Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Αποχαιρετώντας το 2013 με 13 αγαπημένα προϊόντα για τον Δεκέμβριο!








Το πρώτο post του νέου έτους είναι γεγονός! Σας εύχομαι η νέα χρονιά να είναι γεμάτη αγάπη, χαρά, ευτυχία και πάνω από όλα υγεία για όλες και όλους!


Σκέφτηκα, λοιπόν, να πούμε αντίο στο 2013 μαζί αναφέροντας τα 13 προϊόντα ομορφιάς που αγάπησα περισσότερο τον τελευταίο μήνα του χρόνια ή μάλλον τα 12+1 πράγματα, μιας και το τελευταίο είναι μια ιδιαιτέρως γλυκιά έκπληξη που δεν ανήκει στον κόσμο της ομορφιάς. Ας ξεκινήσουμε!





#1 Dove ~ Body Wash, Blue fig & Orange Blossom Scent

Αφροντούς θρέψης από την αγαπημένη Dove με σύκο και άνθη πορτοκαλιάς. Υπέροχο, γλυκό άρωμα φρεσκάδας που μένει στο δέρμα και μετά το μπάνιο, κρεμώδης σύνθεση και πλούσια υφή είναι τα χαρακτηριστικά του που με κάνουν να το λατρεύω!



#2 Yves Rocher ~ Shower Cream, Jardins du Monde

Το πρώτο προϊόν που δοκίμασα από τη συγκεκριμένη εταιρία, το οποίο με άφησε και απόλυτα ικανοποιημένη. Πρόκειται για ένα αφρόλουτρο με ινδικό βαμβάκι, βασισμένο σε βιολογική φόρμουλα και με μια ιδιαίτερα φιλική προς το περιβάλλον φιλοσοφία, μιας και ακόμη και το μπουκάλι του είναι ανακυκλώσιμο. Μυρίζει εξαιρετικά, ενώ το άρωμα του μένει για αρκετή ώρα στο δέρμα μου. Το αγαπώ!



#3 Panthenol EXTRA ~ Body Milk

Θρεπτικό γαλάκτωμα σώματος με βιταμίνες Α και Ε. Προσφέρει εντατική ενυδάτωση παρά την ελαφριά υφή του, ενώ έχει και αναπλαστικές ιδιότητες. Μυρίζει πολύ ευχάριστα, ενώ το άρωμά του συνδυάζεται πολύ καλά με το αφρόλουτρο της Yves Rocher. Δείτε αναλυτικό review εδώ.



#4 & #5 Dove ~ Beauty Finish Deodorants, spray & roll on



Πρόκειται για δύο αποσμητικά - αντιιδρωτικά προϊόντα σε μορφή σπρέι και roll on. Περιέχουν 1/4 ενυδατικής κρέμας, έχουν 0% αλκοόλ και προσφέρουν, όπως αναφέρουν 48ωρη προστασία. Έχουν ένα πολύ γλυκό, αλλά διακριτικό άρωμα και τα χρησιμοποιώ σε συνδυασμό (όπως έχω αναφέρει πως προτιμώ να χρησιμοποιώ τα αποσμητικά σε μορφή roll on και ύστερα σε μορφή σπρέι), ώστε να έχω το αποτέλεσμα που θέλω και να διαρκεί όλη τη μέρα. 



#6 Κρέμα προσώπου και σώματος ~ Our Pure Soap "Oups"

Μια κρέμα που παρέχει εντατική ενυδάτωση και θρέψει στο δέρμα που πραγματικά την αισθάνεστε ακόμα και την επόμενη μέρα! Περιέχει μαστίχα και βανίλια, συστατικά που της δίνουν ένα πολύ όμορφο άρωμα και λάτρεψα να τη χρησιμοποιώ στα πόδια μου μετά την αποτρίχωση. Μπορείτε να τη βρείτε μέσω facebook στη σελίδα Our Pure Soap - "Oups", ενώ μπορείτε να βρείτε επιπλέον πληροφορίες, καθώς και review για άλλα προϊόντα τους εδώ.



