Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Beauty Alert! Pretty Saloon + Dream Of Beauty = Περιποιημένα Νύχια με 1 €




πηγή εικόνας: www.prettysaloon.com


Αν αγαπάτε όσο και εγώ ό,τι αφορά τα νύχια και την περιποίησή τους, σας έχω ιδιαίτερα ευχάριστα νέα! Η αισθητική των άκρων μας είναι είναι από βασικότερα κομμάτια της εμφάνισής μας και δε θα πρέπει να την αμελούμε, μιας και όλες μας θέλουμε να τραβάμε -για ευχάριστο πάντα λόγο- τα βλέμματα στο πεντικιούρ μας φορώντας τα αγαπημένα μας καλοκαιρινά πέδιλα, αλλά και να λαμβάνουμε θετικά σχόλια για το προσεγμένο μας μανικιούρ, αφού τα χέρια είναι μονίμως εκτεθειμένα και απόλυτα χρήσιμο "μέσο" έκφρασης. 


Το www.prettysaloon.com είναι ένας καινούριος χώρος ομορφιάς από το www.alexmakemepretty.com, στον οποίο μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών πέρα από μανικιούρ και πεντικιούρ, όπως περιποίηση προσώπου, αποτρίχωση, μασάζ κ.ά. να παρέχονται σε τιμές αρκετά οικονομικές. Μια μικρή βόλτα στους Αμπελόκηπους θα σας πείσει! 


Στο www.prettysaloon.com θα βρείτε αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης, όποιο μέσο και αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε για τη μεταφορά σας εκεί, ενώ ο ευγενέστατος Alex, ιδιοκτήτης του χώρου, είναι πρόθυμος να σας βοηθήσει και να σας λύσει κάθε απορία! 

Βρείτε επιπλέον πληροφορίες για το Pretty Saloon:





Για να μπορέσετε να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες του Pretty Saloon  το www.facebook.com/alexmakemepretty και το  το dreamofbeauty22.blogspot.gr κάνουν μια μοναδική προσφορά για τους αναγνώστες του blog: 

Σας δίνουν τη δυνατότητα να απολαύσετε ένα manicure με απλό βερνίκι, απλό χρώμα ή γαλλικό στην τιμή του 1 ευρώ αντί των 8,90 ευρώ!

Αρκεί μόνο να κλείσετε ηλεκτρονικά το ραντεβού σας στο www.prettysaloon.com χρησιμοποιώντας τον εκπτωτικό κωδικό "dreamofbeauty22".


Διευκρινίσεις:
Ισχύει μόνο για on-line ραντεβού που θα κλείσετε με χρήση του κωδικού από το blog. Μπορεί να γίνει μόνο μία χρήση ανά λογαριασμό και τα ραντεβού θα πρέπει να κλειστούν ως και τις 31/08/2013. 


Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τη χρήση του κωδικού, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω e-mail στο dreamofbeauty22@gmail.com ή μέσω inbox στη σελίδα του blog  www.facebook.com/pages/Dream_Of_Beauty.




6 σχόλια: