Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

EAU THERMALE Avène ~ Review & Προσφορά στο Inatural.gr








Το γαλλικό brand EAU THERMALE Avène εδώ και δεκάδες χρόνια δραστηριοποιείται στον χώρο των δερμοκαλλυντικών. Προϊόντα βασισμένα στο θρυλικό ιαματικό νερό, με αντι-ερεθιστικές και καταπραΰντικές ιδιότητες, παράγονται στα υψηλών προδιαγραφών δερματολογικά εργαστήρια της Avène και έρχονται για να καλύψουν τις ανάγκες ακόμη και του ευαίσθητου και μη ανεκτικού δέρματος. 

Προϊόντα για το πρόσωπο, για το σώμα, είδη μακιγιάζ, εξειδικευμένα αντιακνεϊκά προϊόντα, ανδρική σειρά περιποίησης, αλλά και βρεφική σειρά συμπεριλαμβάνονται στην γκάμα των ειδών που παράγονται στο εργοστάσιο παραγωγής της Avène και απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες, τύπους δέρματος, αλλά και δερματολογικές ανάγκες. Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο πως τα προϊόντα της συνιστώνται από τους περισσότερους δερματολόγους!

Σ'αυτούς τους λόγους, λοιπόν, έρχεται να προστεθεί και ένας ακόμη, ώστε να δοκιμάσετε προϊόντα της Avène, καθώς έως και τις 25 Ιανουαρίου θα μπορείτε να βρείτε στο on-line φαρμακείο www.inatural.gr όλα τα προϊόντα της Avène με έκπτωση 35%, σετ περιποίησης με έκπτωση 40%, αλλά και εκπτωτικό κωδικό 5 ευρώ για άγορες άνω των 50 ευρώ.

Ενημερωτικά, να σας αναφέρω πως τα προϊόντα, για τα οποία θα μιλήσουμε σήμερα, υπό κανονικές συνθήκες θα κόστιζαν σε ένα συμβατικό φαρμακείο γύρω στα 38 ευρώ, ενώ εάν κάνετε έως και στις 25/01 τις αγορές σας στο Inatural, θα τα αγοράζατε κάτι λιγότερο από 25 ευρώ!  

Ας περάσουμε κάπου εδώ στα προϊόντα της Avène που δοκίμασα, στις εντυπώσεις που μου άφησαν, αλλά και στους λόγους, για τους οποίους κέρδισαν μια θέση στην καθημερινή μου ρουτίνα περιποίησης:




Cleanance Gel Nettoyant



Gel καθαρισμού προσώπου και πλάτης για λιπαρά δέρματα με ατέλειες. Ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος, καταπραΰνει το δέρμα λόγω του ιαματικού νερού που περιέχει, δρα ενάντια στην εμφάνιση λιπαρότητας και χρησιμοποιείται στον πρωινό και βραδινό σας καθαρισμό. Τεστ χρήσης απέδειξε πως μετά την εφαρμογή 21 ημερών σε άτομα με ακνεϊκό δέρμα, παρατηρήθηκε 30% μείωση της σμηγματόρροιας και 15% μείωση των φαγεσωρικών βλαβών. Δεν περιέχει σαπούνι και parabens. Καθαρίζει πολύ αποτελεσματικά το πρόσωπο, ακόμη και μετά το ντεμακιγιάζ, μετά 2-3 εφαρμογές σχεδόν εξαφανίζει τα ενεργά σπυράκια στο δικό μου δέρμα, έχει μια ήπια και πολύ όμορφη μυρωδιά και έρχεται σε μια πολύ πρακτική συσκευασία, με αντλία που σφραγίζει πολύ καλά, εξυπηρετώντας σας σε ταξίδια, αλλά και επιτρέποντας τη λήψη ακριβώς της ποσότητας που χρειάζεστε για κάθε χρήση, η οποία και είναι ελάχιστη, καθώς πρόκειται για ένα ιδιαίτερα παχύρρευστης υφής προϊόν. 




Couvrance Compacte Oil-free, Porcelaine (01)



Foundation σε κρεμώδη μορφή, για μικτά/λιπαρά δέρματα με έντονες ατέλειες. Πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο προϊόν, μιας και παρέχει πολύ καλή κάλυψη, χωρίς να κάνει το πρόσωπο να φαίνεται φορτωμένο με προϊόν. Η διάρκειά του είναι γύρω στις 6 ώρες, έχει SPF 30, κάτι που σας επιτρέπει να παραλείψετε την αντηλιακή σας (και όσες αντιμετωπίζετε ακμή, θα γνωρίζετε πως η αντηλιακή προστασία είναι απαραίτητο βήμα για εσάς όλο τον χρόνο). Πέραν από την oil-free εκδοχή, για την οποία σας μιλάω, κυκλοφορεί και στην εκδοχή confort, η οποία είναι κατάλληλη για ξηρά δέρματα. Έρχεται σε 5 αποχρώσεις, και η ανοιχτότερη όλων ταίριαξε άψογα στη δική μου αρκετά λευκή επιδερμίδα. Η συσκευασία του είναι ιδανική για το νεσεσέρ σας, καθώς έρχεται με το δικό του σφουγγαράκι (που είναι πολύ καλής ποιότητας και μένει σε ξεχωριστό section από αυτό του προϊόντος στη θήκη του) και διαθέτει, επίσης, καθρέφτη. Τέλος, μετά από διάφορες δοκιμές, κατέληξα πως για μένα το καλύτερο αποτέλεσμα δίνει η εφαρμογή του, όταν γίνει με νωπό σφουγγαράκι. Κάντε και εσείς τα πειράματά σας και καταλήξτε σε ό,τι σας βολεύει περισσότερο!



Cold Cream Stick Levres



Lip balm για χείλη, με έντονα ενυδατική σύσταση που ενδείκνυται για ξηρά και σκασμένα χείλη. Θρέφει, επανορθώνει, καταπραΰνει και δίνει ορατά αποτελέσματα από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές. Εκτός από το ιαματικό νερό, περιέχει και πλούσια ποσότητα cold cream. Έρχεται σε μια πολύ χαριτωμένη συσκευασία, μένει για αρκετή ώρα στα χείλη, είναι άχρωμο και άοσμο και έχει την πιο έντονα επανορθωτική δράση που έχω δει ποτέ σε τέτοιου τύπου προϊόν, μιας και παρατήρησα πως μετά από μια μέρα χρήσης, υποχώρησε πλήρως η ξηρότητα που είχαν τα χείλη μου. Bonus: προετοιμάζει υπέροχα τα χείλη σας για την εφαρμογή ακόμη και του πιο matte κραγιόν! 


Χρήσιμα links:

  • Βρείτε τη super προσφορά του Inatural για τα προϊόντα Avène www.inatural.gr
  • Ενημερωθείτε μέσω facebook για κάθε προσφορά που τρέχει, ώστε να κάνετε οικονομικότερα τις on-line αγορές σας: www.facebook.com/inatural.gr
  • Μάθετε για οφέλη του ιαματικού νερού www.avenecenter.com


Εσείς αγαπάτε την Avène; Θα χαρώ να μάθω στα σχόλια ποια προϊόντα της ξεχωρίζετε και την άποψή σας για τα προϊόντα που σας παρουσίασα.

Σας φιλώ!


*Ευχαριστώ το Inatural για την αποστολή των προϊόντων.




2 σχόλια:

  1. Αγαπάω πολύ την Avene!! Έχω χρησιμοποιήσει 2 συσκευασίες από το Cleanace Gel, πολύ καλό και 2 συσκευασίες από τον αφρό ντεμακιγιαζ! Είναι υπέροχα προϊόντα και συνεχίζω να ανακαλύπτω ακόμα την Avene! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λατρεμένη εταιρία <3 Τον αφρό τον έχω κ εγώ στα υπόψη ;)

      xx

      Διαγραφή