Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Review: Αποτριχωτικά προϊόντα Karaver (part 1)


Η Karaver είναι μια ελληνική εταιρία παρασκευής προϊόντων αποτρίχωσης και περιποίησης. Μία πλήρης γκάμα, που περιλαμβάνει υλικά για κάθε μέθοδο αποτρίχωσης, απευθύνεται σε επαγγελματίες ή στη γυναίκα που επιθυμεί μόνη της να έχει επαγγελματικά αποτελέσματα, χρησιμοποιώντας ποιοτικά και οικονομικά προϊόντα. Όλα τα προϊόντα της εταιρίας είναι δερματολογικά ελεγμένα, ενώ η πολιτική της εταιρίας είναι ενάντια στη δοκιμή των προϊόντων της σε ζώα. 

Στις αρχές του καλοκαιριού έφτασαν στα χέρια προϊόντα που παράγονται από την Karaver, τα οποία και δοκίμασα για αρκετά μεγάλο διάστημα, ώστε να αποκτήσω άποψη γι'αυτά. Θα δείτε σε 2 posts την άποψή μου, μιας και είναι αρκετά και θα ήθελα να σας μιλήσω αναλυτικά για το κάθε ένα.

Foot Scrub 

Κρέμα απολέπισης για τα πόδια με κόκκους από κουκούτσι ελιάς, γλυκερίνη και αμυγδαλέλαιο. Χρησιμοποιείται σε βρεγμένη επιδερμίδα, κάνοντας μασάζ έως ότου απορροφηθεί. Οι κόκκοι της είναι αρκετά τραχείς και κάνουν έντονη απολέπιση, χωρίς να τραυματίζουν το δέρμα. Έχει ουδέτερη οσμή και δε βρήκα πως κάνει δουλειά στην αφαίρεση σκληρού δέρματος (δεν μπορούμε να περιμένουμε από ένα scrub να αντικαταστήσει τη ράσπα, γιατί είναι άλλη η χρησιμότητά του), αλλά μαλακώνει αρκετά τις σκληρύνσεις και αφήνει πολύ απαλά και ενυδατωμένα τα πέλματα. Πολύ ικανοποιητικό προϊόν που σίγουρα θα προτιμήσω ξανά.
Κυκλοφορεί σε φακελάκια των 15 ml  και κοστίζει 1,60 ευρώ.

Azulene Mask

Μάσκα αζουλενίου για το πρόσωπο με εκχυλίσματα χαμομηλιού και υαλουρονικό οξύ. Υπόσχεται άμεσα ορατό αποτέλεσμα, ενυδατώνοντας και αναζωογονώντας την κουρασμένη επιδερμίδα. Μυρίζει πολύ όμορφα, έχει ωραία υφή και απλώνεται ιδιαίτερα εύκολα. Μένει για 10-15 λεπτά και αφήνει λαμπερό, απαλό και ενυδατωμένο το πρόσωπο, χωρίς καμία αίσθηση λιπαρότητας, παρά την έντονη ενυδάτωση. Στα συν της, επίσης, το ότι δεν τραβάει καθόλου το δέρμα, μιας και δε στεγνώνει, αλλά απορροφάται σιγά σιγά από την επιδερμίδα.
Κυκλοφορεί σε φακελάκια των 15 ml (ποσότητα που φτάνει για 2 χρήσεις) και κοστίζει 1,60 ευρώ.

