Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Τα 14 αγαπημένα προϊόντα για το 2014!






Καλή χρονιά, Beauties! Να έχετε ένα ευτυχισμένο 2015 γεμάτο υγεία, χαμόγελα και χαρές!
Πρώτο post, λοιπόν, για το νέο έτος και θα δούμε μαζί ένα ένα τα προϊόντα που ξεχώρισα περισσότερο τη χρονιά που μας πέρασε και σίγουρα θα έχουν μια θέση στο μπουντουάρ μου και το 2015. 

14 προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ που χρησιμοποιούσα σχεδόν καθημερινά και τα πιο πολλά από αυτά αγόρασα ξανά και ξανά και ας περάσουμε να τα δούμε αναλυτικά:



1. Aloe Plus - Body Lotion, Velvet


Λοσιόν σώματος με υπέροχο πουδρένιο άρωμα. Έχει ελαφριά σύσταση, έντονο και γλυκό άρωμα με πολύ καλή διάρκεια και προσφέρει πολύ καλή ενυδάτωση. Επιπλέον, αποτελείται από φυσικά συστατικά και περιέχει 100% οργανική αλόη. 



2. Perlier - Body Cream, Caribbean Vanilla



Κρέμα σώματος, με υπέροχο άρωμα βανίλιας (που προσωπικά μου θυμίζει αρκετά παγωτό με γεύση βανίλια). Δεν είναι ό,τι πιο ενυδατικό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, αλλά είναι ανάλαφρη, μπορείτε να ντυθείτε αμέσως μετά τη χρήση της και αφήνει ένα διακριτικό άρωμα που μένει για αρκετή ώρα στο δέρμα σας.




3. Dove - Deodorant Original



Αγαπώ αποσμητικά της Dove στην original εκδοχή τους σε μορφή σπρέι, αλλά και κρέμας. Έχουν φρέσκο άρωμα, διαρκούν αξιοπρεπώς και για μένα ταίριαξαν απόλυτα στις ανάγκες της καθημερινότητάς μου. Χρησιμοποιώ αυτό με μορφή κρέμας μετά το ντουζ, μιας και αποτελεί ιδανική επιλογή για χρήση μετά το ξύρισμα, αφού ενυδατώνει πολύ καλά την περιοχή και το σπρέι για να φρεσκάρομαι κατά τη διάρκεια της μέρας. Το αγοράζω ξανά και ξανά και δύσκολα θα τα άλλαζα.  




4. Fashion Make Up - Eyeshadow 6 Studio, No 02 Brown


Παλέτα σκιών που πρωταγωνίστησε σχεδόν σε κάθε μακιγιάζ που έκανα από τη στιγμή που την πήρα στα χέρια μου. Γήινα χρώματα, σε ματ και shimmer αποχρώσεις, με πολύ καλή χρωματική απόδοση και με μια γκάμα που περιλαμβάνει όλους τους γήινους τόνους που χρειάζομαι για ένα πλήρες μακιγιάζ: μεσαίο καφέ για την κόγχη, μπεζ-γκρι απόχρωση για σβήσιμο, σκούρο καφέ για ένταση σε γωνίες. Τι άλλο να ζητήσω;




5. Radiant - Natural Fix, Νο 00, Alabaster


Το απόλυτο foundation για μένα που δίνει πολύ καλή κάλυψη, ματ τελείωμα, εξαιρετική διάρκεια και μάλιστα διαθέτει και SPF 15. Δεν έχει parabens, είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας και έρχεται σε μια πολύ πρακτική συσκευασία με αντλία. Η πιο ανοιχτή απόχρωση της σειράς μου ταιριάζει απόλυτα, ενώ διατίθενται αρκετές αποχρώσεις, κατάλληλες για κάθε τόνο επιδερμίδας.





6. Catrice - Camouflage Cream,  No 010 Ivory



Ένα προϊόν, άπειρες χρήσεις! Καμουφλάρει άψογα ατέλειες, σπυράκια, κοκκινίλες, μαύρους κύκλους ή και ό,τι άλλο θέλετε να κρύψετε. Στέκεται πολύ καλά στο δέρμα, είναι σταθερό, με την απειροελάχιστη ποσότητα κάνετε πολύ καλή δουλειά και δε μαζεύει σε λεπτές γραμμές. Μπορώ με το ίδιο προϊόν να καμουφλάρω το πιο έντονο σπυράκι, αλλά και να φωτίσω το βλέμμα μου, λόγος που αρκεί για να το λατρεύω. Τέλος, το έχω 6-7 μήνες και έχει μπόλικη ποσότητα ακόμα, οπότε δεν έχω λόγο να μην αγοράσω ξανά και ξανά!




7.  Essence - Liquid Eyeliner (Waterproof)



Όλες οι καλές κριτικές που είχα διαβάσει για το συγκεκριμένο προϊόν επιβεβαιώθηκαν απόλυτα! Απόλυτα μαύρο χρώμα και διάρκεια που φτάνει στο άπειρο, μιας και δε φεύγει από τα μάτια σας, εάν δεν κάνετε ντεμακιγιάζ. Προσοχή, μιας και το πινελάκι του δεν είναι ιδιαίτερα λεπτό, οπότε δεν είναι κατάλληλη για χρήση από αρχάριες στην τεχνική του eyeliner, συν το ότι θα δυσκολευτείτε πολύ να διορθώσετε τυχόν λάθη, καθώς πρόκειται για εξαιρετικά σταθερό προϊόν. Όσες όμως "το έχετε" με το eyeliner, δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε.




8. Golden Rose - Great Lashes Waterproof Mascara




Η πρώτη αδιάβροχη μάσκαρα που δοκίμασα και έγινε λόγος για να αναθεωρήσω τη γνώμη μου για τις αδιάβροχες μάσκαρα. Ο λόγος είναι πως κρατάει άψογα την καμπύλη των δικών μου ολόισιων βλεφαρίδων, δίνει μήκος και όγκο. Με μια δεύτερη στρώση δίνει πιο δραματικό αποτέλεσμα, αλλά συνήθως προτιμώ να τα συνδυάζω με μια μάσκαρα όγκου για περισσότερη ένταση. Είναι όντως αδιάβροχη, πολύ σταθερή σε διάρκεια και δεν ξηραίνεται καθόλου γρήγορα. 




9. Lashionista - Winter Solstice




Οι ψεύτικες βλεφαρίδες μπήκαν για τα καλά στη ζωή μου τους τελευταίους μήνες και δεν μπορούσα παρά να μη συμπεριλάβω το αγαπημένο μου ζευγάρι σε αυτό το post. Είναι από φυσική τρίχα, δίνουν ένταση στην εξωτερική γωνία του ματιού, αλλά ταυτόχρονα προσφέρουν φυσικό αποτέλεσμα, αφού δεν είναι υπερβολικά πυκνές ή μακριές. Έρχονται σε μια πολύ όμορφη και προσεγμένη συσκευασία που περιέχει μια εξαιρετικής ποιότητας κόλλα και το καλύτερο από όλα είναι πως είναι απίστευτα ανθεκτικές. Τις έχει καθαρίσει άπειρες φορές, τους έχω εφαρμόσει ακόμη και μάσκαρα αρκετές φορές και πάντα με την κατάλληλη περιποίηση μπαίνουν στο κουτάκι τους ακριβώς στην κατάσταση που τις πρωτοχρησιμοποίησα.




10. Radiant - Illuminator, No 05 White



Ένα κονσίλερ για φως, κατάλληλο για να μεταμορφώσει το βλέμμα σας στο λεπτό. Έχει πολύ ρευστή υφή και εφαρμόζεται πολύ εύκολα χωρίς να μαζεύει ούτε στο ελάχιστο στις λεπτές γραμμές κάτω από τα μάτια. Η λευκή απόχρωση της σειράς είναι κατάλληλη μόνο για όσες έχετε δερματάκι ωσάν της Χιονάτης, καλή ώρα, αλλά με μια μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων της εταιρίας μπορείτε σίγουρα να βρείτε και την ιδανική για εσάς. 




11. Lovie - Lipstick No 55




Κάποιες από εμάς αγαπάμε τα κραγιόν της Lovie, και άλλες τα μισούμε. Εγώ ανήκω στην πρώτη κατηγορία, μιας και μου αρέσει η κρεμώδης υφή τους για καθημερινό μακιγιάζ, βρίσκω πως έχουν πολύ καλή απόδοση χρώματος, έρχονται σε τεράστια γκάμα αποχρώσεων και η διάρκειά τους είναι ικανοποιητική. Η συγκεκριμένη απόχρωση είναι ένα berry χρώμα, που συνδυάζω σχεδόν με όλα μου τα γήινα μακιγιάζ, είναι ό,τι καλύτερο για πρωινό φυσικό λουκ, ενώ με ένα lip liner από κάτω, έχει πολύ καλή ένταση χρώματος και γίνεται ιδανική και για βραδινό μακιγιάζ.




12. Kyana - Serum με εκχύλισμα κίτρου

 

Ένας ορός μαλλιών που έγινε η αγαπημένη μου συνήθεια μετά από κάθε λούσιμο. Έχει δροσερό άρωμα που θυμίζει εσπεριδοειδή και η υφή του είναι ανάλαφρη και καθόλου λιπαρή. Ενυδατώνει χωρίς να βαραίνει καθόλου τα μαλλιά και προστατεύει τις άκρες από την ψαλίδα. Πρόκειται για κομμωτηριακό προϊόν, και πραγματικά αισθάνεστε πως περιποιείται επαγγελματικά τα μαλλιά σας.





