Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Empties Vol. II




Μιας και έχω πάααρα πολύ καιρό να κάνω post με empties μάζευα, μάζευα και μάζευα προϊόντα, η "σακουλίτσα" (μάλλον της ταιριάζει καλύτερα η κατάληξη -άρα χοχο) γέμισε και γέμισα δεύτερη  και κάπου εκεί άρχισα να πετάω μερικά! Σήμερα πήρα απόφαση, λοιπόν, να αρχίσω να σας μιλάω γι'αυτά λίγα λίγα και να τα μοιράσω σε 2-3 posts, ώστε να μη γίνουν βαρετές οι αναρτήσεις... Πάμε να τα δούμε!



Pantene Hair Spray


Λακ για μέγιστο κράτημα, κατάλληλο για κανονική και χοντρή τρίχα που παρέχει μέγιστο κράτημα. Μυρίζει όμορφα (και έντονα), προσφέρει καλό κράτημα χωρίς να κολλάει τα μαλλιά και μου άρεσε ιδιαίτερα ότι φεύγει με ένα απλό βούρτσισμα (πολλές λακ το υπόσχονται, αλλά ελάχιστες το κάνουν).
Την έχω αγοράσει αρκετές φορές και τη βρίσκω ιδανική για ένα απλό φορμάρισμα στα δικά μου ίσια και με λεπτή τρίχα μαλλιά.




Wellaflex - fresh up spray για μπούκλες


Το χρησιμοποιώ, για να κάνω σπαστά τα ολόισιά μου μαλλια και τολμώ να πω πως κάνει την καλύτερη δουλειά από κάθε παρόμοιο προϊόν. Δε βαραίνει καθόλου, δεν ξηραίνει την τρίχα, βοηθά στο να σχηματιστούν κυματισμοί ακόμα και σε ίσια μαλλιά που διαρκούν και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε νωπά και στεγνά μαλλιά, για ανανέωση. Ένα μικρό μειονέκτημα είναι πως θέλει προσοχή κατά την εφαρμογή, ώστε να απλωθεί πάρα πολύ καλά, για να μην αφήσει την εντύπωση "ζελέ" στα μαλλιά (που προσωπικά απεχθάνομαι) και ένα μεγάλο μειονέκτημα που με αποτρέπει από το να το αγοράσω ξανά: μυρίζει άθλια... Μεγάλο μείον για μένα!




 Palette Hairspray



Η λακ που είναι σταθερή αξία για πολλές από εμάς. Λατρεύω τη μικρή συσκευασία της που είναι ιδανική για ταξίδια, τσάντα κ.λπ. και αγαπώ το αποτέλεσμά της. Μόνο μείον της είναι ότι κολλάει κάπως τα μαλλιά και γι'αυτό την προτιμώ σε χτενίσματα που θέλω πολύ καλό κράτημα (π.χ. κάποιος "ατημέλητος" κότσος).



Imolia - Nail polish remover


Ένα ασετόν που δε θα αγοράσω ξανά. Πολύ οικονομικό μεν, αλλά καθόλου αποτελεσματικό. Ισχυρίζεται πως η σύνθεσή του δεν ξηραίνει τα νύχια, κάτι που ισχύει, μιας και είναι ιδιαίτερα ήπιο. Τόσο ήπιο, όμως, που δεν κάνει καλά τη δουλειά του, μιας και χρειάζεται πολλή ποσότητα και αρκετό βαμβάκι για ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα. Για glitter δε συζητάμε καν.


Radiant - Illuminator (No 07, mint)


Ένα πράσινο κονσίλερ, που λειτουργεί ως καλυπτικό για τις κοκκινίλες. Ιδιαίτερα αποτελεσματικό, στρώνει όμορφα, χωρίς να μαζεύει ή να κάθεται άσχημα σε γραμμές και με πολύ καλή διάρκεια. Το συγκεκριμένο είναι δείγμα και σίγουρα θα αγόραζα το full size, μιας και είναι ένα εξαιρετικό προϊόν σε πολύ καλή τιμή.