Depilatory Wax

Ζεστό κερί αποτρίχωσης με 100% φυσικό κερί μέλισσας. Πρόκειται για τη δική μου αγαπημένη μέθοδο αποτρίχωσης για το πρόσωπο, μιας και είναι ό,τι πιο φυσικό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, κατάλληλο ακόμα και για την πιο ευαίσθητη επιδερμίδα. Έρχεται σε μια πολύ πρακτική συσκευασία που περιέχει ένα μεταλλικό δοχείο με κερί, μία ξύλινη σπάτουλα και μια μεταλλική λαβή για το δοχείο. Μπορείτε να ζεστάνετε το κερί σε μπεν μαρί, φούρνο μικροκυμάτων ή ακόμα και σε μάτι κουζίνας για λίγα λεπτά και μόλις αυτό λιώσει το αφήνετε να κρυώσει τόσο, ώστε να ανέχεστε τη θερμοκρασία του στο δέρμα σας, αλλά χωρίς να γίνει ξανά στέρεο (αν σας κρυώσει στην πορεία, το ζεσταίνετε ξανά). Στη συνέχεια, με τη σπάτουλα απλώνετε το κερί στην επιθυμητή περιοχή και με το δάχτυλό σας τραβάτε προς την αντίθετη κατεύθυνση από τη φορά των τριχών. Αυτό ήταν! Θα είστε απαλλαγμένες για 7 τουλάχιστον μέρες από ανεπιθύμητες τρίχες. Δεν έχει άσχημη οσμή, όπως έχουν συχνά αντίστοιχα προϊόντα, δεν ερεθίζει το δέρμα και η ερυθρότητα απομακρύνεται μετά από λίγες ώρες. Η συνεχόμενη χρήση αυτής της μεθόδου αποδυναμώνει τις τρίχες.
Η συσκευασία των 50 γρ. κοστίζει 3,08 ευρώ.

Golden Bleach

Ξανθιστική κρέμα αποχρωματισμού τριχών προσώπου και σώματος με εκχύλισμα καλέντουλας. Η συσκευασία περιέχει ένα επιταχυντικό σε μορφή σκόνης, μια αποχρωστική κρέμα, ένα δισκάκι ανάμειξης των 2 προηγούμενων υλικών και μια σπάτουλα για την εφαρμογή του μείγματος. Μέσα σε 15 λεπτά οι τρίχες έχουν αποχρωματιστεί και το αποτέλεσμα θα κρατήσει για 7-10 ημέρες. Η μυρωδιά του είναι ήπια, δεν αισθάνεστε καμία ενόχληση στο δέρμα κατά την αναμονή και το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα καλό. Ιδανική για χρήση ανάμεσα σε 2 αποτριχώσεις.
Κόστος: 8,86 ευρώ.

Αποτριχωτικές ταινίες Transaparent Beauty


Περιέχουν βιολογικό ελαιόλαδο, βιταμίνη Ε και λάδι αζουλενίου. Πρόκειται για κρύο κερί, που θερμαίνετε ελάχιστα ανάμεσα στις παλάμες σας πριν τη χρήση. Εφαρμόζεται κατευθείαν, ενώ η κάθε ταινία μπορεί να χρησιμοποιηθεί αρκετές φορές. Με την πίσω πλευρά τους μπορείτε να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα κεριού, ενώ κάθε συσκευασία περιέχει μαντηλάκια αζουλενίου για μετά την αποτρίχωση.

Για το σώμα (μεγάλο μέγεθος): Ιδανικά, χρήση σε τρίχες με μήκος 3-5 χιλιοστά. Έχουν εξαιρετικό αποτέλεσμα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή! Αφαιρούν τις τρίχες από τη ρίζα χωρίς να τις σπάνε, δεν αφήνουν σχεδόν καθόλου υπολείμματα κεριού, ενώ η κάθε ταινία χρησιμοποιείται τόσες φορές, ώστε σκεφτείτε πως χρειάστηκα μόνο 1 (διπλή εννοώ), για να αποτριχώσω  το ένα χέρι μου (ενώ με άλλης εταιρίας χρειαζόμουν τουλάχιστον 3). Αφήνουν λείο και απαλό το δέρμα, ενώ η ερυθρότητα που προκαλούν υποχωρεί μετά από 1 περίπου ώρα.
Η συσκευασία περιέχει 20 διπλές ταινίες και 4 μαντηλάκια και κοστίζει 6,15 ευρώ.

