Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Προϊόντα που λατρεύω τον τελευταίο καιρό.





Hello, Beauties!

Μετά από αρκετό καιρό, έχουμε αγαπημένα προϊόντα!
Αγαπημένη κατηγορία posts για μένα, αλλά κατά ένα περίεργο λόγο, τον τελευταίο καιρό πάντα οι πρώτες μέρες του μήνα που θεωρητικά πρέπει να ανεβαίνουν τέτοιου είδους αναρτήσεις, με βρίσκουν με άλλες υποχρεώσεις και καταλήγω να καθυστερώ τόσο, που ήδη μεγαλώνει κατά πολύ η λίστα με τα αγαπημένα του επόμενου μήνα! Σκέφτηκα, όμως, να σας συγκεντρώσω τα προϊόντα που αγάπησα το τελευταίο διάστημα -και ας συμφωνήσουμε όλοι να μην το προσδιορίσουμε (!)- και να σας τα παρουσιάσω:


Avene - Couvrance, Creme de teint compacte (No 01, Porcelaine)
Ξεκινώντας με προϊόντα μακιγιάζ, θα σας μιλήσω για ένα κρεμώδες foundation σε compact μορφή που αποτέλεσε τη συχνότερη επιλογή μου για καθημερινό μακιγιάζ. Καλή κάλυψη, ελαφρύ εφέ στο δέρμα και ικανοποιητική διάρκεια με έκαναν να το προτιμώ στο πρωινό μου μακιγιάζ. Έχει spf30, oil-free υφή και ενδείκνυται για μικτά/λιπαρά δέρματα με ατέλειες. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε σε αναλυτικό review που έχω κάνει για προϊόντα της Avene εδώ.


Manhattan - Clearface, Perfect Mat Make-up (No 67, Sand) & Rilken Cromatics - Extra Cover Make-up (Medium)

Δύο foundations που χρησιμοποιούσα συνδυαστικά, όποτε ήθελα πιο καλυπτικό αποτέλεσμα και μεγαλύτερη διάρκεια. Αυτό της Manhattan είναι αρκετά σκούρο για τον δικό μου χρωματικό τόνο, αλλά πολύ παχύρρευστο και καλυπτικό, ενώ αυτό της Rilken είναι υπερβολικά ανοιχτόχρωμο, με ελαφριά υφή και κάλυψη. Κανένα από τα δύο δε με βόλεψε μόνο του, αλλά έκαναν τρομερό συνδυασμό , οπότε βρήκα τρόπο να τα αξιοποιήσω!

Sephora - Supreme Cleansing Oil
Ένα προϊόν - θαύμα για μένα, για το οποίο αξίζουν διθυραμβικές κριτικές! Πρόκειται για ένα λαδάκι ντεμακιγιάζ, που έρχεται σε μια πρακτική συσκευασία με αντλία, ένα πάτημα της οποίας, σας δίνει την ακριβή ποσότητα που χρειάζεστε, για να απλώσετε σε όλο το πρόσωπο -σε στεγνό δέρμα- και με απαλό μασάζ να "λιώσετε" όλο το μακιγιάζ σας σε πρόσωπο και μάτια. Στη συνέχεια, ρίχνοντας λίγο νερό, μετατρέπεται σε γαλάκτωμα και με λίγο μασάζ ακόμη ό,τι προϊόντα έχετε εφαρμόσει (ακόμη και την αδιάβροχη μάσκαρά σας), αποτελούν παρελθόν. Με ένα προϊόν μόνο, λοιπόν, και χωρίς σφουγγαράκια, μαντηλάκια, βουρτσάκια κ.λπ., κάνετε το πιο εύκολο ντεμακιγιάζ του κόσμου. Είναι δερματολογικά ελεγμένο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ευαίσθητες επιδερμίδες, δεν περιέχει parabens ή σαπούνι και θα σας κρατήσει αιώνες. Θα σας αναφέρω πως περιέχει 190 ml προϊόντος, το χρησιμοποιώ καθημερινά από τον Οκτώβριο και 1/4 του προϊόντος είναι ακόμα στο μπουκαλάκι του!
Στοιχίζει περίπου 12 ευρώ και το βρίσκετε στα καταστήματα Sephora.


Avene - Cleanance Gel
Ένα τζελ καθαρισμού προσώπου και σώματος για λιπαρά δέρματα με ατέλειες. Το χρησιμοποιώ πρωί και βράδυ για τον καθαρισμό του προσώπου μου και δουλεύει πολύ καλά είτε για την πρωινή αναζωογόνηση του δέρματος, είτε ως τελικό βήμα για το βραδινό ντεμακιγιάζ.  Είναι παχύρρευστο, οπότε χρειάζεστε ελάχιστη ποσότητα για κάθε χρήση, δεν περιέχει σαπούνι, είναι μη φαγεσωρογόνο και η συσκευασία του έρχεται με ένα πολύ πρακτικό καπάκι που διευκολύνει την άντληση όσης ποσότητας χρειάζεστε για κάθε εφαρμογή, αλλά και ασφαλίζει, ώστε να μπορείτε άνετα να το μεταφέρετε στα ταξίδια σας.  


Benecos - Day Cream For Lucky Days
Μια ελαφριά ενυδατική κρέμα προσώπου που ήταν η αγαπημένη μου επιλογή για χρήση πριν το μακιγιάζ. Έχει πολύ ελαφριά υφή, απλώνετε εύκολα στο πρόσωπο, απορροφάται αμέσως και αφήνει μια αίσθηση δροσιάς στο δέρμα. Ενυδατώνει τόσο όσο χρειάζεται για να στρώσουν καλά τα προϊόντα του μακιγιάζ σας, αλλά δε βγάζουν καθόλου λιπαρότητα μέσα στη μέρα. Επιφυλάσσομαι για περισσότερες λεπτομέρειες σε review που έρχεται σύντομα. 

Okiroi - Intense Moisturizing Cream 
Μια πιο πλούσιας  υφής ενυδατική κρέμα προσώπου που χρησιμοποιούσα τις ημέρες που δεν ήθελα να μακιγιαριστώ ή όποτε ένιωθα πως το δέρμα μου έχει ανάγκη για περισσότερη ενυδάτωση. Βασικό συστατικό της είναι το πολύ γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες γάλα γαϊδάρας, ενώ η Okiroi είναι μια  νέα ελληνική εταιρία που αξίζει να της δείξουμε τη στήριξή μας. Έρχεται σε συσκευασία με αντλία, μυρίζει αρκετά όμορφα και περιέχει 50 ml προϊόντος. Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να βρείτε σε αναλυτικό review εδώ


Dove - Body wash, pistachio cream & magnolia
Ένα αφρόλουτρο από την αγαπημένα μας Dove με άρωμα κρέμας φυστικιού και μανώλιας. Πολύ γλυκό και πλούσιο άρωμα με πολύ καλή διάρκεια στο δέρμα από ένα άκρως ενυδατικό προϊόν που με λίγη ποσότητα έκανε πολύ πλούσιο αφρό. Λατρεύω τα αφρόλουτρα της Dove και το συγκεκριμένο είναι από αυτά που ξεχώρισα περισσότερο.

Mastic Spa - Mastic Glow Shampoo
Σαμπουάν με κόκκινο κρασί και μαστίχα για λάμψη. Έχει το πιο υπέροχο άρωμα σαμπουάν που έχω μυρίσει ποτέ και καθαρίζει εκπληκτικά τα μαλλιά, χωρίς να τα ξηραίνει ούτε στο ελάχιστο. Ενδείκνυται για κανονικά και ξηρά μαλλιά, αλλά στα δικά μου που έχουν λιπαρές ρίζες και ξηρές άκρες, έκατσε απίστευτα καλά. Είναι στα 250 ml και σίγουρα θα το προτιμήσω ξανά με την πρώτη ευκαιρία. Δείτε περισσότερα εδώ.


Sansiro - Άρωμα τύπου London, by Burberry 
Ένα άρωμα τύπου που πραγματικά δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το αυθεντικό! Ένα κλασικό άρωμα, που αποτελεί ιδανική επιλογή για μένα τον χειμώνα, μιας και μπορώ να το φοράω κάθε ώρα. Για το συγκεκριμένο, πήρα αρκετά κοπλιμέντα όποτε το φόρεσα και σίγουρα θα προτιμούσα ξανά άρωμα της Sansiro. Να αναφέρω εδώ πως το συγκεκριμένο το κέρδισα σε giveaway της Μελίνας και μπορείτε να βρείτε εδώ

Όπως κάθε φορά, είναι ευπρόσδεκτα τα σχόλια για τις εντυπώσεις σας σχετικά με τα προϊόντα, αλλά και τα δικά σας αγαπημένα!

Σας φιλώ!



4 σχόλια:

  1. Το αφρολουτρο της DOVE μυριζει υπεροχα!
    Το καθαριστικο της Avene το αγοραζω εδω και χρονια!
    Πολυ ωραιο ποστ! Αν θες δες και το δικο μου ποστ!
    http://beautys-infinity.blogspot.gr/2015/05/pantene-pro-v.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που έχουμε κοινά αγαπημένα, Κατερίνα :) Φυσικά κ θα τσεκάρω το post σου!
      Σε φιλώ!

      Διαγραφή