Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Review: Προϊόντα μαλλιών από την Phyto Paris!




Η εταιρία Phyto επιλέγοντας τα ωφελιμότερα φυτικά συστατικά παρασκευάζει εξειδικευμένα προϊόντα μαλλιών, τα οποία καλύπτουν κάθε ανάγκη του τριχωτού της κεφαλής. Εδώ και 40 χρόνια η Phyto και η επιστημονική της ομάδα φροντίζουν, ώστε τα προϊόντα τους, περιέχοντας την κατάλληλη δοσολογία φυτικών εκχυλισμάτων, να επιλύουν προβλήματα και να ικανοποιούν ανάγκες κάθε τύπου μαλλιών και όλα αυτά προσαρμοσμένα σε μια οικολογική φιλοσοφία. Κανένα προϊόν δε δοκιμάζεται σε ζώα, αφού χρησιμοποιούνται νέες εναλλακτικές μέθοδοι δοκιμής.

Στη Phyto μπορείτε να βρείτε μεγάλη γκάμα ειδών για περιποίηση, καθαρισμό, θεραπείες για δερματολογικά προβλήματα, εξειδικευμένη αντηλιακή σειρά προϊόντων, προϊόντα κατάλληλα για παιδιά, προϊόντα styling, συμπληρώματα διατροφής, αλλά και φυτικές βαφές μαλλιών, κατάλληλες για χρήση ακόμα και σε άτομα με ευαισθησία στις αλλεργίες.





Phytoprogenium

Πρόκειται για ένα σαμπουάν κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών και για συχνή χρήση, που περιέχει μαλακτικά και αντιοξειδωτικά συστατικά. Έχει έντονο άρωμα που μένει στα μαλλιά και κάνει σχετικά πλούσιο αφρό για τα δεδομένα των φυτικών σαμπουάν. Αφήνει ανάλαφρα τα μαλλιά, βοηθώντας να χτενιστούν εύκολα μετά το λούσιμο και, επίσης, παρατήρησα πως βοηθά και στη λιπαρότητα.



Phytocitrus

Σαμπουάν λάμψης κατάλληλο για βαμμένα μαλλιά και μαλλιά με ανταύγειες. Περιέχοντας εκχυλίσματα γκρέιπφρουτ και καρπών ιπποφαούς, σταθεροποιεί και κλειδώνει το χρώμα, ενώ οι πρωτεϊνες γλυκού αμυγδάλου αναδομούν, καθαρίζουν και αφήνουν απαλή την τρίχα. Μιας και δεν έχω βαμμένα μαλλιά, η μητέρα μου που το δοκίμασε μου μετέφερε πως το βρήκε αρκετά ενυδατικό, της άρεσε πολύ το άρωμά του, άφησε απαλά και ευκολοχτένιστα τα μαλλιά της και τη βοήθησε με τη λιπαρότητα. Μείον βρήκε το ότι χρειαζόταν αρκετή ποσότητα, ώστε να κάνει αφρό, γεγονός που συναντάται συχνά στα φυτικά σαμπουάν, καθώς αποφεύγονται στη σύστασή τους οι χημικοί παράγοντες που δημιουργούν τον αφρό και συχνά βλάπτουν την υγεία των μαλλιών μας.



Phyto 7

Κρέμα ημέρας για ξηρά μαλλιά, που προσφέρει έντονη ενυδάτωση χωρίς να τα βαραίνει. Περιέχει 7 φυτά (καλέντουλα, φασκομηλιά, άρκειο, ιτιά, σόγια, δεντρολίβανο και αλθαία) με ενυδατικές και αναδομητικές ιδιότητες. Από τα θρυλικά προϊόντα της εταιρίας, μιας και κυκλοφορεί από το 1968! Είναι εντελώς άοσμη, έχει πολύ ελαφριά υφή, ενυδατώνει την τρίχα και τη λάτρεψα για χρήση στις άκρες! Βοηθά με τη φριζάρισμα, αφήνει απαλά τα μαλλιά και τους δίνει λάμψη χωρίς να αφήνει το παραμικρό ίχνος λιπαρότητας (παρότι προορίζεται για ξηρά μαλλιά). Αν είχε κάποιο άρωμα, θα της έβαζα 10/10.



