Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Αγαπημένα προϊόντα Ιουλίου - July favourites!






Βαδίζουμε ήδη στοn τελευταίο μήνα του καλοκαιριού και υποδεχόμαστε με χαρά τον Αύγουστο, ελπίζοντας να μας επιφυλάσσει χαρές και ξεκούραση, πράγμα που στέρησε λιγάκι ο Ιούλιος, μιας και ήταν μήνας με πολλά ups and down!. Όπως και να έχει, όμως, δεν ξεχνάμε ποτέ να περιποιούμαστε τον εαυτό μας και πάμε να σας δείξω τι χρησιμοποίησα και ξεχώρισα για τη δική μου περιποίηση μέσα στον Ιούλιο:


Axe - Deodorant spray "Anarchy" limited edition


Πρόκειται στην ουσία για ένα αποσμητικό spray που, όμως εγώ χρησιμοποίησα ως body spray, μιας και βρίσκω πως συνήθως τα αποσμητικά σε μορφή spray (και ιδίως όσα θυμίζουν άρωμα) δεν αποδίδουν καλά και δε διαρκούν. Μου άρεσε πολύ για να φρεσκάρομαι κατά τη διάρκεια της μέρας, έχει ένα δροσερό και κοριτσίστικο άρωμα, αλλά δε διαρκεί ιδιαίτερα. 


Dalon - Vaseline (vanilla)



Αγαπημένη μου βραδινή συνήθεια ομορφιάς είναι να ενυδατώνω με βαζελίνη τις φτέρνες μου, ώστε την επόμενη μέρα το δέρμα να είναι μαλακό και απαλλαγμένο από ξηροδερμία. Αυτόν τον μήνα ξεχώρισα τη βαζελίνη της Dalon για το υπέροχο άρωμα βανίλιας, την ελαφριά σύσταση που την κάνει να απορροφάται εύκολα (πολύ ευκολότερα από την κλασική βαζελίνη) και την ενυδάτωση που προσφέρει.


Mastic Spa - Tonic Shampoo 


Ανήκει στη βιολογική σειρά των Mastic Spa και περιέχει μέλι και μαστίχα. Μυρίζει υπέροχα και το τελείωσα αυτόν τον μήνα, αφού αγάπησα το πόσο μαλακά αφήνει τα μαλλιά, αλλά και η διάρκεια που έχει το άρωμά του, αν στο τελευταίο λούσιμο αφήσεις το προϊόν να δράσει για μερικά λεπτά και μετά το ξεπλύνεις. Επιπλέον, κάνει πολύ καλό καθαρισμό. 
Μπορείτε να βρείτε αναλυτικό review μου για προϊόντα των Mastic Spa εδώ.


Avon - Nailwear pro+ in "green goddes"



Ένα ιδιαίτερο χρώμα που δύσκολα θα φορούσα σε όλα τα νύχια, αλλά μου άρεσε ιδιαίτερα για τον παράμεσο σε συνδυασμό με χρώματα σε τόνους του πράσινου (δείχνει εξαιρετικό με μανό σε mint απόχρωση και μπορείτε να δείτε φωτογραφίες εδώ). Έχει πολύ πρακτικό λεπτό πινελάκι και στεγνώνει πολύ γρήγορα. Επίσης, έχει πολύ καλή διάρκεια και σίγουρα θα προτιμούσα ξανά και άλλες αποχρώσεις της ίδιας σειράς.


Seventeen - Top coat Fast Finish


Από τα καλύτερα top coat που έχω δοκιμάσει. Απλώνεται ωραία, γυαλίζει αρκετά έντονα, στεγνώνει πραγματικά πολύ γρήγορα και το κυριότερο είναι πως επιτείνει πολύ τη διάρκεια κάθε μανό (ακόμα και όσων δε διαρκούν ιδιαίτερα). Το χρησιμοποιώ κάθε φορά στο μανικιούρ και στο πεντικιούρ μου και το μανό μένει αναλλοίωτο στη θέση του για τουλάχιστον 5 μέρες στα χέρια και έως ότου το ξεβγάλετε στα πόδια! Παρόλα αυτά βρίσκω πως η τιμή του που είναι γύρω στα 7 ευρώ είναι μάλλον υπερβολική.



Avon (colortrend) - lip balm "soft 'n' gentle"


Ένα πολύ ενυδατικό lip balm με υπέροχο άρωμα και γεύση μπανάνας! Είναι άχρωμο, η συσκευασία του χωράει ακόμα και στην τσέπη σας και μου έκανε εντύπωση ότι μένει αρκετά στα χείλη! 


Vollare - Bronzing Compact Powder No 3




Μια πολύ κολακευτική απόχρωση για κοψίματα, εάν έχετε ανοιχτόχρωμο δέρμα. Μια πολύ οικονομική επιλογή για ένα προϊόν με καλή χρωματική απόδοση, αρκετά καλή διάρκεια και ωραίο βελούδινο τελείωμα. 



Ωστόσο, μείον του είναι πως κατά τη χρήση θρυμματίζεται αρκετά, με αποτέλεσμα αφενός να λερώνεστε εύκολα, εάν δεν είστε προσεκτικές, και αφετέρου να τελειώνει πολύ γρήγορα. 




Θα χαρώ να μοιραζόσασταν μαζί μας την άποψη σας για όποιο προϊόν από τα παραπάνω έχετε δοκιμάσει, αλλά και το δικό σας αγαπημένο προϊόν που χρησιμοποιήσατε περισσότερο μέσα στον Ιούλιο!

Σας φιλώ!


10 σχόλια:

  1. Πολύ ενδιαφέροντα τα αγαπημένα σου.!
    Αυτές τις μέρες χρησιμοποιώ την βαζελίνη με άρωμα σοκολάτας.! :)

    Alexandra by beautydiarybyalexandra.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ! Είναι εξίσου ωραία και αυτή με τη σοκολάτα, αλλά κατασχέθηκε από τη μαμά μου :P

      Διαγραφή
  2. πολύ ωραία,το αποσμητικό έλεγα να το πάρω και εγώ,η βαζελίνη είναι υπερ αγαπημένη!!!όπως κι το μανό φαίνεται απίθανο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βιάσου για το αποσμητικό, γιατί είναι limited edition :) Χαίρομαι που σου άρεσαν! :)
      xx

      Διαγραφή
  3. Μόλις μου δωσες λύση για το πρόβλημα που εχω τον τελευταιο καιρο με τις φτερνες!Ωραιο ποστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόλις έγινα μέλος!
    Το bronzer μου φάνηκε πολύ ωραίο μιας και είμαι και εγώ ανοιχτόχρωμη..

    http://smudgeitblenditrockit.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Thank you <3
      Το bronzer είναι πραγματικά πολύ καλή λύση, αν είσαι ανοιχτόχρωμη και χαίρομαι που σου άρεσε!

      xx

      Διαγραφή
  5. μου κινησε τη περιεργια η bronzing powder..υπεροχα αγαπημενα. Bisous doll!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ! Όντως, είναι καλή επιλογή το bronzer :)

      xx

      Διαγραφή