Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

It's a Review! ~ Tinted Cream, Ac-Norm by Frezyderm + Super Προσφορά στο www.inatural.gr








H εταιρία Frezyderm αποτελεί σταθερή αξία για πολλές από εμάς, μιας και τα προϊόντα τους είναι εγγύηση για την αντιμετώπιση κάθε είδους δερματικής ανάγκης. Προσωπικά γνώρισα την εταιρία, όταν κατά την εφηβεία, αντιμετώπιζα ακμή και η δερματολόγος μου μου συνέστησε αρκετά από τα προϊόντα της ακνεϊκή σειράς της για όσο διήρκησε η αγωγή μου. Στην πορεία, γνώρισα και άλλα προϊόντα τους για το πρόσωπο και το σώμα, με αποτέλεσμα η Frezyderm να γίνει ένα από τα αγαπημένα μου φαρμακευτικά brands.





Σήμερα θα μιλήσουμε για ένα από τα προϊόντα της πλήρως ανανεωμένης ακνεϊκής σειράς Ac-Norm. Πρόκειται για μια γκάμα προϊόντων, διαμορφωμένη έτσι ώστε να καλύπτει τις ανάγκες διαφόρων τύπων και επιπέδων ακμής. Απευθύνεται σε λιπαρά δέρματα με τάσεις ακμής και όλα της τα προϊόντα είναι μη φαγεσωρογόνα, απαλλαγμένα από parabens και δερματολογικά ελεγμένα.


Στη συλλογή μου, λοιπόν, προστέθηκε η Tinted Cream, μια έγχρωμη καλυπτική κρέμα, κατάλληλη για τα ακνεϊκά δέρματα. Προσφέρει μια ήπια κάλυψη σε σημάδια ακμής και κοκκινίλες, αλλά και μια ομοιογενή όψη στο δέρμα. Έχει ενυδατική σύνθεση, η οποία την κάνει κατάλληλη για να χρησιμοποιηθεί ακόμη και μόνη της, χωρίς κάποια κρέμα ενυδάτωσης από κάτω. 




Έρχεται σε μια πολύ όμορφη συσκευασία, με πρακτική αντλία, η οποία ασφαλίζει. Είναι στα 50 ml, ποσότητα πολύ ικανοποιητική για ένα προϊόν προσώπου, ενώ η απόχρωση στην οποία έρχεται είναι μεσαία θα έλεγα, αλλά λόγω της ήπιας κάλυψης που δίνει μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα περισσότερα δέρματα, ακόμη και σε μένα που έχω αρκετά ανοιχτόχρωμο δέρμα.

Το μόνο μείον που έχω να αναφέρω σχετικά με την Tinted Cream είναι πως δε δίνει το ματ εφέ που υπόσχεται. Η σύστασή της, όπως προανέφερα, είναι αρκετά πλούσια και ενυδατική, ενώ στο δικό μου μικτό δέρμα, χρειάζεται και μια λεπτή στρώση πούδρας, για να έχω ένα ελαφρύ πρωινό αποτέλεσμα, μιας και για τέτοια χρήση θα τη συνιστούσα.

Σε μένα που δεν αντιμετωπίζω ακμή, αλλά έχω την τάση να εμφανίζω κάποια σπυράκια λειτούργησε αρκετά καλά. Θα τη συνιστούσα ανεπιφύλακτα σε έφηβες που αντιμετωπίζουν δερματολογικά προβλήματα και θέλουν κάποιο ήπιο προϊόν κάλυψης, αλλά και σε γυναίκες οποιασδήποτε ηλικίας που για ορμονικούς συνήθως λόγους εμφανίζουν ακμή, πάντα υπό την προϋπόθεση να προηγηθεί μια συζήτηση με τον δερματολόγο σας, εάν η περίπτωσή σας το απαιτεί.







Τέλος, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως κοστίζει γύρω στα 22 ευρώ, αλλά για όλη την εβδομάδα που διανύουμε θα μπορούμε να τη βρούμε στο on-line φαρμακείο www.inatural.gr μόλις στα 14,20 ευρώ. Επίσης, όλα τα προϊόντα της Frezyderm θα μπορείτε να τα εντοπίσετε με έκπτωση έως και -43%! Επισκεφθείτε το Inatural και ενημερωθείτε για όλες τις λεπτομέρειες, τις προσφορές που τρέχουν και μείνετε συντονισμένες, ώστε να εντοπίζετε κάθε βδομάδα τη νέα προσφορά που τρέχει!






Χρήσιμα links:



Ποια η δική σας γνώμη για τη Frezyderm και το Inatural; Θα χαρώ να μοιραστείτε μαζί μας την άποψή σας ή την εμπειρία σας, εάν έχετε δοκιμάσει κάποιο προϊόν τους.

Σας φιλώ!


*Ευχαριστώ το Inatural για την αποστολή του προϊόντος
**Πηγές εικόνων: inatural.gr & frezyderm.com

4 σχόλια:

  1. Παιδιά εμένα μου το έδωσε η φαρμακοποιός. Μιλάω για το ac-norm medilike effect type 3. Αλλά μου ξέρανε το δέρμα στα σημεία όπου βάζω έτσι πρέπει να λειτουργισει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς, είναι ένα απαραίτητο μεν, άχαρο στάδιο που περνάμε κατά την αγωγή ενάντια στην ακμή. Το δέρμα ξηραίνεται ή ακόμη ξεφλουδίζει κιόλας σε ορισμένα σημεία. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να περιορίσεις τη χρήση του μόνο στα σημεία που εμφανίζεις ακμή (και όχι σε όλο το πρόσωπο, εάν δεν έχεις πρόβλημα παντού) και να κάνεις 1-2 φορές την εβδομάδα μια μάσκα ενυδάτωσης, ώστε να εξισορροπήσεις το αποτέλεσμα :)

      Διαγραφή