Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Αγαπημένα Ιουνίου - June Favourites!




Μας αποχαιρέτησε και ο Ιούνιος και είμαστε επισήμως στην καρδιά του καλοκαιριού! Σε όσες είστε σαν και εμένα και δεν αγαπάτε το καλοκαίρι και τη ζέστη έχω να πω, κουράγιο φίλες μου, μετράμε αντίστροφα! Αυτόν τον -ομολογουμένως- δύσκολο και "καυτό" μήνα προτίμησα κυρίως ελαφρύ μακιγιάζ και χρησιμοποίησα περισσότερο προϊόντα περιποίησης. Πάμε να ρίξουμε μια ματιά!

Μαντηλάκια ντεμακιγιάζ Septona


Πρόκειται για υγρά μαντηλάκια με αμυγδαλέλαιο και γάλα και είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Επίσης, είναι οφθαλομολογικά ελεγμένα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για αφαίρεση του μακιγιάζ των ματιών. Μυρίζει πολύ όμορφα, αφαιρούν πολύ καλά το μακιγιάζ (αν και πάντα κάνω και ντεμακιγιάζ με cleanser, γιατί δεν αν δεν πέσει σαπουνάκι και νερό δε νιώθω καθαρό το δέρμα μου, όπως έχω πει και άλλες φορές) και αφήνουν μια αίσθηση ενυδάτωσης και απαλότητας. Ακόμα μου αρέσει ιδιαίτερα που δεν ερεθίζουν καθόλου το ευαίσθητο σημείο γύρω από τα μάτια. Είναι πολύ οικονομικά και συχνά τα βρίσκετε σε προσφορά 1+1. 
Τα είχα συμπεριλάβει και στην ανάρτηση για τη βραδινή μου ρουτίνα.


Dry Shampoo - Girlz Only


To ξηρό σαμπουάν της εταιρίες Girlz Only είναι ιδανική λύση για να φρεσκάρετε τα μαλλιά σας τη δεύτερη μέρα μετά το λούσιμο και, εάν έχετε λιπαρά μαλλιά, όπως και εγώ, θα σας λύσει τα χέρια! Δίνει υπέροχο άρωμα, φρεσκάρει και προσφέρει όγκο και ωραία κίνηση. Το βρίσκετε μέσω της εταιρίας Celebrities Eyelashes (δείτε περισσότερες λεπτομέρειες σε αναλυτικό review μου εδώ). Ξεχώρισα τη φρουτένια και γλυκιά μυρωδιά του "Party nights". Το αγάπησα!

Feet Up - Oriflame
soothing foot cream


Πρόκειται για μια πλούσια κρέμα θρέψης, εμπλουτισμένη με έλαια από άνθη πορτοκαλιάς και σπόρο σίκαλης. Μυρίζει όμορφα, ενυδατώνει πάρα πολύ καλά τα πέλματα και βοηθάει στην αίσθηση "καψίματος" μετά από μια κουραστική μέρα. Παρότι η υφή της είναι παχύρρευστη, αν απλώσετε μικρή ποσότητα θα απορροφηθεί σχετικά εύκολα και μετά από λίγη ώρα δε θα αφήσει καθόλου λιπαρότητα, κάτι που με έκανε να τη χρησιμοποιώ σχεδόν σε καθημερινή βάση, ακόμα και αν σκόπευα να βγω και όλες ξέρουμε συνήθως πως γλιστράνε τα ενυδατωμένα ποδαράκια μας στα πεδιλάκια! Μ'αυτή έλυσα το πρόβλημα.


