Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Empties: Προϊόντα περιποίησης






Το 2ο μέρος της ανάρτησης για προϊόντα που χρησιμοποίησα μέχρι τέλους είναι εδώ και αφορά περιποίηση προσώπου και σώματος και πιο random προϊόντα. Πάμε αναλυτικά να δούμε τη γνώμη για το κάθε ένα από αυτά:




Fresh Line - Vanilla & Musk Shower Gel
Ένα λατρεμένο αφρόλουτρο με βανίλια, musk και χαμομήλι. Έχει μαλακτικές ιδιότητες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για αρωματοθεραπεία! Έχει αρκετά ρευστή σύνθεση, ενώ στη συσκευασία έχει αρκετούς ιριδισμούς, οι οποίοι όμως δε μένουν στο δέρμα. Κάνει αρκετό αφρό και το άρωμα του μένει στο σώμα μετά το μπάνιο. Το αγαπώ και με την πρώτη ευκαιρία θα το αναζητήσω ξανά!




Palmolive - Ayurituel joyous 
Αφροντούς με ινδικό mulberry και άνθος λωτού. Έχει μια αισθησιακή μυρωδιά, γλυκιά και ανατολίτικη με πολύ καλή διάρκεια στο δέρμα μετά το μπάνιο. Είναι παχύρρευστο, χρειάζεστε λίγη ποσότητα για κάθε χρήση και κάνει πολύ πλούσιο αφρό. Τέλος, είναι πολύ οικονομικό και το βρίσκετε ακόμη και σε κάθε super market!




Bettina Barty - Vanilla Bath & Shower Gel
Το κλασικό αφρόλουτρο σε travel size που έρχεται δώρο με κάθε κρέμα σώματος της συγκεκριμένης εταιρίας. Έχει την αγαπημένη μου μυρωδιά βανίλιας σε μια αρκετά γλυκιά εκδοχή και συνδυάζεται υπέροχα με την αντίστοιχη κρέμα σώματος ή με όποια άλλη έχει την ίδια μυρωδιά. Εάν χρησιμοποιηθεί μόνο του, δεν αφήνει το άρωμά του στο δέρμα, αλλά σε προσφορά με την κρέμα σώματος είναι πολύ καλό deal που προτιμώ συχνά.




Body butter - Pink Rose
Πλούσιο βούτυρο σώματος με αγνά, φυσικά συστατικά που το βρίσκετε στο mypharmacity.gr αποκλειστικά. Είναι cruelty free προϊόν και δεν περιέχει parabens. Το άρωμά του είναι ακριβώς σαν αυτό του ροδόνερου και μένει στο δέρμα για 2-3 ώρες μετά την εφαρμογή. Ενυδατώνει αρκετά, αλλά όχι σαν τα κλασικά βούτυρα σώματος. Το αποτέλεσμά του θυμίζει περισσότερο μια καλή ενυδατική κρέμα σώματος. Το ίδια συμβαίνει και με την υφή του, καθώς δεν είναι πολύ πηχτό. 




Oriflame -Feet Up
Θρεπτική κρέμα ποδιών με έλαια από άνθη πορτοκαλιάς και σπόρο σίκαλης. Είναι ένα ελαφρύ προϊόν που προσφέρει ήπια ενυδάτωση, αλλά απορροφάται σχετικά γρήγορα. Έχει μια δροσερή μυρωδιά, αλλά όχι ιδιαίτερα ευχάριστη. Απλώνεται εύκολα στα πέλματα και την προτιμούσα για χρήση μετά το πρωινό ντουζ. Δεν είδα κάποιο αποτέλεσμα στα πόδια μου όσο τη χρησιμοποιούσα, αλλά δεν είναι κακό προϊόν.




Garnier - Ντεμακιγιάζ Ματιών Express 2 σε 1
Διφασικό ντεμακιγιάζ ματιών, που υπόσχεται πως αφαιρεί αδιάβροχα προϊόντα, αλλά και πως περιποιείται τις βλεφαρίδες. Είναι άοσμο και έχει μη λιπαρή υφή, ενώ δεν προκαλεί καμιά απολύτως ενόχληση στα μάτια. Όσον αφορά τη διαδικασία του ντεμακιγιάζ, όμως, θα έλεγα πως κάνει μέτρια δουλειά. Αδιάβροχα προϊόντα δεν αφαιρεί, αλλά είναι ικανοποιητικό προϊόν για το απλό καθημερινό σας ντεμακιγιάζ. Τέλος είναι αρκετό οικονομικό και παρότι περιέχει μόνο 125 ml, μου διήρκησε περίπου 2 μήνες.




Victoria Silk Touch - Face Wash Creamy
Ένα κρεμώδες καθαριστικό προσώπου, κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Έχει ήπια μυρωδά σαπουνιού, καθαρίζει αξιοπρεπώς το δέρμα μετά το νταμακιγιάζ ή στον πρωινό σας καθαρισμό και είναι αρκετά ενυδατικό. Δεν έχει κάποια ιδιαίτερη δράση, αλλά δεν υπόσχεται και κάτι τέτοιο. Είναι στα 100 ml, στοιχίζει 2 ευρώ και είναι μια ok επιλογή για ταξίδια ή για όσες αναζητούν ένα απλό, αλλά ικανοποιητικό καθαριστικό προσώπου. Κυκλοφορεί και σε εκδοχή αφρού, την οποία και θα ήθελα να δοκιμάσω κάποια στιγμή.




Apivita - Βιολογικό διάλυμα πρόπολης
Πολυσυζητημένο προϊόν στον χώρο μας και must have για όσες αντιμετωπίζουν προβλήματα ακμής και προτιμούν τις φυσικές λύσεις με βιολογικά προϊόντα. Το χρησιμοποίησα ως τονωτική λοσιόν σε όλο το πρόσωπο μετά τον καθαρισμό, αλλά και τοπικά όπου εμφάνιζα ατέλειες. Η δεύτερη χρήση είναι και αυτή που προτίμησα, μιας και έχει την τάση να αφυδατώνει αρκετά το πρόσωπο. Το δεύτερο μείον του είναι πως έχει μια υπερβολικά άσχημη μυρωδιά, που ευτυχώς φεύγει σχετικά γρήγορα και δε μένει στο πρόσωπό σας. Λειτουργεί αρκετά καλά στην αντιμετώπιση της ενεργής ακμής και βοηθάει τα σπυράκια που είναι σε έξαρση να φύγουν γρηγορότερα. Αναζητήστε το σε on-line φαρμακεία, μιας και προσωπικά το αγόρασα γύρω στα 10 ευρώ, αλλά μέσω internet, το βρίσκετε έως και στη μισή τιμή. Τέλος, είναι στα 50 ml, ποσότητα που θα σας κρατήσει αρκετό καιρό.


                                                                                          Victoria - Express Nail
Πρόκειται για το κλασικό ξεβαφτικό νυχιών με σφουγγαράκι. Γενικά, αγαπώ αυτή την εκδοχή ξεβαφτικού νυχιών και είπα να δοκιμάσω και αυτή την πολύ οικονομική εκδοχή του, η οποία και με απογοήτευσε πλήρως. Δεν αφαιρούσε καλά το βερνίκι, μετά από 1-2 χρήσεις γέμισε χρώμα, με αποτέλεσμα να λερώνει το δάχτυλο σε κάθε εφαρμογή και τέλος, το σφουγγαράκι του άρχισε να κόβεται και να βγαίνουν κομμάτια του την τρίτη φορά που πήγα να το χρησιμοποιήσω. Η μόνη χρησιμότητα του είναι, να αφαιρείτε με αυτό το βερνίκι, όταν χαλάει κάποιο από τα νύχια σας την ώρα που τα βάφετε, χωρίς να φοβάστε πως πιάνοντας το βαμβάκι θα καταστρέψετε κ το υπόλοιπο μανικιούρ σας. Πλεόν έχω στραφεί στο ημιμόνιμο και έχω απαλλαγεί απ'αυτά...



Carnaby - Αποτριχωτικό κερί Aloe Vera & Spring
Η αγαπημένη μου μέθοδος για αποτρίχωση στο άνω χείλος. Πρόκειται για ζεστό κερί που έρχεται σε μεταλλικό κύπελο, το οποίο και θερμαίνετε. Απλώνετε με την ειδική ξύλινη σπάτουλα το προϊόν στην περιοχή που επιθυμείτε και σε 4-5 δευτερόλεπτα το κερί έχει στεγνώσει και απλά το τραβάτε. Όχι ταινίες, όχι ερεθισμοί και άψογο αποτέλεσμα που διαρκεί μια εβδομάδα. Δεν το αλλάζω με τίποτα! Η εκδοχή spring μάλιστα έρχεται και με ένα όμορφο λουλουδένιο άρωμα.



Refan  - Άρωμα τύπου "La vie est belle,  Lancome"
Ένα ακόμη άρωμα τύπου αυτής της εταιρίας σε μια αρκετά ικανοποιητική εκδοχή. Βρίσκω πως τα αρώματά τους μοιάζουν κατά πολύ στα αυθεντικά και έρχονται σε αρκετά όμορφες συσκευασίες για τα δεδομένα των αρωμάτων τύπου, αλλά υστερούν σε διάρκεια. Μένουν γύρω στις 2-3 ώρες στο δέρμα και θεωρώ πως δεν αξίζουν τα χρήματά τους, καθώς είναι από τα ακριβότερα αρώματα τύπου με τα 50ml αρώματος να κοστίζουν 10 ευρώ. 




Όπως κάθε φορά, θα χαρώ να μου πείτε τη γνώμη σας για όσα προϊόντα σας ανέφερα, αλλά και να μοιραστείτε μαζί μας ποια προϊόντα τελειώσατε εσείς το τελευταίο διάστημα.

Σας φιλώ!



4 σχόλια:

  1. Εχω τον αφρο απο victoria!ειναι οκ για καθημερινη χρηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φανταστικά τα προϊόντα τα δοκίμασα!! Ευχαριστωωωω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα, Βάσια μου :) Ποια προϊόντα αφορά το σχόλιό σου; Ρωτάω, γιατί υποθέτω πως δεν αναφέρεσαι σ'αυτά του συγκεκριμένου άρθρου :)

      xx

      Διαγραφή