Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Review: Προϊόντα από την Biokal Cosmetics



Η Biokal Cosmetics είναι μια ελληνική εταιρία που παρασκευάζει οικονομικά, αλλά συγχρόνως ποιοτικά καλλυντικά προϊόντα. Τα προϊόντα Dalon και Victoria Silk Touch τα γνωρίζουμε οι περισσότερες και πολλά από αυτά τα έχω τιμήσει ουκ ολίγες φορές προσωπικά και γι'αυτό χάρηκα ιδιαίτερα, όταν πριν κάποιο διάστημα η εταιρία μου απέστειλε ορισμένα ακόμη. Αφού τα δοκίμασα εντατικά, είμαι έτοιμη να μοιραστώ τη γνώμη μου γι'αυτά μαζί σας:



Dalon - Πράσινη άργιλος σε πάστα


Πρόκειται για μια μάσκα προσώπου και σιλουέτας, η οποία βοηθά σε πλήθος δερματικών προβλημάτων, όπως πανάδες, στίγματα, ακμή, λιπαρότητα, ενώ δρα και ενάντια σε τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα ως μάσκα σώματος. Ως μεγάλη φαν της αργίλου και ιδιαίτερα της πράσινης, που είναι η πλέον κατάλληλη για το δικό μου δέρμα, ευχαριστήθηκα πραγματικά τη χρήση της. Απλώνεται πολύ εύκολα, μυρίζει όμορφα, δεν ερεθίζει το δέρμα μου και ξεβγάζεται γρήγορα και εύκολα με νερό μετά από 20'. Αφήνει αίσθηση καθαρότητας και φρεσκάδας, μειώνει κοκκινίλες και καταπολεμά την ακμή. Για όσες δεν είστε εξοικειωμένες με τη χρήση της αργίλου, να ξέρετε πως κατά τις πρώτες χρήσεις θα αισθανθείτε ένα ήπιο "τσούξιμο" που υποχωρεί μετά 2-3'. Πολύ αξιόλογο προϊόν που σίγουρα θα προτιμήσω ξανά.
Βρείτε συνταγές με άργιλο για κάθε τύπο επιδερμίδας εδώ.


Dalon - ξεβαφτικό νυχιών με γλυκερίνη



Ένα προϊόν που έχω αγοράσει πολλές φορές! Αφαιρεί με μεγάλη ευκολία κάθε μανό, χωρίς ιδιαίτερο τρίψιμο και πολύ λιγότερη ποσότητα, συγκριτικά με άλλα ασετόν. Μυρίζει όπως κάθε ασετόν και δεν παρατήρησα κάποια ιδιαίτερη ενυδάτωση λόγω της γλυκερίνης, αλλά μόνο και μόνο εξαιτίας του ότι αφαιρεί εύκολα ακόμα και μανό με glitters, θα συνεχίζω να το αγοράζω!


Dalon - Baby Oil


Λάδι σώματος με βιταμίνη Ε, χαμομήλι και καλέντουλα. Τα baby oils είναι από τα all time classic προϊόντα για κάθε γυναίκα σχεδόν και λατρεύω να τα χρησιμοποιώ μετά το ντουζ σε βρεγμένο δέρμα (εννοείται πως μετά χρειάζεται καλό σκούπισμα, ώστε να μη μείνει λιπαρότητα στο δέρμα). Ενυδατώνει πολύ καλά, χωρίς να το νιώθετε βαρύ και λιπαρό, μιας και έχει πιο ελαφριά σύσταση από τα συνηθισμένα λαδάκια. Μυρίζει αρκετά όμορφα και το άρωμά του μένει για 2-3 ώρες στο δέρμα, ενώ είναι εξαιρετική λύση, για όσες χρησιμοποιούν συχνά ξυραφάκι, κυρίως κατά το καλοκαίρι.


Dalon - Αγνή βαζελίνη με βανίλια / σοκολάτα


Επίσης, ένα προϊόν που δε λείπει ποτέ από τα καλλυντικά μου. Ενυδατώνει πολύ καλά τα πέλματα (κοιμηθείτε βάζοντας μια καλή στρώση στα πέλματά σας και καλτσάκια από πάνω και το επόμενο πρωί θα με θυμηθείτε), τα χείλη, διώχνει την ξηροδερμία, ενώ χρησιμεύει και ως ντεμακιγιάζ ματιών αφαιρώντας ακόμα και την πιο επίμονη μάσκαρα. Οι συγκεκριμένες, επίσης, περιέχουν χαμομήλι, καλέντουλα και βιταμίνη Ε, έχουν λιγότερο βαριά σύσταση από την κλασική βαζελίνη και απορροφώνται σχετικά εύκολα. Ακόμη, είναι κατάλληλες για εγκύους και συντελούν στην πρόληψη των ραγάδων. Ως φαν του αρώματος της βανίλιας λάτρεψα αυτή την εκδοχή!


Victoria Silk Touch - lip balm "coconut"


Ένα πολύ ενυδατικό προϊόν για τα χείλη με υπέροχο άρωμα. Αν και δεν προτιμώ το άρωμα της καρύδας και αρχικά ήμουν δύσπιστη για τη χρήση του, πλέον είναι κομμάτι της βραδινής μου ρουτίνας. Έχει πολύ καλή διάρκεια, ενυδατώνει σε βάθος τα χείλη και γυαλίζει αρκετά πολύ, σε σημείο που να φοριέται μόνο του ως gloss. Μετά από πολλές μέρες συνεχόμενης χρήσης, βλέπω τα χείλη μου πολύ πιο απαλά, ενώ στα συν του είναι και ότι δεν περιέχει parabens, έχει βιταμίνη Ε, αλλά και spf 6.


Dalon sport's - ενυδατικά χειλιών


Το dalon sport's vanilla περιέχει βιταμίνες Α, Ε και C και η σύνθεσή του με βούτυρο κακάο περιποιείται, ενυδατώνει και θρέφει τα χείλη. Αφήνει ένα ελαφρύ nude χρώμα με ήπιο shimmer αποτέλεσμα και μυρίζει πραγματικά βανίλια. Κυκλοφορεί και στους τύπους φράουλα και σοκολάτα.

Ιδιαίτερα εντυπωσιασμένη με άφησε το dalon sport's sunblock, το οποίο διαθέτει επιπλέον spf 25, παρέχοντας προστασία από ακτίνες UVA, αλλά και UVB, κάνοντάς το ιδανικό για καλοκαιρινή χρήση. Προσωπικά, δεν έχω βρει άλλο προϊόν για τα χείλη με τόσο ολοκληρωμένη αντηλιακή προστασία και αξίζει σίγουρα την προσοχή μας μόνο και μόνο γι'αυτό.  Είναι πιο ενυδατικό από το προηγούμενο, αφήνει διάφανο αποτέλεσμα και το άρωμά του μου θυμίζει καρύδα.


Έχετε δοκιμάσει προϊόντα της εταιρίας; Ποιες οι εντυπώσεις σας;
Σας φιλώ, Beauties!

                                                                               Ευχαριστώ θερμά την εταιρία Biokal Cosmetics για τη διάθεση των προϊόντων.

14 σχόλια:

  1. 8a h8ela na dokimasw thn prasini argylo!! Fainetai teleia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν σου αρέσουν οι μάσκες με άργιλο, σίγουρα θα τη λατρέψεις ;)
      xx

      Διαγραφή
  2. to aseton alla kai i maska me argilo einai agapimena proionta!!
    to lip balm coconut pali,den mou arese ka8olouuuuuu...den ekane tipota sta xeili mou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια; εμένα μου φάνηκε από τα πιο ενυδατικά που έχω δοκιμάσει! καλύτερο ακόμα κ από το tender care που το παίρνω χρόνια... :/

      Διαγραφή
  3. Μμμ δεν εχω δοκιμασει κατι απο αυτα, θα ηθελα στο μελλον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι, γιατί είναι πολύ αξιόλογα προϊόντα κ δε θα το μετανιώσεις! :)
      xx

      Διαγραφή
  4. Και εμενα μου εχει μπειστο ματι η πρασινη αργιλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτή η πράσινη άργιλος δεν πρόκειται να μου ξεφύγει.!

    Alexandra by http://beautydiarybyalexandra.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ καλά προϊόντα! Ετοιμάζω review!

    Follow me via bloglovin too and let me know to follow back κορίτσι!

    xx
    FashionEvELand | FEEL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα! Θα περιμένουμε και το δικό σου review! :)
      Kisses!

      Διαγραφή