Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Empties: Make Up Version.





Ένα post με προϊόντα που χρησιμοποίησα μέχρι τέλους έρχεται σήμερα, αλλά λίγο διαφορετικά από όσα έχετε συνηθίσει να βλέπετε από μένα. Αυτή τη φορά, θα δείτε μόνο προϊόντα μακιγιάζ, που από όσο έχω καταλάβει ενδιαφέρουν τις περισσότερες. Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν:

Ένα αγαπημένο, αλλά με πολλές ιδιαιτερότητες προϊόν είναι της Vichy το Dermablend. Πρόκειται για ένα διορθωτικό fond de teint που υπόσχεται 16ωρη προστασία. Έχει SPF 35, δεν περιέχει parabens και έρχεται στα 30 ml. Έχει εξαιρετική κάλυψη, είναι λεπτόρρευστο και στρώνει όμορφα, αν και είναι βαρύ ως προς την αίσθηση και θέλει προσοχή στο πως θα το δουλέψετε, ώστε να μην φαίνεται υπερβολικά φορτωμένο το αποτέλεσμα. Είναι ιδανικό για τοπική κάλυψη σε σπυράκια, κοκκινίλες και ατέλειες και αυτή είναι η δική μου αγαπημένη χρήση γι'αυτό το προϊόν. Στοιχίζει κάτι παραπάνω από 20 ευρώ και το βρίσκετε στα φαρμακεία. Δυστυχώς δεν κυκλοφορεί σε πολλές αποχρώσεις και για μένα η ανοιχτότερη εξ αυτών, Opal No 15 είναι μισό τόνο πιο σκούρη από τον δικό μου τόνο επιδερμίδας.




Ένα ακόμη προϊόν για τη βάση του μακιγιάζ είναι και το primer προσώπου My Base της Essence. Έρχεται σε μια ελαφρώς πορτοκαλί απόχρωση που υποτίθεται πως βοηθά στην εξουδετέρωση ατελειών. Δυστυχώς, δεν κάνει απολύτως τίποτα. Δεν καλύπτει καμιά ατέλεια, έχει λιπαρή υφή και δεν απορροφάται πλήρως, δε βοηθά το foundation να απλωθεί καλύτερα και τη διάρκειά του μάλλον τη μειώνει παρά την παρατείνει. Το μόνο καλό είναι πως έρχεται σε μια πολύ πρακτική συσκευασία με αντλία. Τέλος, για τα δεδομένα της Essence είναι τσιμπημένο, μιας και κάνει γύρω στα 5 ευρώ και περιέχει 20 ml προϊόντος.









Στην αντίποδα βρίσκεται το Smoothing Primer των Sephora. Είναι ένα primer με βασικό συστατικό τη σιλικόνη. Στρώνει υπέροχα, έχει υφή τζελ, αφήνει βελούδινη την επιδερμίδα, κάνει όποιο προϊόν εφαρμόσετε στη συνέχεια να απλωθεί πολύ καλά και βοηθά κατά πολύ να διαρκέσει παραπάνω το μακιγιάζ σας. Δυστυχώς είναι μόνο 15 ml.










To concealer Stay Natural της Essence (No 03, soft nude) είναι προϊόν που έχω αγοράσει αρκετές φορές. Έχει ελαφριά υφή, δε μαζεύει στις γραμμές κάτω από τα μάτια και φωτίζει υπέροχα το βλέμμα. Δεν καλύπτει μαύρους κύκλους, αλλά είναι ιδανικό για ένα φρέσκο, πρωινό μακιγιάζ. Είναι, όμως, μόνο 1,5 ml και, όπως είναι λογικό, τελειώνει σχεδόν αμέσως.







Η πούδρα  Ideal Flawless της Avon στην απόχρωση light medium είναι, επίσης, ένα προϊόν κατάλληλο για το καθημερινό σας μακιγιάζ. Δε δίνει κάλυψη, αλλά σετάρει πολύ καλά το μακιγιάζ σας, χωρίς να το κάνει να φαίνεται βαρύ, σας κρατάει ματ αρκετές ώρες, ενώ λατρεύω την υπέροχη συσκευασία, στην οποία έρχεται, με τον πολύ πρακτικό καθρέφτη.