Phytopolleine

Φυτικό ελιξήριο που αναζωογονεί το τριχωτό της κεφαλής, κατάλληλο για κάθε τύπο μαλλιών. Χρησιμοποιείται πριν το λούσιμο και εφαρμόζεται με τη βοήθεια του σταγονόμετρου σε όλα τα μαλλιά χωρισμένα ανά τούφες. Ακολουθεί απαλό μασάζ και μένει για 20 λεπτά. Ιδανικά μπορεί να δράσει και όλη τη νύχτα για ακόμα πιο εντατικά αποτελέσματα. Ξεπλένεται πολύ εύκολα με το λούσιμο χωρίς να αφήνει καμιά λιπαρότητα, μυρίζει αρκετά έντονα δεντρολίβανο (ίσως ενοχλήσει κάποιες με ευαισθησία στις έντονες οσμές, αλλά προσωπικά έχω αδυναμία σε ότι μυρίζει όμορφα, κι ας είναι έντονη η οσμή), η μυρωδιά μένει πραγματικά έως και το επόμενο λούσιμο και αφήνει την αίσθηση πως καθαρίζει εις βάθος τα μαλλιά. Αρνητικό βρήκα το ότι τα ξηραίνει λίγο, κάνοντας απαραίτητη την πολύ καλή ενυδάτωση μετά το λούσιμο, αλλά είναι προϊόν που πραγματικά αισθάνεσαι πως δουλεύει!



Huile D'ales

Λάδι λάμψης και βαθιάς ενυδάτωσης, κατάλληλο για ξηρά μαλλιά. Πλούσιο σε αιθέρια έλαια και με υδατοδιαλυτή σύνθεση συνίσταται για περιποίηση, αλλά και προστασία πριν από βαφή, ντεκαπάζ ή περμανάντ. Στα βασικά συστατικά του ανήκει το ρητινέλαιο, που προσφέρει λείανση, ενυδάτωση και λάμψη. Μυρίζει όμορφα (έχει την ίδια μυρωδιά με το Phytopolleine, αλλά σε πιο ήπια εκδοχή), ενυδατώνει χωρίς να έχει βαριά υφή, όντως φεύγει απλά και μόνο με το νερό, ενώ δεν αφήνει τη μυρωδιά του στα μαλλιά, κάτι που το κάνει κατάλληλο για όσες έχουν ευαισθησία σε έντονες οσμές.



 Subtil Elixir

Έλαιο λάμψης και βαθιάς θρέψης για ξηρά μαλλιά. Έλαιο από κρόκο αυγού, πλούσιο σε βιταμίνη Ε και έλαιο φύτρου καλαμποκιού και karanja θρέφουν, αναδομούν και προστατεύουν την τρίχα από εξωτερικούς παράγοντες, ενώ το έλαιο καμέλιας ενυδατώνει και προσφέρει μεταξένια απαλότητα στα μαλλιά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά μήκος και στις άκρες των μαλλιών, μένοντας για 10 λεπτά πριν το λούσιμο, να μείνει ως μάσκα όλη τη νύχτα ή και αναμειχθεί με το σαμπουάν σας. Μυρίζει πραγματικά σαν άρωμα (έχει την ωραιότερη μυρωδιά από όλα τα προϊόντα της εταιρίας που δοκίμασα), έχει λεπτή υφή, είναι πολύ ρευστό και απλώνεται εύκολα. Πρόσεξα ότι βοηθά πολύ στην επαναφορά της υγείας των μαλλιών μετά από χρήση προϊόντων styling, αλλά και μετά από τη θάλασσα, που τα αφήνει ξηρά και αφυδατωμένα. Σίγουρα, αξίζει μια θέση στο νεσεσέρ των διακοπών σας! 

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και την εταιρία:

Ποια η γνώμη σας για την εταιρία και τα προϊόντα της; Αν δεν έχετε δοκιμάσει, θα την εμπιστευόσασταν;

Σας φιλώ, Beauties!

*Τα προϊόντα μου τα απέστειλε η εταιρία και την ευχαριστώ θερμά.
**Οι φωτογραφίες των full size προϊόντων προέρχονται από το www.phyto-paris.gr

4 σχόλια:

  1. τα προιοντα της phyto ειναι εξαιρετικά!!!Ελπίζω να μπορεσω να δοκιμασω πολλα!!!!!!
    Φιλακια!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα συμφωνήσω απολύτως! Την ίδια ευχή έχω κ εγώ ;) χιχι

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραίο το ποστ σου και καλογραμμένο!! Μπράβο keep up ;)

    http://rixnontas1matia.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ!! Χαίρομαι να διαβάζω τέτοια σχόλια :D
      xx

      Διαγραφή