#7 Lierac ~ Huile Sensorielle

Ένα έλαιο εμπλουτισμένο με τα συστατικά τριών λευκών λουλουδιών, κατάλληλο για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά.  Έχει ξηρή σύσταση, πράγμα που σημαίνει πως δεν αφήνει καθόλου λιπαρότητα στο δέρμα και προτίμησα να το χρησιμοποιώ στα μαλλιά. Μετά το λούσιμο εφαρμόζω μια μικρή ποσότητα στις άκρες των μαλλιών και τα αφήνει απαλά, βοηθά στο να χτενιστούν ευκολότερα, ενώ τους δίνει και ένα πολύ όμορφο, διακριτικό άρωμα. Κάποιες φορές, το χρησιμοποιώ και μετά το σίδερο, ώστε να ενυδατώσω τις άκρες. Επίσης, θα σας κρατήσει πραγματικά πολύ καιρό, αφού προσωπικά το χρησιμοποιώ non-stop εδώ και 1,5 περίπου μήνα και των μπουκαλάκι των 15 ml που έχω έχει κατέβει ελάχιστα! 


#8 Aim ~ White System

Η οδοντόκρεμα που τελευταία έχει γίνει η αγαπημένη μου! Σας είχα μιλήσει και σε παλαιότερο post για την ιδανική οδοντόκρεμα για λεύκανση που βρήκα και ήρθε η ώρα να σας μιλήσω γι'αυτή. Αναφέρει πως θα δείτε ορατά αποτελέσματα μετά από χρήση δύο εβδομάδων, αλλά προσωπικά είδα μετά από τις πρώτες κιόλας χρήσεις, αν και θα πρέπει να αναφέρω πως δεν αντιμετωπίζω ιδιαίτερα μεγάλο πρόβλημα με κιτρίνισμα, ούτε καπνίζω. Επίσης, στη σύνθεσή της περιέχονται μικροκόκκοι που βοηθούν στον αποτελεσματικό καθαρισμό των δοντιών, ενώ αφήνει μια αρκετά έντονη αίσθηση φρεσκάδας που προσωπικά επιζητώ σε μια οδοντόκρεμα. Τέλος, στη συσκευασία της υπάρχει τυπωμένος οδηγός με τους χρωματικούς τόνους των δοντιών, ώστε να δείτε σε ποιον τόνο βρίσκονται τα δικά σας δόντια, αλλά και σε ποιον θα φτάσουν μετά τη χρήση της.



#9 Kerasol ~ Ultra 20, Foot Softening Cream

Κρέμα για εντατική ενυδάτωση των ποδιών. Χωρίς να έχει καθόλου λιπαρή σύσταση, αφήνει πολύ μαλακά τα πόδια, ενώ έχει πολύ ήπια μυρωδιά. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξετε είναι πως λόγω της περιεκτικότητάς της σε AHA, δε θα πρέπει να τη χρησιμοποιείτε πριν από έκθεση στον ήλιο. Τη βρίσκετε σε φαρμακεία, αλλά στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.healthy-scoop.com. Μπορείτε, επίσης, να διαβάσετε αναλυτικό review εδώ.



#10 Glamorous ~ Liquid Eyeliner

Ένα πολύ ικανοποιητικό, αλλά και πολύ οικονομικό προϊόν. Έχει πολύ καλή χρωματική απόδοση, αρκετά καλή διάρκεια, ενώ το βουρτσάκι του ενδύκνειται για μεσαία και παχιά γραμμή. Το μόνο αρνητικό που μπορώ να βρω είναι πως το βουρτσάκι είναι κατάλληλο για όσες είναι ήδη εξοικειωμένες με τη χρήση eyeliner. 



#11 Essence ~ Powder Eyeliner & Eyeshadow

Ένα πολύ ιδιαίτερο προϊόν, μιας και είναι ένα eyeliner σε μορφή σκιάς/πούδρας. Έχει πολύ έντονη χρωματική απόδοση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί του κλασικού eyeliner, αν και εγώ το χρησιμοποιώ για να "σετάρω" τη γραμμή του κλασικού eyeliner, ώστε να κάνω το αποτέλεσμα απόλυτα έντονο και σταθερό πραγματικά για όλη τη μέρα.