Μια ακόμη πούδρα που δε με άφησε, όμως, ευχαριστημένη είναι η Compact Powder της Lovie (No 201). Η υφή της είναι βαριά, δείχνει πολύ φορτωμένο το πρόσωπο, όταν απλωθεί και τρίβεται υπερβολικά πολύ. Τόσο που δεν έχω συναντήσει σε άλλο προϊόν. Δεν καλύπτει, τονίζει τις ατέλειες, γιατί κάθεται περίεργα στα σημεία που έχω concealet ή έξτρα foundation. Απορώ που κατάφερα να την τελειώσω.






Περνώντας στα μάτια, θα σας μιλήσω αρχικά για τη μάσκαρα I Love Extreme, Crazy Volume της Essence. Λατρεμένη και πολύ οικονομική μάσκαρα που θα αγοράσω με την πρώτη ευκαιρία! Έχει ένα πυκνό, τρίχινο βουρτσάκι, δίνει πολύ έντονο μαύρο χρώμα, κρατάει την καμπύλη στις βλεφαρίδες, παρότι οι δικές μου είναι ολόισιες εκ φυσικού τους, προσφέρει όγκο, αλλά και μήκος και διαρκεί όλη μέρα. Τέλος, άργησε πολύ να στεγνώσει, οπότε πολλά μπράβο στην Essence!





Μια ακόμη μάσκαρα είναι και η περίφημη Magna Lash της Radiant (No 01, Black). Έχει και αυτή τρίχινο βουρτσάκι, αλλά σε διαστάσεις jumbo! Δίνει όγκο στις βλεφαρίδες, αρκετό μήκος και λειτουργεί απογειωτικά για το βλέμμα σας, μόνο εάν χρησιμοποιηθεί πάνω από άλλη μάσκαρα ως δεύτερη στρώση. Μόνη της δεν προσφέρει εντυπωσιακό αποτέλεσμα, αλλά συνδυαστικά με άλλη, θα την αγαπήσετε. Τέλος, έρχεται στη χορταστική συσκευασία των 13 ml.






Μένοντας στη Radiant, περνάμε σε ένα eyeliner σε μορφή στυλό,το Artistc Liner (No 01, Black). Έχει μια λεπτή μύτη, που θυμίζει μαρκαδόρο, από σταθερό υλικό που διευκολύνει πολύ τον σχηματισμό οποιουδήποτε είδους γραμμής, ακόμη και για την πιο αρχάρια. Έχει, όμως 2 πολύ σημαντικά μείον που θα με αποτρέψουν από το να ξοδέψω 13 ευρώ ξανά για να το αποκτήσω. Πρώτον, δεν είναι καθόλου σταθερό προϊόν και δεύτερον στεγνώνει πολύ γρήγορα. Sorry, Radiant...






Ένα μηχανικό μολυβάκι χειλιών σε μια nude απόχρωση (Νο 41) από την Glamorous. Εύχρηστο προϊόν, σε μια πολύ βασική απόχρωση, ιδανική για τα περισσότερα καθημερινά κραγιόν ή ακόμη και για να χρησιμοποιηθεί μόνο του ως κραγιόν. Η διάρκειά του είναι συμπαθητική, δεν ξηραίνει τα χείλη, το έχω σε αρκετές αποχρώσεις και θα συνεχίζω να το αγοράζω.




Περνώντας στα νύχια, σας έχω μια άκρως ζωηρή απόχρωση, Pastel Fuchsia από την εταιρία Supreme. Αγαπώ τα βερνίκια αυτής της εταιρίας, γιατί είναι λεπτόρρευστα, με δύο στρώσεις δίνουν το χρώμα που φαίνεται στη συσκευασία, διαρκούν ικανοποιητικά και έχουν ένα απίστευτα βολικό, λεπτό πινελάκι. Τέλος, είναι στα 12 ml. Τη συγκεκριμένη απόχρωση τη φόρεσα non stop τα δύο προηγούμενα καλοκαίρια στο πεντικιούρ μου (η άχρηστη πληροφορία της ημέρας...).