Anti-cellulite Day Gel - Oriflame, "Pefect Body" 


Τζελ ημέρας που δρα ενάντια στην κυτταρίτιδα και στο τοπικό πάχος, ενώ υπόσχεται και σύσφιξη. Χρησιμοποιείται πρωί και χρειάζεται ελαφρύ μασάζ, για να δουλέψει. Προσωπικά, βρήκα ότι βοηθά στη σύσφιξη και στην απαλότητα του δέρματος, αλλά το λάτρεψα για τους εξής λόγους: έχει υπέροχο άρωμα πορτοκαλιού, ως τζελ έχει πολύ ανάλαφρη υφή και απορροφάται αμέσως και αφήνει μια μοναδική αίσθηση δροσιάς και φρεσκάδας. Ό,τι καλύτερο για τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες! Love it!

Yummy mummy - That's Better Cosmetics


Ένα ενισχυμένο τζελ αδυνατίσματος για καθημερινή χρήση. Συνίσταται να χρησιμοποιείται 2 φορές την ημέρα, κάνοντας ελαφρύ μασάζ έως ότου απορροφηθεί. Χρησιμοποίησα 2 φακελάκια (συνολικά περίπου 20ml), οπότε δεν έχω γνώμη για την αποτελεσματικότητά του, αλλά λάτρεψα το άρωμα του, το πόσο εύκολα απορροφάται και την αίσθηση δροσιάς και ανανέωσης που αφήνει. Σίγουρα θα ήθελα να δοκιμάσω το full size!
Δείτε τη γνώμη μου για τα προϊόντα της That's Better Cosmetics εδώ.



Colour Protect - Kyana
2phase restoring spary



Διφασικό spray αναδόμησης, που ενυδατώνει και αναδομεί τα ταλαιπωρημένα μαλλιά. Επίσης, είναι κατάλληλο για βαμμένα μαλλιά, αφού βοηθά στη προστασία του χρώματος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε στεγνά ή βρεγμένα μαλλιά, μυρίζει πολύ όμορφα, δεν είναι καθόλου βαρύ, δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας και θυμίζει leave in conditioner στη χρήση. Πολύ ικανοποιητικό προϊόν και αρκετά οικονομικό! 
Σύντομα θα ακολουθήσει αναλυτικό review για προϊόντα της εταιρίας Kyana.


Dry Comfort - Nivea
anti-perspirant


Πρόκειται για ένα αντι-ιδρωτικό προϊόν που υπόσχεται αποτελεσματική ρύθμιση της εφίδρωσης. Περιέχει μεταλλικά άλατα, παρέχει 48ωρη προστασία και απαλή περιποίηση, ενώ είναι δερματολογικά ελεγμένο και απαλλαγμένο από οινόπνευμα και χρωστικές ουσίες. Πραγματικά, κάνει ό,τι ακριβώς υπόσχεται! Κρατάει μακριά τον ιδρώτα για όλη τη μέρα, απορροφάται πολύ γρήγορα (πράγμα που μετράω στα μεγάλα συν του, μιας και απεχθάνομαι την αίσθηση που έχει το αποσμητικό μέχρι να στεγνώσει πλήρως) και η δράση του διαρκεί για πολλές ώρες. Μυρίζει όμορφα, αλλά το άρωμα του δε μένει για παραπάνω από 5-6 ώρες, οπότε χρησιμοποιώ και κάποιο body spray μέσα στη μέρα για έξτρα αίσθηση φρεσκάδας.


Dalacin C - Pfizer


Ένα πολύ αποτελεσματικό προϊόν ενάντια στην ακμή, για το οποίο σας έχω μιλήσει αρκετές φορές. Λειτουργεί κατά της ήδη υπάρχουσας ακμής, αλλά και προοληπτικά σε περιοχές που ετοιμάζεται να βγει ένα σπυράκι. Δεν ξηραίνει καθόλου την επιδερμίδα, δρα πολύ γρήγορα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί όσες φορές θέλετε μέσα στη μέρα. Επίσης, είναι πάρα πολύ οικονομικό (το βρίσκετε σε φαρμακεία γύρω στα 3 ευρώ) και όσες αντιμετωπίζετε πρόβλημα ακμής αξίζει να το δοκιμάσετε, θα με θυμηθείτε!

