Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Professional Hair Products by KYANA - It's a review!


Η Kyana Hellas A.E. είναι μια ελληνική εταιρία που δραστηριοποιείται στον τομέα επαγγελματικών προϊόντων κομμωτηρίου, περιλαμβάνοντας εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης και styling, ενώ διαθέτει και μεγάλη γκάμα χρωμάτων βαφών. Θα βρείτε σ'αυτή κορυφαία brands του χώρου, όπως Evo Zen, Life Box, Herboria Max, Salon Series κ.ά., αλλά και εξειδικευμένα εργαλεία κομμωτηρίου. Συνεργάτες με πολυετή πείρα στον χώρο, σειρές επαγγελματικών προϊόντων προερχόμενα από μεγαλύτερους οίκους παραγωγής κομμωτηριακών ειδών και συνεχείς προσπάθειες βελτίωσης τόσο των ίδιων των προϊόντων όσο και των υπηρεσιών συνθέτουν μια οργανωμένη και σύγχρονη λύση για κάθε επαγγελματία.

Η εταιρία KYANA μου απέστειλε ορισμένα από τα προϊόντα της, τα οποία και δοκίμασα συστηματικά και για αρκετό διάστημα, ώστε να σας μεταφέρω την άποψή μου γι'αυτά.


Life Box - Shampoo κατά της λιπαρότητας


Πέρα από τη ρύθμιση της λιπαρότητας, το συγκεκριμένο σαμπουάν ισχυρίζεται πως βοηθά και στην απαλλαγή από κνησμό, λιπαρή πιτυρίδα και εμφάνιση μικροοργανισμών, δίνοντας παράλληλα ζωντάνια και λάμψη στο τριχωτό. Έχει όμορφο άρωμα, κάνει πλούσιο αφρό αφήνει την αίσθηση πως καθαρίζει σε βάθος την τρίχα. Αφήνει ανάλαφρα τα μαλλιά, ενώ παρατήρησα και ενίσχυση του όγκου.  Για να δράσει ενάντια στη λιπαρότητα, συνίσταται να χρησιμοποιείται δύο φορές και στο δεύτερο λούσιμο να μείνει 3-5 λεπτά πριν ξεπεραστεί. Βρήκα πως βοηθά ιδιαίτερα στο θέμα της λιπαρότητας, κρατώντας τη μακριά ως και την τρίτη μέρα στα δικά μου αρκετά λιπαρά μαλλιά. Τέλος,  ξεχώρισα το ότι αφήνει έντονο το άρωμα ως και το επόμενο λούσιμο!
Κυκλοφορεί σε συσκευασία των 250 ml.


Colour Protect
Spray αναδόμησης 2 φάσεων - μαλακτικό νερό


Πρόκειται για ένα spray που αναδομεί ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά, χαρίζει λάμψη, βοηθά στο να χτενιστούν εύκολα μετά το λούσιμο, ενώ είναι κατάλληλo και για βαμμένα μαλλιά, αφού "κλειδώνει" τα χρωστικά μόρια, αποτρέποντας το ξεθώριασμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε στεγνά και βρεγμένα μαλλιά, αφήνοντας τους ένα όμορφα άρωμα, ενυδάτωση και αίσθηση ανανέωσης. Παρότι δεν έχω βαμμένα μαλλιά και δεν έχω άποψη για την προστασία του χρώματος, μπορώ να πω πως το αγάπησα, μιας και το θεωρώ ιδανικό για ανανέωση ανάμεσα στα λουσίματα, αλλά και στην παραλία, ώστε να μην αφυδατώνονται τα μαλλιά. Επίσης, μου άρεσε πολύ ότι σε στεγνά μαλλιά, έδινε ωραίο φινίρισμα στις άκρες, κάνοντας (λόγω της ενυδάτωσης) λιγότερο ορατή την ψαλίδα. Ως προϊόν συνολικά, μου θύμισε ένα leave-in condiotioner με αρκετά πιο ενισχυμένη δράση. Το λάτρεψα, γιατί ένιωθα πως περιποιείται χωρίς να βαραίνει καθόλου! Μπορείτε να το δείτε και στα αγαπημένα προϊόντα Ιουνίου.
Κυκλοφορεί σε συσκευασίες των 100 και των 300 ml.