Pom Pon - μαντηλάκια ντεμακιγιάζ


Είναι κατάλληλο για ευαίσθητα δέρματα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πρόσωπο και μάτια. Το μακιγιάζ -ακόμα και η μάσκαρα- αφαιρούνται ιδιαίτερα καλά και τα μαντηλάκια είναι καλής ποιότητας και αρκετά νωπά, ώστε να λειτουργούν, όπως πρέπει. Δεν προκαλούν κανέναν ερεθισμό, αλλά βρήκα δυσάρεστη την τόσο έντονη οσμή τους. Μυρίζουν όμορφα και το άρωμα τους θυμίζει αρκετά γαρδένια, αλλά παρότι είμαι φαν των έντονων μυρωδιών, βρίσκω υπερβολική μια τόσο έντονη οσμή για ένα προϊόν που χρησιμοποιείται στο πρόσωπο.



Essence - Soft mousse make-up


Ένα από τα αγαπημένα μου foundation. Έχει πολύ καλή κάλυψη, πουδρένια υφή, εντελώς ματ τελείωμα και καλή διάρκεια. Η απόχρωσή του 04, ivory είναι ιδανική για τη δική μου αρκετά ωχρή επιδερμίδα (σπάνιο για make up της essence), αλλά θα προτιμούσα να έρχεται σε μεγαλύτερη συσκευασία και ας κόστιζε κάτι παραπάνω, αφού το συγκεκριμένο βαζάκι περιέχει ποσότητα κατάλληλη για διάστημα μικρότερο του ενός μήνα, αν το χρησιμοποιείτε συχνά.



Έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω προϊόντα; Θα χαρώ να μοιραστείτε μαζί μας την άποψή σας!
Σας φιλώ, Beauties!



11 σχόλια:

  1. tha ithela poli na dokimasw tis wella to spray gia tis mpoykles! akougetai teleia idea:)
    exw kai ena diagonismo sto FB gia ena NYX beauty set! an theleis perna:)
    filakiaaa

    www.fashionrailways.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχεις απόλυτο δίκιο!Το πράσινο κονσίλερ βοηθά πολύ στις προβληματικές επιδερμίδες. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. emena pali mou aresan ta mantilakia!!
    alla exeis dikio gia to aseton...to eixa agorasei palia...einai xaliaaaaaaa!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν ενοχλεί το άρωμα, είναι αποτελεσματικά τα μαντηλάκια :) Για το ασετόν δεν το συζητάμε, αποτυχία!

      Διαγραφή
  4. θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω το σπρέυ για τις μπούκλες. Δεν νομίζω ότι θα με ενοχλεί ιδιαίτερα η μυρωδιά!
    Επίσης, μιας που μιλάμε για καλλυντικά, θα σου συνιστούσα να δοκιμάσεις μία BB Cream της Maybelline, αν δεν την έχεις δοκιμάσει ήδη. Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό. Είναι καλυπτική χωρίς να βαραίνει την επιδερμίδα και ιδανική για το καλοκαίρι.

    http://fashionofad.blogspot.gr/

    xo xo
    Olie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου συνιστώ να το μυρίσεις πριν το πάρεις πάντως, γιατί εγώ δυσκολεύτηκα να το τελειώσω :/ Την bb της maybelline την πήρα μόλις χθες στην καινούρια της εκδοχή (την μπλε) και έχω ακούσει τα καλύτερα! Ελπίζω να μου αρέσει όσο κ σε σένα! :)
      xx

      Διαγραφή
  5. Το radiant illuminator το έχω στο rose χρώμα και είναι υπέροχο!

    xx
    FashionEvELand | FEEL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το έχω βάλει στο μάτι! Το δοκίμασα πρόσφατα σε tester στα hondos και μου άρεσε πολύ! :)
      xx

      Διαγραφή
  6. Το έχω δοκιμάσει νομίζω το ασετόν της Imolia και όντως δεν αφαιρεί βερνίκια με shimmer ή glitter!

    ΑπάντησηΔιαγραφή