτι όλες τις μυρωδιές από τα body butters ;)

      xx

      Διαγραφή
  3. These Look really Nice :)
    Following you now, Do follow back to return the love and support <3
    xx
    http://www.redalicerao.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ Η' ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε φαρμακεία βεβαίως και πωλούνται, αλλά για εμπορικά καταστήματα δε γνωρίζω. Πρόκειται πάντως για φαρμακευτικό brand.

      xx

      Διαγραφή