To Nail Hardener από την Oriflame είναι ένα top coat, το οποίο ενδυναμώνει τα νύχια. Το χρησιμοποίησα μετά από αφαίρεση ημιμόνιμου με τροχό, διαδικασία που ταλαιπώρησε αρκετά τα νύχια μου. Δεν κάνει αυτό που υπόσχεται, αλλά επιπλέον ήταν αρκετά παχύρρευστο, έκανε "φουσκαλίτσες" μετά την εφαρμογή και αργούσε πάρα πολύ να στεγνώσει. Από όσο έχω δει σε τελευταίους καταλόγους της Oriflame, δεν κυκλοφορεί πλέον.




Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο προϊόν από όσα σας ανέφερα; Ποια η δική σας γνώμη;

Σας φιλώ!



8 σχόλια:

  1. αγαπω πολυ τις mascara radiant σε ολες τις αποχρωσεις. το μολυβακι το εχω και ειναι πολυ καλο. αγαπω concealer essence, αν και το αγαπημενο μου ειναι radiant. σχεδον ολα τα προιοντα essence με εχουν ικανοποιησει. για primer δοκιμασε της radiant, ειναι τελειο.οπως και τα υγρα κραγιον απο την σειρα ματ. (αν εχεις ανοικτοχρωμη επιδερμιδα σαν εμενα!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπάμε Essence, δεν το συζητώ! Έχει πολλά αξιόλογα προϊόντα, ειδικά για τα λεφτά τους. Κάποια βγαίνουν κ fail, αλλά πάντα ένα ρίσκο το παίρνουμε όσα λεφτά κι αν δώσουμε... Τα υγρά κραγιόν της Radiant τα έχω βάλει στο μάτι. Έχω ακούσει τα καλύτερα και έχουν κ πολύ ωραίες αποχρώσεις. Δε θα μου γλιτώσουν :P

      Διαγραφή
  2. Έχω την εντύπωση ότι όλα τα eyeliner σε στυλό αυτού του τύπου στεγνώνουν γρήγορα. Εμένα με βολεύουν όμως οπότε παίρνω της essence που είναι και οικονομικά οπότε δε με νοιάζει αν θα στεγνώσουν ;) Άσχετο αλλά γιατί έβγαλες ημιμόνιμο με τροχό;; Ρωτάω γιατί έχω δοκιμάσει αρκετές μάρκες και όλες βγαίνουν με ασετόν και ελάχιστο buffer.
    Φιλιάαα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μένα όλα τα eyeliner σ'αυτή τη μορφή μου στεγνώνουν γρήγορα... Θέλω να δοκιμάσω κ αυτό των H&M που λένε πως διαρκεί περισσότερο. Το ημιμόνιμο μου το αφαίρεσε μανικιουρίστα με τροχό κ ήταν η πρώτη φορά που έκανα κ δεν ήξερα... Πλέον άλλαξα μανικιουρίστα κ δεν αποχωρίζομαι το ημιμόνιμο, έχω σωθεί! :) Φιλιά!

      Διαγραφή
  3. έχω δοκιμάσει βερνικια supreme και το concealer που ανέφερες έχουν θετικά σχόλια και απο εμένα , ωραίο post

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσαν και σένα κ σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια :)

      xx

      Διαγραφή
  4. Το mybase της essence το λατρευωωω εχει καταργηθει δυστυχως αλλα εχω παρει ολες τις συσκευασιες που ειχαν μεινει χαχα και το ειχαν 2,50 ευρω , να πω εδω πως λεω για την lumi αποχρωση και οχι γι αυτο που δειχνεις, φιλια ^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α ναι, έχω ακούσει γι'αυτό! Απλώς, επειδή έχω μικτή επιδερμίδα, φοβόμουν μήπως γυάλιζε... Απέκτησες backup για καιρό ε; χιχι :)

      xx

      Διαγραφή