Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Ferveli ~ Φυσικά Καλλυντικά








Σε ένα όμορφο, παραδοσιακό αρχοντικό στη Μυτιλήνη άνθρωποι με μεράκι και γνώσεις αξιοποιούν παραδοσιακές συνταγές, ενσωματώνουν όλα τα μυστικά της εξέλιξης στην κοσμετολογία και το αποτέλεσμα είναι όμορφα, φυσικά  καλλυντικά φτιαγμένα από αιθέρια έλαια, ανθοϊάματα, βότανα και κάθε λογής συστατικό που η φύση μας χάρισε απλόχερα, ώστε να μπορούμε σήμερα να είμαστε και να νιώθουμε όμορφες χρησιμοποιώντας τα.




Πηγή: ferveli.com

Εδώ και 25 ολόκληρα χρόνια, λοιπόν, επιστρατεύονται τοπικά προϊόντα και πάντα στο πλαίσιο της οικολογίας, καθώς η όλη φιλοσοφία των καλλυντικών Ferveli είναι cruelty free και υπέρ της επαναχρησιμοποίησης όσων συσκευασιών το επιτρέπουν, σε αυτό το αρχοντικό σπίτι που μας παραπέμπει σε μια άλλη εποχή, παράγονται σαπούνια, κρέμες, αλοιφές, προϊόντα περιποίησης χειλιών, αποσμητικά, lotion bars, προϊόντα περιποίησης μαλλιών, αλλά και προϊόντα για το μπάνιο μας. 





Ας περάσουμε, λοιπόν, κάπου εδώ στα προϊόντα Ferveli που εγώ δοκίμασα, τέσταρα για αρκετό καιρό και έρχομαι, για να σας μεταφέρω την άποψή μου για αυτά:






Lotion Bar

Και στο απίστευτα χαριτωμένο σχήμα καρδιάς...



Το συγκεκριμένο προϊόν είναι κάτι αρκετά διαφορετικό, μιας και πρόκειται για κρέμα σε συμπαγή μορφή. Υπόσχεται θρέψη και εντατική ενυδάτωση και εφαρμόζεται σε στεγνό δέρμα, όπως μια κρέμα σώματος. Έχει μια ήπια μυρωδιά σαπουνιού, απλώνεται πολύ εύκολα στο δέρμα, καθώς λόγω της τριβής θερμαίνεται και λιώνει και αφήνει πολύ ενυδατωμένη την επιδερμίδα. 


                                        




Το αγάπησα για χρήση μετά την αποτρίχωση, καθώς αφήνει το δέρμα μαλακό και ενυδατωμένο, ενώ το αποτέλεσμα που δίνει διαρκεί ακόμη και για την επόμενη μέρα! Τέλος, η πολύ πρακτική μεταλλική θήκη του είναι ιδανική, ώστε να διατηρείται αναλλοίωτο, αλλά και για να έχει μια θέση στο νεσεσέρ σας.




Σαπούνι κατά της κυτταρίτιδας




Σαπούνι με κισσό, πορτοκάλι και κανέλα που υπόσχεται συσφικτική και τονωτική δράση. Αυξάνει την κυκλοφορία στην περιοχή, όπου εφαρμόζεται, διεγείρει τα κύτταρα και βοηθά στη μείωση της κυτταρίτιδας, αλλά και στην αποβολή των τοξινών. Έχει ένα πολύ ελαφρύ άρωμα, στο οποία διακρίνεται περισσότερο το στοιχείο της κανέλας και το εφάρμοζα 2 φορές την εβδομάδα με μια λούφα. Ένιωθα να τονώνει την περιοχή και να αφήνει πιο απαλό το δέρμα, αν και δεν αντιμετωπίζω ιδιαίτερο πρόβλημα κυτταρίτιδας, ώστε να διαπιστώσω, εάν όντως μειώνει την όψη της. Απολάμβανα πάντως τόσο τη χρήση του, όσο και να το βλέπω στο μπάνιο μου, μιας και έρχεται σε πολύ όμορφα χρώματα.



