Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Review: Korres & Bioten ενυδατικές προσώπου





Γεια σας!


Σήμερα θα σας μιλήσω για 2 από τις ενυδατικές κρέμες προσώπου, τις οποίες χρησιμοποίησα πρόσφατα.

Συνήθως εναλλάσσω 2 κάθε φορά, μιας και το δέρμα μου μετά από κάποιο διάστημα συνεχόμενης χρήσης, αρχίζει να «συνηθίζει» τα συστατικά της ενυδατικής και να μην ωφελείται όσο πριν από αυτά, οπότε η λύση που μου σύστησε η δερματολόγος μου ήταν να χρησιμοποιώ 2 ταυτόχρονα (τις οποίες εναλλάσσω ανά 1 μήνα περίπου).

Ας δούμε τις εντυπώσεις μου για κάθε μια από αυτές:


Bioten, Skin Moisture


Κατάλληλη για κανονικές / μικτές επιδερμίδες
50 ml
Κοστίζει γύρω στα 5-6 ευρώ


Η συγκεκριμένη περιέχει νέκταρ κυδωνιού και βιταμίνη Ε. Σας έχω μιλήσει πολλές φορές γι’αυτή και είναι μια από τις αγαπημένες μου ενυδατικές. Απορροφάται πολύ εύκολα, ενυδατώνει, μυρίζει πολύ όμορφα (όπως και όλη η πράσινη σειρά με προϊόντα προσώπου της bioten) και είναι ιδανική, για να ενυδατώσετε το δέρμα σας πριν το μακιγιάζ, αφού δεν το βαραίνει καθόλου. Την αγάπησα και σίγουρα θα την αγοράσω ξανά!



Korres, ενυδατική προσώπου με γιαούρτι

Κατάλληλη για λιπαρές & αφυδατωμένες επιδερμίδες
40 ml
Κοστίζει γύρω στα 15 ευρώ


Από αυτή δυστυχώς δεν αποκόμισα και τις καλύτερες εντυπώσεις. Ο λόγος που την προτίμησα, είναι γιατί στις αρχές του χειμώνα το δέρμα μου εμφάνισε ξηρότητα λόγω του κρύου, αλλά και μιας κρέμας κατά της ακμής που χρησιμοποίησα (και συνήθως οι κρέμες τέτοιου τύπου προκαλούν έντονη ξηρότητα), οπότε χρειαζόμουν έντονη ενυδάτωση και θρέψη και η φαρμακοποιός μου μου σύστησε τη συγκεκριμένη. Σε γενικές γραμμές, με βοήθησε με το πρόβλημα της ξηρότητας, αλλά έχω να πω ότι είναι απίστευτα λιπαρή η σύνθεσή της (παρότι απευθύνεται σε λιπαρές επιδερμίδες και η δική μου είναι μικτή), δεν απορροφάται ποτέ εντελώς από το δέρμα και μυρίζει αρκετά άσχημα. Δεν έχω λόγο να την αγοράσω ξανά μάλλον…


Αυτή ήταν η δική μου γνώμη για τα συγκεκριμένα προϊόντα και περιμένω τις δικές σας εντυπώσεις, αν έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά ή προτάσεις σας για ενυδατικές προσώπου που δοκιμάσατε και σας άφησαν ικανοποιημένες.


Φιλιά!!

6 σχόλια:

  1. εγώ μακράν λατρεύω τη bioten!!!!!και πλέον δεν την αλλάζω με τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ χρησιμοποιώ της Garnier της σειράς Essentials για κανονικές/μικτές επιδερμίδες! Αλλά όπου να ΄ναι τελειώνει τώρα και σκέφτομαι να αγοράσω της Bioten ή της La roshe-posay! Σίγουρα της La roshe-posay είναι καλύτερη, αλλά σκέφτομαι και το οικονομικό!:-/ Mήπως έχεις δοκιμάσει της Garnier για να μου πείς σύγκριση με αυτή της Bioten;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς, δεν την έχω δοκιμάσει! Το επόμενο post που ετοιμάζω είναι review για τις ενυδατικές της la roche-posay, υπέρ, κατά, τιμές κ.λπ., οπότε νομίζω πως θα σου χρησιμεύσει :)

      Διαγραφή
    2. A! Υπέροχα τότε... Θα περιμένω!! :-)

      Διαγραφή