 #12 Exelia - Eye Cream


πηγή:
www.exelia-cosmetics.com

Αντιρυτιδική και συσφικτική κρέμα ματιών με πανθενόλη, υαλουρονικό οξύ, εκχύλισμα βελανιδιάς, έλαιο jojoba, βούτιρο καριτέ, βιταμίνη Ε και πολλά άλλα άκρως ευεργετικά συστατικά για το δέρμα μας (που λείπει από τη γενική φωτογραφία, μιας και ξέχασα να την προσθέσω!). Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και προσφέρει πολύ καλή ενυδάτωση, χωρίς να βαραίνει το δέρμα. Τη χρησιμοποιώ πρωί και βράδυ, ενώ είναι η αγαπημένη μου επιλογή για χρήση πριν το μακιγιάζ, καθώς λειτουργεί ως εξαιρετική βάση, για να απλωθούν όλα τα προϊόντα ομοιόμορφα, χωρίς να "σπάσουν" κατά τη διάρκεια της μέρας. Σύντομα έρχεται review για προϊόντα της Exelia.



#13 Lacta - Bubbly



Τελευταίο και καλύτερο! Όσες αγαπάτε τη σοκολάτα και την καραμέλα και ειδικά τον συνδυασμό τους, θα το λατρέψετε! Μια μικρή -δυστυχώς!- μπάρα σοκολάτας και ρευστή καραμέλα είναι ό,τι καλύτερο για να γλυκάνετε την κάθε στιγμή σας!






Και κάπου εδώ η ανάρτηση έφτασε στο τέλος της. Και πάλι θα σας ευχηθώ να έχετε ένα υπέροχο 2014! Θα χαρώ να μοιραστείτε, όπως πάντα, μαζί μας τη γνώμη σας για όποιο από τα παραπάνω προϊόντα έχετε δοκιμάσει, αλλά και να μας πείτε το δικό σας αγαπημένο προϊόν για τον Δεκέμβριο που μας πέρασε.



Σας φιλώ!




10 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφα όλα!
    Ζήλεψα την σοκολάτα! ;)
    Καλή Χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ! Η αλήθεια είναι πως η σοκολάτα είναι μεγάλος πειρασμός! χαχα
      Καλή χρονιά κ σε σένα, Ελευθερία μου :)

      xx

      Διαγραφή
  2. αααα κι εγω θελω αυτη τη σοκολατα!yum!
    αυτη την εποχη χρησιμοποιω κι εγω ενα αφροντους απο την ιδια σειρα του yves rocher με αμυγδαλο και ειναι τε λει οοοο! επισης εχω ανοιχτο κι ενα αφρολουτρο της dove παλι με αμυγδαλο και ειναι κι αυτο θεικο!
    πολλα φιλακια και καλη χρονια γεματη ομορφια!
    Κατερινα http://beautifulgirlsgroup.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τη σοκολάτα να τη δοκιμάσεις, θα τη λατρέψεις! Από τα αφρόλουτρα της Yves Rocher δοκίμασα πρόσφατα κ αυτό με τη γαρδένια κ τρελάθηκα! Η Dove είναι λατρεμένη εταιρία, τι να λέμε! Σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και εύχομαι τα καλύτερα κ για σένα :) Καλή χρονιά!

      xx

      Διαγραφή
  3. Σ'ευχαριστούμε πολύ για την αναφορά σου στο post..Πολύ ωραία όλα.Καλή Χρονιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πάρα και χαίρομαι πολύ που σας άρεσε! Καλή χρονιά κ σε εσάς :)

      xx

      Διαγραφή
  4. πολύ ωραία όλα!θα πάω να ρίξω μια ματιά το eyeliner της glamorous!

    http://touchyourownbeauty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσαν! Εγώ ήδη είμαι για δεύτερο μπουκαλάκι, μιας και το πρώτο σχεδόν άδειασε!

      xx

      Διαγραφή