Deyellowing - Beauty Line Cosmetics
therapy, Νο 903


Πρόκειται για μια βάση που προστατεύει τα νύχια από το κιτρίνισμα. Στεγνώνει γρήγορα, πραγματικά δρα ενάντια στο κιτρίνισμα (ακόμα και θεραπευτικά, εάν είναι ήδη κίτρινα τα νύχια σας, όταν το απλώσετε), στεγνώνει γρήγορα και δεν επιβαρύνει το νύχι μετά την εφαρμογή και άλλων στρώσεων μανό. Αυτό με έκανε να το ξεχωρίσω, επίσης, είναι και το ότι επιτείνει τη διάρκεια του μανικιούρ σας για αρκετές μέρες! Κάνει ισάξια ή και καλύτερη δουλειά από άλλα πολύ ακριβότερα αντίστοιχα προϊόντα.

4απλή παλέτα "berry love" - Avon


Υπέροχες γήινες αποχρώσεις, με πολύ ωραία απόδοση και διάρκεια. Δουλεύονται εύκολα, είναι πολύ σταθερές και μπορούν να δώσουν από ένα ήπιο πρωινό αποτέλεσμα έως ένα έντονο βραδινό. Τη χρησιμοποίησα σχεδόν σε κάθε μακιγιάζ μου και θα συνεχίσω ακάθεκτη!


 Lip crayon "reddy for me" - Avon



Ένα εκθαμβωτικό κόκκινο, ιδιαίτερα σταθερό σε μια πολύ πρακτική μορφή μηχανικού μολυβιού. Εφαρμόζεται με ακρίβεια μένει αναλλοίωτο πάρα πολλές ώρες και έχει ματ τελείωμα. Περιέχει μικρά glitter σε χρυσαφί τόνους, που για μένα το κάνουν ιδανικό για χρήση από το απογευματάκι και μετά. Πραγματικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα που κλέβει την παράσταση!

Αν σας ενδιαφέρει σχετικό review για τη νέα σειρά προϊόντων της Avon, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Marrakesh Oil


πηγή: marrakesh.gr/besthairoil
Ελιξήριο μαλλιών με μαροκινό αργανέλαιο και κανναβέλαιο, που προσφέρει πολύ καλή ενυδάτωση, προστασία από τη θερμότητα, κάνει ιδιαίτερα απαλά τα μαλλιά και μυρίζει θεϊκά! Ακόμα, βοηθά στο χτένισμα μετά το λούσιμο και το λάτρεψα είτε για χρήση σε νωπά μαλλιά είτε σε στεγνά για έξτρα ενυδάτωση και προστασία στις άκρες! Μπορείτε να δείτε αναλυτικότερο review μου για προϊόντα μαλλιών της εταιρίας Marrakesh εδώ, ενώ μπορείτε να βρείτε όλα τους προϊόντα και αναλυτικές πληροφορίες στο marrakesh.gr.

Έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω προϊόντα; Ποιο είναι το δικό σας αγαπημένο προϊόν για τον  Ιούνιο;
Σας φιλώ, Beauties!


6 σχόλια:

  1. Χαχα παρακολουθοντας τα ποστ σου σημερα εβλεπα πραγματα που ειχα την αισθηση οτι ειχα ξαναδιαβασει,σαν περιληψη του μηνα ενα πραγμα! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που βρίσκω πιστή αναγνώστρια! :D Έχεις απόλυτο δίκιο :) Για αρκετά από τα αγαπημένα που ανέφερα είχα κάνει και κάποιο review, μιας και στον μήνα που πέρασε είχα αρκετή διάθεση για γράψιμο!
      xx

      Διαγραφή
    2. Χαχα!Ηταν περιεργη αισθηση αλλα ωραιαααααα

      Διαγραφή
  2. ωραιες επιλογες! το lip crayon της avon θελω πολυ να το δοκιμασω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ :) Να το δοκιμάσεις, είμαι σίγουρη πως θα σου αρέσει!
      xx

      Διαγραφή