Αλοιφή με θειάφι κατά της ακμής




Ένα προϊόν κατάλληλο για ακνεϊκά δέρματα που δρα πολλά για την αντιμετώπιση ατελειών. Περιέχει μελισσοκέρι, λάδι καρύδας, ελαιόλαδο, σιτέλαιο και θειάφι. Εφαρμόζεται τοπικά, όσο συχνά το έχετε ανάγκη, επάνω σε ατέλειες. Βοηθά να ξεραθούν τα ήδη υπάρχοντα σπυράκια, αναπλάθει το δέρμα και έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Την εφαρμόζω συνήθως κάθε βράδυ μετά τον καθαρισμό του προσώπου στα προβληματικά σημεία και μπορώ να πω ότι έχω δει θεαματικά αποτελέσματα. Μειώνει σημάδια, βοηθά στο να εξαφανιστούν ενεργό σπυράκια στον μισό χρόνο, αλλά εμποδίζει και το σχηματισμό σημαδιού στην περιοχή, κάτι που πρώτη φορά βλέπω σε προϊόν και έχω δοκιμάσει πολλά τέτοιου είδους, καθώς έχω δέρμα με τάσεις ακμής. Είναι άοσμο, έχει λιπαρή υφή και το αισθάνεστε κατά την εφαρμογή. Αξίζει κάθε "ταλαιπωρία", όμως, το εγγυόμαι!




Lip balm - Κακάο



Ενυδατικό στικ χειλιών με μέλι, κακάο, ελαιόλαδο, μελισσοκέρι, λάδι καρύδας, σιτέλαιο και αιθέριο έλαιο κανέλας. Ενυδατώνει και περιποιείται τα χείλη, έχει άρωμα σοκολάτας και κανέλας και αφήνει ένα ελαφρύ χρώμα, αλλά και λάμψη κατά την εφαρμογή. Ιδανικό προϊόν για τη τσάντα σας, μιας και είναι πολυχρηστικό, ενώ αποτελεί ιδανικό σύμμαχό σας για τις κρύες μέρες. Τέλος, υπόσχεται πως καταπολεμά και τον επιχείλιο έρπητα. Τι άλλο να ζητήσουμε;




Κρέμα ημέρας - Τριαντάφυλλο



Κρέμα προσώπου κατάλληλη για ξηρά και θαμπά δέρματα. Περιέχει ροδόνερο και ροδέλαιο, συστατικά που αναζωογονούν το δέρμα, μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων, αλλά και προστατεύει από τον ήλιο. Επιπλέον, περιέχει ηλιέλαιο, βούτυρο καριτέ, πανθενόλη και σιτέλαιο. Τη συγκεκριμένη τη δοκίμασα σε travel size και μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, μιας και μύριζε τριαντάφυλλο (αγαπώ, απλά), είχε ανάλαφρη υφή, ενυδάτωνε πολύ καλά το δέρμα χωρίς να το βαράινει, δεν έβγαζε λιπαρότητα μέσα στη μέρα και ήταν ικανοποιητικότατη για χρήση πριν την εφαρμογή προϊόντων μακιγιάζ. Τέλος, λόγω του ότι περιέχει φρέσκα και φυσικά συστατικά, συντηρείται καλύτερα στο ψυγείο για περίπου 6 μήνες.




Θα χαρώ πολύ να μοιραστείτε μαζί μας τις εντυπώσεις σας για τα φυσικά καλλυντικά Ferveli και την όλη φιλοσοφία τους, αλλά και την εμπειρία σας με αυτά, εάν έχετε δοκιμάσει κάποια. Μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε το πολύ όμορφα στημένο και οργανωμένο site τους ferveli.com!



Χρήσιμες πληροφορίες & links:

  • Διεύθυνση: Ε. Βοστάνη 3, Μυτιλήνη - Λέσβος
  • Τηλ. επικοινωνίας: 2251301571
  • E-mail επικοινωνίας: naturally@ferveli.com 
  • Site: ferveli.com
  • Facebook: www.facebook.com/ferveli
  • Βρείτε τα προϊόντα Ferveli στο e-shop: mamafysi.gr



*Ευχαριστώ την εταιρία Ferveli για την αποστολή των προϊόντων.





4 σχόλια:

  1. πολυ ενδιαφέροντα προϊοντα..σίγουρα θα τα αναζητήσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσαν! Πραγματικά πρόκειται για πολύ ενδιαφέρον και διαφορετικό brand :)

      xx

      Διαγραφή
  2. Πολύ όμορφα προϊόντα!! Ειδικά το lotion bar ακούγεταιιι πολύ ενδιαφέρον!
    Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πολύ που σου άρεσαν :) Είναι όντως πολύ πρωτότυπο και αξιόλογο προϊόν!

      xx

      Διαγραφή