13. YSL - Body Lotion & Shower Cream, Manifesto


Αφρόλουτρο και λοσιόν σώματος του αρώματος Manifesto του οίκου YSL. Εξαιρετική φινετσάτη και θηλυκή μυρωδιά που λάτρεψα όσο τα χρησιμοποιούσα και μάλιστα έγιναν η αιτία να μπει το άρωμα Manifesto στη wish list μου. Τα συγκεκριμένα είναι trivel size και έρχονταν μαζί με κάποιο περιοδικό ως δώρο και μετανιώνω που δεν πήρα μια ντουζίνα! Το αφρόλουτρο έχει πολύ ωραία υφή και με λίγη ποσότητα κάνει πλούσιο αφρό και αφήνει υπέροχα αρωματισμένο το δέρμα για ώρες! Η λοσιόν έχει ελαφριά υφή και πολύ έντονο άρωμα που μένει έως και την επόμενη μέρα στο δέρμα. P.S. έρχονται σε πανέμορφες συσκευασίες σε μωβ-χρυσό.




14. Coconut Jelly



Αν θέλετε να έχετε πάντα μαλακές φτέρνες, χωρίς ξηρότητα και σκασίματα η λύση είναι μία, απλή και οικονομική: βαζελίνη. Λίγη ποσότητα κάθε βράδυ, τα καλτσάκια σας, ώστε να απορροφηθεί μέσω της θερμότητας το προϊόν και ...  voila! Την επόμενη μέρα ξυπνάτε έτσι απλά με άψογα πόδια. Εάν δε εφαρμόζετε μόνιμη βάση αυτή τη λύση, θα έχετε πάντα περιποιημένα πόδια χωρίς κόπο ή έξοδα. Η συγκεκριμένη είναι 100% αγνή βαζελίνη με άρωμα καρύδας, τη βρίσκετε στα Jumbo και είναι λίγο πια ελαφριά σε υφή από την κλασική βαζελίνη, κάτι που την κάνει να απορροφάται ευκολότερα. 


Και κάπου εδώ τα δικά μου αγαπημένα προϊόντα για το 2014 τελείωσαν. Εσείς πιο προϊόν αγαπήσατε περισσότερο τη χρονιά που μας πέρασε;
Σας φιλώ!



12 σχόλια:

  1. Έχω το ίδιο eyeliner από Essence, συμφωνώ με το ότι έχει αρκετά έντονο μαύρο χρώμα, μόνο που μερικές φορές, αφού το είχα για αρκετές ώρες στα μάτια μου, παρατήρησα ότι άρχισε να γίνεται κομματάκια σε μερικά σημεία.. anyway δοκιμάζω αρκετά eyeliner και είμαι ακόμα στην αναζήτηση του καλύτερου! Θα χαρώ να σε δω και στο blog μου! Φιλιά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε εμένα το eyeliner της Essence δεν έχει φύγει, ακόμη και σε φάση που κοιμήθηκα βαμμένη μετά από βραδινή έξοδο. Ξύπνησα με hangover, αλλά και cat eye look :P Δύσκολη υπόθεση να βρούμε το ιδανικό για τις ανάγκες μας eyeliner. Η Essence έχει αρκετά αξιόλογα :) Εννοείται πως θα τσεκάρω το blog σου!

      xx

      Διαγραφή
  2. ωραία προϊόντα!!η κρεμούλα perlier μ αρέσει και μένα!!
    Θα αναζητήσω και το catrice camouflage!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσε το post, αλλά και που έχουμε 1 κοινό αγαπημένο! :) Το camouflage είναι εξαιρετικό. Να το δοκιμάσεις και με χαρά θα περιμένουμε και τις δικές σου εντυπώσεις.

      xx

      Διαγραφή
  3. το Natural fix ειναι και στα δικα μου αγαπημενα..θελω να δοκιμασω και το camouflage.εχω ακουσει τα καλυτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όποια δοκιμάσει αυτό το foundation, δύσκολα θα το αλλάξει :) Το camouflage έρωτας! Μόλις το δοκιμάσεις, πες μας πως σου φάνηκε :)

      xx

      Διαγραφή
  4. Συμφωνώ για τα dove!!τα υπόλοιπα δεν τα εχω δοκιμάσει!!!εχω και τις βλεφαρίδες αλλα δεν τις εχω τολμήσει ακόμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Dove, κλασική αξία! Τις βλεφαρίδες να τις τολμήσεις όπως και δήποτε! Κ εγώ ήμουν επιφυλακτική γενικά πριν κάποιο καιρό με τις ψεύτικες βλεφαρίδες γενικά, αλλά, αφού τις δοκίμασα, αναθεώρησα πλήρως! Τις αγαπώ <3

      xx

      Διαγραφή
  5. Το foundation της Radiant είναι όντως πολύ ωραίο! Και εγώ το λατρεύω το camouflage cream της Catrice, είναι καταπληκτικό για κοκκινίλες και σπυράκια! x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις απόλυτο δίκιο και για τα δύο! Αγαπημένα προϊόντα <3

      xx

      Διαγραφή