Herboria Max - Shampoo με έλαιο argan



Ένα σαμπουάν αναδόμησης με ενυδατικές και προστατευτικές ιδιότητες, αλλά και αντιοξειδωτική δράση, κατάλληλο για ταλαιπωρημένα, ευαίσθητα και θαμπά μαλλιά. Καθαρίζει πολύ καλά τα μαλλιά, αφαιρώντας κάθε προϊόν styling, έχει ένα υπέροχο άρωμα που μένει αρκετά, αλλά θεωρώ πως σίγουρα θέλει πολύ καλή ενυδάτωση μετά, μιας και το κατατάσσω στα αρκετά καθαριστικά σαμπουάν. Επίσης, λειτουργεί εκπληκτικά σε συνδυασμό με τη μάσκα της ίδιας σειράς, (για την οποία θα σας μιλήσω παρακάτω) αφήνοντας τα μαλλιά ανάλαφρα, αρωματισμένα και κρατώντας μακριά τη λιπαρότητα.
Κυκλοφορεί σε συσκευασία των 250 ml.


Herboria Max - Μάσκα Αναζωογόνησης 



Περιέχοντας φυσικά συστατικά περιποιείται όλο το μήκος της τρίχας, αναδομώντας τα κατεστραμμένα λέπια της, ενώ παράλληλα βασισμένη στα εκχυλίσματα θαλάσσιων φυκιών κάνει την τρίχα ελαστική και απαλή. Έχει πολύ ελαφριά και λεπτόρρευστη υφή και προσφέρει αρκετή ενυδάτωση χωρίς να αφήνει την παραμικρή λιπαρότητα. Δρα μόλις μέσα σε 3-5 λεπτά, γεγονός που μου άρεσε ιδιαίτερα, μιας και απεχθάνομαι να περιμένω μέσα στο μπάνιο το 10λεπτο που συνήθως χρειάζονται οι μάσκες. Επίσης, αγάπησα το άρωμά της, το οποίο και θα μυρίζετε έντονα τόσο εσείς όσο και οι γύρω σας ως και το επόμενο λούσιμο. Κατά τη δική μου γνώμη, είναι καταλληλότερη για λιπαρά μαλλιά, όπως τα δικά μου, μιας και η σύστασή της θυμίζει πιο πολύ conditioner, κάτι που προσωπικά λατρεύω στις μάσκες μαλλιών, αφού δεν τα βαραίνουν καθόλου. 
Θα τη βρείτε σε συσκευασίες των 250 ml και του 1 λίτρου.

Τα προϊόντα της εταιρίας μαζί με επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να τα βρείτε στο επίσημο site www.kyana.gr, ενώ μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους υπεύθυνους της εταιρίας και στη σελίδα τους στο facebook www.facebook.com/pages/KYANA-HELLAS-AE.

Συνολικά, μπορώ να πω, πως με άφησαν πολύ ικανοποιημένη και τα 4 προϊόντα που δοκίμασα. Ποια η δική σας γνώμη για τα προϊόντα της KYANA, εάν τα έχετε δοκιμάσει; Αν όχι, θα τα δοκιμάζατε;
Σας φιλώ, beauties!

Ευχαριστώ θερμά την εταιρία για την αποστολή των προϊόντων.



8 σχόλια:

  1. exw tin maska apo kyana alla den mporw na pw oti trelathika!
    mou kinises to endiaferon gia to sampouan omws!exw lipara mallia opote prepei na to dokimasw! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, κατάλαβα τι λες για τη μάσκα, αν και εμένα με βόλεψε, ακριβώς επειδή ήταν ελαφριά... Πάντως, το σαμπουάν, το συνιστώ σίγουρα σε όποια έχει λιπαρά μαλλιά! :)
      xx

      Διαγραφή
  2. Exw to colour protect spray k to exw teleiwsei sxedon olo!! To agapw!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάξει, λατρεμένο! Κ απ'ότι έμαθα πρόσφατα από την εταιρία, είναι ένα από τα best sellers του καλοκαιριού!
      xx

      Διαγραφή
  3. Πρεπει να τα δοκιμασω κι εγω!Σε τι τιμουλες κυμαινονται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, αξίζουν! Γράψε μου για πιο προϊόν ενδιαφέρεσαι, για να σου πω. Δεν τις ανέφερα, γιατί βρήκα κάποιες αποκλίσεις από site σε site, οπότε πες μου τι σου έκανε κλικ να σου πω ποιες πληροφορίες έχω :)

      Διαγραφή
  4. Το spray φαινεται πολυ καλο, θα ηθελα να το δοκιμασω βαφω και συνεχεια τα μαλλια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή