Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Menthogel Foot-Care Pads & Cosmetics ~ Pt.2







Hello, Beauties!


Εύχομαι όλες και όλοι να περνάτε όμορφα το κυριακάτικο απόγευμα. Για μένα είναι μέρα χαλάρωσης, αλλά και ευκαιρία να σας μιλήσω ακόμη μια φορά για την εταιρία Menthogel και τα αγαπημένα προϊόντα της για την περιποίηση των ποδιών, μιας και έχω δοκιμάσει ορισμένα επιπλέον προϊόντα από αυτά, για τα οποία σας είχα μιλήσει στην τελευταία μου ανάρτηση. 


Για όσες δε γνωρίζουν τη εταιρία, να αναφέρω πως πρόκειται για ένα γαλλικό brand με εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα καλλυντικής περιποίησης ποδιών, αλλά και πάτους σιλικόνης, κατάλληλους για να προστατεύσουν κάθε περιοχή των ποδιών όπου μπορεί να αντιμετωπίζετε προβλήματα. Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία, τα προϊόντα της, τη φιλοσοφία της, αλλά και review για κάποια προϊόντα της μπορείτε να δείτε σε ανάρτησή μου εδώ





Baume Verral - Βάλσαμο Ποδιών






Balm ποδιών που περιέχει σαλικυλικό οξύ και αιθέρια έλαια. Χρησιμοποιείται για την πρόληψη και τη θεραπεία μελανιών και φλεγμονών, ενώ ταυτόχρονα βοηθά και στη μείωση του πόνου. Συνιστάται να χρησιμοποιείται τοπικά πρωί και βράδυ και ιδανικά μετά την εφαρμογή η πάσχουσα περιοχή να καλύπτεται με γάζα, ώστε το προϊόν να απορροφηθεί πλήρως και να δράσει ισχυρότερα. Είναι δερματολογικά ελεγμένο, η υφή και η όψη του θυμίζει μια πιο ανάλαφρη εκδοχή της κλασικής βαζελίνης, η σύστασή του είναι μη λιπαρή και απορροφάται γρήγορα, ενώ έχει μια έντονη, μενθώδη μυρωδιά. Είναι ιδανική επιλογή για χρήση σε σημεία, στα οποία μας "χτυπούν" τα παπούτσια, αλλά και για χρήση σε μικροχτυπήματα. 

Κόστος: 9,90 ευρώ / 30 ml





Gel a l'Arnica - Gel με Arnica




Gel ποδιών με βασικό συστατικό την άρνικα, ουσία με ιδιαίτερα ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα, καθώς καταπραΰνει τον πόνο, μειώνει τους ερεθισμούς και βοηθά στην ανακούφιση των μυών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τσιμπήματα εντόμων, πρήξιμο των ποδιών, μετά από έντονη άσκηση ή και για την ανακούφιση μετά από χτυπήματα. Σε αυτό το σημείο, να τονίσουμε πως η εταιρία συνιστά την αποφυγή της εφαρμογής του συγκεκριμένου προϊόντος σε σημεία, όπου υπάρχουν ανοιχτές πληγές και αιμορραγούν. Είναι, επίσης, δερματολογικά ελεγμένο προϊόν, έχει πολύ ανάλαφρη υφή, καθότι gel, και έχει μια ιδιαίτερη μυρωδιά, που προσωπικά μου αρέσει πολύ, μιας και μου θυμίζει αρκετά το άρωμα των λουκουμιών (!).

Κόστος: 10,90 ευρώ / 250 ml






Προστατευτικό κάλυμμα δακτύλων & Υποπτέρνιο προστατευτικό μαξιλαράκι





Επιθέματα μαλακής υδρογέλης, κατασκευασμένα από ειδικούς ποδολόγους, εργοφυσιολόγους και φυσικοθεραπευτές και έχουν αντιπιεστική και αντικραδασμική δράση. Είναι εμποτισμένα με μέντα, έχουν ιδιαίτερα μαλακή υφή και δεν τα αισθάνεστε καθόλου κατά τη χρήση. Είναι επαναχρησιμοποιούμενα -και πολύ ανθεκτικά- και μπορείτε μετά τη χρήση τους να τα πλύνετε με ένα μαλακό σαπούνι και να τα εφαρμόσετε ξανά. Έρχονται με μια προστατευτική θήκη, κατάλληλη για να τα έχετε στο νεσεσέρ σας για έκτακτες περιπτώσεις που κάποιο παπούτσι σας χτυπήσει ή για τα ταξίδια σας. 

α) Το προστατευτικό κάλυμμα δακτύλων, μπορεί να κοπεί σε ό,τι μέγεθος θέλετε, ώστε να προσαρμόζεται στις δικές σας ανάγκες και είναι ιδανική για μικρούς κάλους, σκληρύνσεις κ.λπ. και ανακουφίζει από την τριβή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μέσα από τις κάλτσες σας.

β) Το υποπτέρνιο μαξιλαράκι είναι η λύση για όλες εμάς που τη μεταβατική περίοδο της άνοιξης και του φθινοπώρου φοράμε ως επί το πλείστον μπαλαρίνες και αθλητικά παπούτσια, τα οποία και ερεθίζουν έντονα την περιοχή πάνω από τη φτέρνα, στο πίσω μέρος του ποδιού. Επίσης, η χρήση του ενδείκνυται για τις περιπτώσεις πασχόντων από άκανθα μετά από έγκριση ιατρού. Μπορεί, επίσης, να χρησιμοποιηθεί μέσα από τις κάλτσες σας.  

Κόστος:
α) Προστατευτικό κάλυμμα δακτύλων:10,90 ευρώ / 2 τεμάχια
β) Υποπτέρνιο προστατευτικό μαξιλαράκι: 13,60 ευρώ / 2 τεμάχια




Προϊόντα Menthogel μπορείτε να βρείτε:


  • Σε επιλεγμένα φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα
  • Στα 4 πολυκαταστήματα Carelab by Attica/Τμήμα φροντίδας ποδιών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (δείτε αναλυτικές πληροφορίες εδώ & εδώ)
  • Στα εξής ηλεκτρονικά φαρμακεία, ώστε να τα παραγγείλετε μέσω internet: www.essential-pharmacy.grwww.dvcare.eu & myhomepharmacy.com.


Χρήσιμα links:


Και μην ξεχνάτε πως τα πόδια μας έχουν ανάγκη από φροντίδα όλο τον χρόνο και όχι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες, που εκτίθενται. Μη στερείτε από τον εαυτό σας ένα από τα βασικότερα κομμάτια της γοητείας σας, τα απαλά και περιποιημένα πόδια!



*Ευχαριστώ την εταιρία Menthogel για την αποστολή των προϊόντων.



4 σχόλια:

  1. πολυ ενδιαφερον ποστ!!! σε ευχαριστουμε!!!!! <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραίο blog..μόλις έγινα μέλος..αν θες ρίξε μια ματιά και στο δικό μου.
    alldaybeautiful.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Κ εγώ ακολουθώ το blog σου :)

      xx

      Διαγραφή