Για το πρόσωπο (μικρό μέγεθος): Δυστυχώς, δε με ικανοποίησαν όσο οι αντίστοιχες ταινίες για το σώμα. Στα συν τους: κολλάνε απευθείας στο δέρμα και αφήνουν μια αίσθηση μουδιάσματος και όχι πόνου κατά τη χρήση. Βρήκα, όμως, πως χρειάζονται τουλάχιστον 2 επαναλήψεις σε κάθε σημείο, ώστε να απομακρυνθούν όλες οι τρίχες, κάτι που προσωπικά αποφεύγω με οποιοδήποτε κρύο κερί στο πρόσωπο, γιατί μου προκαλεί ερεθισμό. Αν δεν έχετε τέτοιου είδους ευαισθησία, πιστεύω πως θα δουλέψουν μια χαρά σε εσάς.
Η συσκευασία περιέχει 20 διπλές ταινίες και 4 μαντηλάκια και κοστίζει 4,00 ευρώ.


Αποτριχωτικές ταινίες Velvet Beauty

Περιέχουν εκχύλισμα από λάδι χαμομηλιού και λάδι από κουκούτσια σταφυλιού με μαλακτικές, αντιφλογιστικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Πρόκειται για τις κλασικές υφασμάτινες ταινίες, ενώ δεν περιέχουν  αλλεργιογόνες χρωστικές ουσίες, κάτι που τις κάνει κατάλληλες και για τα πλέον ευαίσθητα δέρματα. 

Για το σώμα (μεγάλο μέγεθος): Χρησιμοποιούνται, επίσης, ιδανικά σε τρίχες με μήκος 3-5 χιλιοστά. Τις ζεσταίνετε κατά τον ίδιο τρόπο ανάμεσα στα χέρια σας και εφαρμόζονται με ακρίβεια στην περιοχή που θέλετε να αποτριχώσετε. Χρειάζονται 2 επαναλήψεις σε κάθε σημείο, αφήνουν ελάχιστα υπολείμματα κεριού, αλλά θα χρειαστείτε περισσότερες ταινίες, συγκριτικά με τις transparent beauty. Αφήνουν απόλυτα λείο το δέρμα, ενώ η ερυθρότητα που εμφανίζεται υποχωρεί γρήγορα.
Η συσκευασία περιέχει 20 διπλές ταινίες και 3 μαντηλάκια και κοστίζει 4,74 ευρώ.

Για το πρόσωπο (μικρό μέγεθος): Τις βρήκα εξαιρετικές! Χρειάζονται και αυτές μήκος 2-3 χιλιοστά στις τρίχες, ώστε να τις απομακρύνουν εύκολα, εφαρμόζονται με απόλυτη ακρίβεια και με μία μόλις εφαρμογή καθαρίζουν απόλυτα την περιοχή από τις ανεπιθύμητες τρίχες. Καμία επανάληψη, κανένας ερεθισμός, ελαχιστότατος πόνος κατά τη χρήση και άψογο αποτέλεσμα!
Η συσκευασία περιέχει 20 διπλές ταινίες και 3 μαντηλάκια και κοστίζει 3,26 ευρώ.

Συμπερασματικά, θα σας έλεγα πως όσον αφορά τις ταινίες, θα προτιμούσα για το σώμα τις transparent beauty και για το πρόσωπο τις velvet beauty.


Πληροφορίες για τα προϊόντα και την εταιρία μπορείτε να βρείτε:

Σίγουρα μπορώ να πω, πως θα προτιμούσα ξανά προϊόντα της Karaver και ήδη έχω ανεφοδιαστεί με κάποια από αυτά! Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά;  Θα χαρώ να μοιραστείτε μαζί μας τη δική σας άποψη!

Σας φιλώ, beauties!
Ευχαριστώ θερμά την εταιρία για την αποστολή των προϊόντων.




2 σχόλια:

  1. Τέλειο το post σου!!:) Έχω και εγώ ένα Beauty Blog και θα ήταν μεγάλη μου χαρά αν ήθελες να το επισκεφτείς και γιατί όχι να ακολουθήσουμε η μία την άλλη!!Φιλάκια!! http://thebeautyybible.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ, Αναστασία! Φυσικά και θα σε ακολουθήσω :)
      xx

      Διαγραφή